0 oy
214 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (802 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Geçmiyor geçmiyor parol içtim kas gevşetici krem sürüyorum su torbası koyuyorum geçmiyor gece daha çok kötü ağrıyor kullandığınız krem yada başka bir şey var mı masaj yapıyor eşim i an iyi geliyor sonra yine aynı 10 gündür vardı 2 gündür geçmişti yine başladı mahvetti beni koluma vuruyor başımı sağa sola yukarı ceviremiyorum ya 

image

image

3 Cevaplar

0 oy
(1,539 puan) tarafından
Valla canım bende emar çekildim ağrıya dayanamadım çok ciddi birşey çıkmadı eğer stres gerilimden kaynaklı ise anksiyete der muhtemelen kafa düzelmedikten sonra ağrıda geçmiyor 
(802 puan) tarafından
Ayy bende sıra aldım daha gelmedi kesin benim ki stres kesin kolunuza vuruyormuydu sizin de acaba ankiyetem tavan bu aralar zaten
(802 puan) tarafından
Ne kullandınız siz ne kadar sürdü agriniz gecmisri aslında iyiydim dün başladı tekrar bugün mahvetti beni ne kullandınız ne iyi geldi bana da söyle ne olur geçmiyor ya
(1,539 puan) tarafından
Canım açtığım postlara bakabilirsin ekim aynından beri sürünüyor um anksiyete nin vurmadığı yer kalmadı anlatsam bu kadın kafayıni yemiş dersin çarpıntı baş dönmesi baş ağrısı 2 aydır mide bulantısı geğirme iştahsızlık gece uyuyamama saçma sapan düşünceler sırt kulunç ağrısı boyun desen sorma kol uyuşması anlatamam ya ben 13 yıl boyunca antidepresan kullandım şimdi gitmemek için kendimi zor tutuyorum ama kilo veriyorum o canımı sıkıyor halim kalmıyor bakalım savaşı kim kazanacak ben mi ilaç mı
(802 puan) tarafından
Sen benmisin ben olabilirmisin acaba ankiseyetini mutlaka bir şey tetikliyordur benim de öyle benim şekerim var ve ankiseyetem ondan dolayı var korkuyorum kaygilaniyorum şeker hastası olduğumu kabullenemiyorum haliyle anksiyete kaygı herşeyi yaşıyorum.  Carpinti yapıyor iştahsızlık yapıyor benim ilk çıktığında bu teşhisi öğrendiğimde 10 kilo vermiştim yemek yemiyordum sürekli mutsuzdum bekardim ozamanlar 70 kilodan bir anda 60 kiloya düşmüştüm.sonra hatta bir ilaç var antidepresan değil ama T ile başlıyor onu kullanıyordum o beni rahatlatyodu. Bı ara  Ankiyetem toparlanir gibi oldu tekrar kilo aldım sonra evlendim hamilelik doğum derken tekrar başladı yine panik atak kaygı korku şeker üst sınıra cikiyir böyle zamanlarda benimde. Yine kilo verdim 60 Lara dustum. Düzelince yine aldım kiloyu şimdi bu ara yine tavanlarda bak 3-4 kilo verdim yine bakalmm ne olcak sonum su şeker sorunumu cozemiyorum korkumdan hastahanaye gidemiyorum açlık krizlerin oluyor bayilacak derecede. Yani aynı dertler bende de var .Şimdi bir haftadır yoğun stres sıkıntılı dönemde yım. Bu omuz ağrısı beni mahvetti enseme vuruyor koluma vuruyor yine hastahane korkusu sardı beni hastahaneye gidince carpintim başlıyor stresten tansiyonum çıkıyor gerginlikten gözlerim kanlaniyir kızarıyor
(802 puan) tarafından
Anlatmak istersen dinlerim bu arada iyi dinleyiciyim seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bende aynı sorunlar vardı sürekli gegiriyordum mide bağırsak sorunlarım oluyodu yine öyle oluyor ankiseyete tutunca gegirmeler oluyor
