0 oy
214 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (802 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Geçmiyor geçmiyor parol içtim kas gevşetici krem sürüyorum su torbası koyuyorum geçmiyor gece daha çok kötü ağrıyor kullandığınız krem yada başka bir şey var mı masaj yapıyor eşim i an iyi geliyor sonra yine aynı 10 gündür vardı 2 gündür geçmişti yine başladı mahvetti beni koluma vuruyor başımı sağa sola yukarı ceviremiyorum ya 

image

image

3 Cevaplar

0 oy
(1,539 puan) tarafından
Valla canım bende emar çekildim ağrıya dayanamadım çok ciddi birşey çıkmadı eğer stres gerilimden kaynaklı ise anksiyete der muhtemelen kafa düzelmedikten sonra ağrıda geçmiyor 
(1,539 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin sonuçta burada sevincimizi de yazıyoruz sıkıntımızı da tanımıyoruz bi kan bağımız yok neden yok yere sana korku vereyim ki canım hatta pazar günü bizdelerdi ben ağrıdan kambur duruyorum fatma senin nasıl diyorum ara bi ağrıyor diyor kafayı yememek elde değil 2 tane normal doğum yapmasam ağrı eşiğim düşük dıyecem yok anam nazlı biride değilim anlamadım ben bu kadar şiddetli ağrı nedendir
(802 puan) tarafından
Doğru sevincimizi de uzuntumuzu de paylaşıyoruz. Boyun fıtığım baslangic dedi iğne verdi hap verdi vuruldum geldim iğneyi bakalım nasil olcak filmden baktı doktor devlet hastahanesi özel degl canim. Stresren başım çatlıyor evde dünya iş var kızımda hasta biraz onuda iyilestirmem lazım. Dünyanın ne derdi biter ne sıkıntısı biter valla. Sizin doğumlar normalmiydi. Valla kas ağrısı çok kotu gecen ağladım resmen gece. Birde çıkan sonucu internetten baktinmi arastirdinmi gerçi internet de insanı daha çok korkuyor ama bence korkulucak bir durum yoktur geçici bir durumdur insallah önce bu kafalarimizi duzeltmemiz lazım güçlu durmamiz lazım da işte becerebilirsek
 Ben bide 2.cocuk düşünüyorum bu psikolojiyle bu diyabet hastalığıyla nasıl yapicam onu bilmiyorum. Rabbim yardım eder bide dahiliyeye sıra alcam oraya da gidicem boynum geçsin şeker hapina baslicam. Rabbim yardimcimjz olsun akşama yemek de yok ne yapcam bilmiyorum
(1,539 puan) tarafından
Canım tedavini ol Allahın izniyle öyle düşün gebelikte bu tarz sıkıntıları çekmek zor oluyor haliyle her türlü ilacı da alamıyorsun
(802 puan) tarafından
Öyle valla doğru sen nasıl oldun ağrın azalmadimi biraz
(802 puan) tarafından
Bu arada özelden sana yazamiyorum canım kapalı görünüyor
-Reklam-
0 oy
(1,539 puan) tarafından
Daha sonrada kulunç lara kola vuruyor canım benim hep böyleydi şimdi birde kulunç eklendi
0 oy
(29 puan) tarafından
Canım hacamat  yaptirmani tavsiye ederim baya rahatlatıyor ağrıyan yerleri