(1,539 puan) tarafından
Kesinlikle canım bana izzet güllüyü tavsiye ettiler onu dinlemeye çalışıyorum kitaplarını aldım ama bu uykusuz luk ve bulantı beni mahvediyor canım inşallah bu geçici bi süreç atlatacağız istersen özelden de yazabilirsin elimden geleni yapmaya çaışırım
(1,539 puan) tarafından
tranko buskos herhalde dediğin ilaç hemen hemen hepsini biliyor um canım şuan ilaç alıyormusun ben 1 yıl olmuştu bırakalı tekrar başa dönmek istemiyorum anlamıştım zaten senin paylaşımlarından bulantı ile başladın sende ağrılarla devamı geldi yataktan ağrılarla bulantı öğürme ile uyanmak o kadar zor ki bugünde benim sol tarafım kuluncum boynum tutuldu oda baş ağrısı yapıyor
(802 puan) tarafından
Evet evet aynı seninle yasadiklarimiz. Her sonbahara girince bu tarz şeyler yaşıyorum. Evet tranko buskas beni rahatlatıyordu. Şuan ilaç almıyorum bende kendimi onlara alistirmak istemiyorum. Ama o tranko buskasi 3 ay falan ara ara kullandım kendimi kötü hissedince almıştım. Benimde 10 gündür sol tarafım tutulmuş omzuma koluma vuruyor ağrısı çok şiddetli parolla idare etmeye çalışıyorum yarın sabah gidicem şimdi de acaba boyun fıtığı mi diye korkuyorum ya inslalah değildir. Evet baş agrisi yapıyor çok biliyorum. Nasil iyilesicez bilmiyorum
(1,539 puan) tarafından
Kız sabahtan bu yana senden cevap bekliyorum valla canım kafamız düzelirse bizde iyileşeceğiz inşallah sen şuan o ilacı kullanıyormusun yoksa benim gibi bekleyenden misin
(802 puan) tarafından
Kız misafirim vardı yeni gittiler bu omuz ağrısıyla misafir agirladm berbat ağrıyor valla viks sürdüm bende. Yok valla ilaç almak istemiyorum suanlik bakalım ne zamana kadar beni idare edicek bu durum ya şu omuzum duzelseydi
(1,539 puan) tarafından
Düzelir Allah'ın izniyle ama sana tavsiyem masaj yaptırma daha kötü oluyor akışına bırak çünkü evdekiler bilmiyor bende denge kaybı baş dönmesi ama nasıl ağrı vardı gittim emar sonucumda ciddi birşey çıkmadı çok şükür hele o ağrı birgün anamı ağlattı acile gittim ağrıdan birde tansiyon um çıkmıştı bu sefer iyice stres yaptım nabzım 120 oldu EKG çektiler sadece çarpıntın var dediler stres kaynaklı da olabilir dendi seninde çok ağrın olunca bulantı oluyor mu
(802 puan) tarafından
Benim ankiseyete tutunca bulantı iştahsızlık halsizlik özellikle çok oluyor bide baş donmesi anı kalkınca gözlerde kararma biraz bekliyorum öyle yürüyorum normalde olmuyor ama kafama birşeyi taktimmi kaygılı oldum mu öyle baş dönmesi göz kararması oluyor . Kaç çıkmıştı tansiyonunuz hatirliyormusunuz. Benimde öyle zamanlarda tansiyonum yükseliyor.ayy hep masaj yapıyorum ondan mı kötü oluyor yaptirmayayummi ne yapayım bende bilemedim boyun fıtığı olabilir kesin çok korkuyorum valla ya inşallah değildir.
(802 puan) tarafından
Şimdi evi supurmem lazım hayatta supuremem ağrı kesici var Arveles icicem gecmicek yoksa sıcak su torbası koycam
(1,539 puan) tarafından
Cnım büyük 16 küçük 9.3 tü
(1,539 puan) tarafından
Canım sadece sıcak tut ilaç ta alma kesmiyor bana o zaman acilde çok kuvvetli ağrı kesici yaptılsr banamısın demedi
(1,539 puan) tarafından
Bende ağrıdan yatıyom buraya takıldım kafamı dağıtmaya çalışıyorum sende uzan yat biraz zorlayınca daha kötü oluyor
(802 puan) tarafından
Ev işleri beklemiyor ya off şimdi su torbası yapicam uzancam kaç çocuğun var bu arada canım senin
(1,539 puan) tarafından
Canım 3 tane küçüğüm 3 yaşında diğer ikisi büyükler ben 40 yaşındayım sen yaş kaç kaç çocuk
(802 puan) tarafından
Ben de 33 yasindayim bir çocuk var 4 yaşında canim ay şimdi yuruyerek acile gidiyorum bana dua et
(1,539 puan) tarafından
Aaa bacım neden ne oldu farklı birşey mi oldu
(802 puan) tarafından
Kız dayanamadım bu omuz ağrısına gittim iğne oldum şimdi bakalım etki edecek mi kas gevşetici ağrı kesici bide jel falan yazmış
(1,539 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun ben iki aydır çekiyorum bu hafta sonucu gösterecem inşallah bazen aklım almıyor anksiyete bu kadar ağrı yapar mı diye
(802 puan) tarafından
Ciddimisin ya Allah yardımcın olsun ben 2 haftadır böyleyim dayanamadım artık sabah ortopediye gidicem insalah seninde temizdir sonuçların ya
(802 puan) tarafından
Anksiyete beni şeker hastası yaptı bence bu yoğun yaşadığımız sıkıntı stresten bide ben vitaminlerini baktircam D vitaminim dusuk olunca da bence oluyor
(1,539 puan) tarafından
Canım git tabi daha önce emar çektirdin mi
(802 puan) tarafından
Yok hayır hiç emar cektirmedim daha önce böyle bir omuz agrisida görmedim sağa sola dönünce çok ağrıyor. İğne nin üstüne biraz iyi geldi ama yine yana egince ağrı var
(802 puan) tarafından
Fotoğraf attım yukarda bak bende boyleyim bu omuz ağrısı stresten kesin benim
(1,539 puan) tarafından
Nasıl oldun arkadaşım
(802 puan) tarafından
Şimdi hazirlaniyorum ortopediye gitmek icin
(1,539 puan) tarafından
Hadi Rabbim rast getirsin canım bence gitmişken birde psikiyatri ye de görün imkanın varsa
(802 puan) tarafından
Ayy canım su diyabete çözüm bulsam şuan başım çatlıyor valla sabah biraz fazla yedim gözlerim ağrıyor valla benim psikolojim ondan bozuk Allah kimsenin başına vermesin
(802 puan) tarafından
Sen nasılsin sonuçlarımi gostercem dedin gosterdin mi
(802 puan) tarafından
Filme gönderdi beni dua et banada lütfen inşallah birşey çıkmaz
(1,539 puan) tarafından
Yok canım üniversite hastanesi ya biraz sıkıntılı sistem yok deniliyor depremden sonra bu hastane düzen tutmadı halen bi tarafları tadilatta  ama bana yüzde yüz gerilim tipi diyecek biliyorum nasıl olayım şu bulantım olmasa iyi olacağım Allahın izniyle
(1,539 puan) tarafından
Normal filmse hemen çıkar canım ciddi bir şey çıkmayacak emin ol rahat ol kızını ne yaptınya havada soğuk
(802 puan) tarafından
Malesef benim sonuçlarım iyi değil boyun fıtığı başlamış dedi çok morelim bozuk umarım senin temiz çıkar inslalah
(802 puan) tarafından
Kızımı da kendimle götürdüm ya oda hasta doktora gösterdim onuda off off Rabbim şifa versin sanada inşallah canım
(1,539 puan) tarafından
Kız korkma başlangıçtan birşey olmaz birde yanlış anlamzsan özel hastaneye mi gidiyorsun direk röntgende bu kadar detaylı görmesi şaşırttı bizim gelinin 4 tane fıtık var boynunda turp gibi maşallah başı bile ağrımaz benim raporda c5 ve c6 da sıkıntı yazıyor ama anlamını bilmediğim bi terim
(1,539 puan) tarafından
İşte buna çok üzülüyorum biliyormusun yazık onlarda bizimle perişan oluyorlar etkileniyor lar Rabbim acil şifalar versin kardeşim darda bırakmasın
(802 puan) tarafından
Ayy Rabbim senin ne sıkıntın ne derdin varsa gidersin inşallah çok yanımda oldun valla içim ferahladi resmen inslalah duzelir seninde bir şey çıkmaz haber ver bana da mutlaka
(1,539 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin sonuçta burada sevincimizi de yazıyoruz sıkıntımızı da tanımıyoruz bi kan bağımız yok neden yok yere sana korku vereyim ki canım hatta pazar günü bizdelerdi ben ağrıdan kambur duruyorum fatma senin nasıl diyorum ara bi ağrıyor diyor kafayı yememek elde değil 2 tane normal doğum yapmasam ağrı eşiğim düşük dıyecem yok anam nazlı biride değilim anlamadım ben bu kadar şiddetli ağrı nedendir
(802 puan) tarafından
Doğru sevincimizi de uzuntumuzu de paylaşıyoruz. Boyun fıtığım baslangic dedi iğne verdi hap verdi vuruldum geldim iğneyi bakalım nasil olcak filmden baktı doktor devlet hastahanesi özel degl canim. Stresren başım çatlıyor evde dünya iş var kızımda hasta biraz onuda iyilestirmem lazım. Dünyanın ne derdi biter ne sıkıntısı biter valla. Sizin doğumlar normalmiydi. Valla kas ağrısı çok kotu gecen ağladım resmen gece. Birde çıkan sonucu internetten baktinmi arastirdinmi gerçi internet de insanı daha çok korkuyor ama bence korkulucak bir durum yoktur geçici bir durumdur insallah önce bu kafalarimizi duzeltmemiz lazım güçlu durmamiz lazım da işte becerebilirsek
 Ben bide 2.cocuk düşünüyorum bu psikolojiyle bu diyabet hastalığıyla nasıl yapicam onu bilmiyorum. Rabbim yardım eder bide dahiliyeye sıra alcam oraya da gidicem boynum geçsin şeker hapina baslicam. Rabbim yardimcimjz olsun akşama yemek de yok ne yapcam bilmiyorum
(1,539 puan) tarafından
Canım tedavini ol Allahın izniyle öyle düşün gebelikte bu tarz sıkıntıları çekmek zor oluyor haliyle her türlü ilacı da alamıyorsun
(802 puan) tarafından
Öyle valla doğru sen nasıl oldun ağrın azalmadimi biraz
(802 puan) tarafından
Bu arada özelden sana yazamiyorum canım kapalı görünüyor
-Reklam-
0 oy
(1,539 puan) tarafından
Daha sonrada kulunç lara kola vuruyor canım benim hep böyleydi şimdi birde kulunç eklendi
0 oy
(29 puan) tarafından
Canım hacamat  yaptirmani tavsiye ederim baya rahatlatıyor ağrıyan yerleri

Bide wiks krem al sür canım diğer kremler fayda vermiyor bana wiks baya iyi geliyor
(1,539 puan) tarafından
İnşallah canım Rabbim darda bırakmasın
(29 puan) tarafından
Amin abla
(802 puan) tarafından
Zeynep biz 2121erva ile whatsap kurduk gelmek konuşmak istersen yaz canim
(29 puan) tarafından
Olur abla bende gireyim özelden atayım sana numarayı sen ekle
(802 puan) tarafından
Tamam at canım ekleyeyim

İlgili sorular

0 oy