Bide wiks krem al sür canım diğer kremler fayda vermiyor bana wiks baya iyi geliyor
(1,539 puan) tarafından
Kardeş sen ne yapıyon nasılsın biz halen sürünüyor uz ağrılardan
(29 puan) tarafından
Valla ne yapayım abla kac gündür sirtim belim tutulmuş yataktan kalkamıyorum .Kramp giriyor tüm hareketlerimi kısıtlıyor.Her ayin 1 haftası tutuluyor artık valla ne yapacam bilmiyorum abla.Hacamat günü almıştım adetime denk geldi o da kaldı
(29 puan) tarafından
Sen naptin aynı ağrılar yine dimi
(802 puan) tarafından
Senin demi tutulma ağrısı ben bugün gittim dokrora megersem fıtık baslangici varmış iğne verdi hap verdi canım çok sikkin bide üstüne bu eklendi
(29 puan) tarafından
Evet canım bende bel fıtığı var 3 tane sırtımda skolyoz kireclenme var
Az soguk qlinca ağır biisj yapınca hemen tutuluyo kramp griyo
(29 puan) tarafından
Boyun fıtığı mi varmış canım
(1,539 puan) tarafından
Ne yapayım canım kulunçlarım sırtım boynum başıö felaket ağrıyor bakalım hayırlısı diyip bekliyorum inan ki canım
(29 puan) tarafından
Abla wiks kullanıyorum isittigi için ağrılarıma iyi geliyor.Wiks sur havlu isit üstüne koy çok iyi
I geliyor inanki
(1,539 puan) tarafından
Deneyeyim canım Allah razı olsun
(29 puan) tarafından
Rabbım hepimize şifa versin inslah cocuk da küçük olunca zor oluyor insan yatmak bile yatamıyor.Illa ki peşine kosturuyosun
(29 puan) tarafından
Cümlemizden abla
(1,539 puan) tarafından
Kaç yaşında canım
(29 puan) tarafından
3 yaşında erkek abla bide sakın bi cocuktu birden değişti 3 yas sendromu mu ne diyorlar o zamanlara girdi heralde
(1,539 puan) tarafından
Benim kız da 3 yaşında allah yardımcımız olsun
(802 puan) tarafından
Evet canm bende de boyun fıtığı varmış iğne verdi 1 hafta hastahaneye gidio gelcem. 3 yaş zor oluyor evet benim.kizim 4 buçuk yaşında bel fıtığmda var ona dikkat ediyorum bazen belimde tutuluyor soğuk yiyince ozellikle  bacaklarmda varıs var ameliyat olmam lazım ne diyeyim Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
(29 puan) tarafından
Amin abla inslah ya
(29 puan) tarafından
Ozlemyc seninde fibromiyalji mi var canim
(802 puan) tarafından
O ne canim hiç öyle bir şey demedi doktor ama bilmiyorum benim aslında en büyük derdim şekerim var onu çok kafama takıyorum
(29 puan) tarafından
Kas romatizmasi gibi bisi canım
Stres herseyin başı canım şekerin varsa tarcin kullan bende de hamur isi tatlı bisi yiyince hemen ağız kuruması halsizlik uyku oluyordu ben tarcin içiyorum sekeri dengeliyor hermn kullanmanı öneririm.
(802 puan) tarafından
Kan verdin mi hiç canım yakın zamanda. Evet stres sıkıntı yapınca daha çok çıkıyor bide açlık krizlerim oluyor ikindi zamanı ben çok kötü halsiz oluyorum.  Bende de ağız kuruması halsizlik oluyor uykum geliyor uyumayinca gözlerim kızarıyor kanlaniyor
 Bazen gözlerim ağırlaşıyor. Tarçın denemedim nasıl yapıyorsunuz toz tarcinmi çayını mi yapiyorsunuz
(29 puan) tarafından
Kan vermedim canım hiç ailede genetik ama anlıyorum bende olduğunu
1 cay kaşığı çok doldurma toz tarcin bir bardak suya ekle karıştır ic canım inan çok faydasını göreceksin hergun ic
(802 puan) tarafından
Tamam canım deneyeceğim mutlaka. Bizde de ailede genetik. Halsizlik çok oluyormu sizde ben mesela market ürünleri asla yiyemem kek çikolata yersem şekerim çok çıkar
(29 puan) tarafından
Evet canım özellikle yiyip yatarsam gözlerimi açamıyorum ağzım kuruyo kollarım in gücü falan kesiliyor
Abur cubur hamur isi hepsi aynı yapıyor ama
Bazen abur cubur yiyorum tutamayıp üzerine tarcin içiyorum inan o kadar faydası oluyor ki
(802 puan) tarafından
Öylemi iyi geliyorsa bende denicem. Bende sabahları kalkamiyorum asla. Acıkınca bayılacak gibi olluyorum bir şey yemesen kendime gelemiyorum. Kansızlık var mesela kan ilacı kullanıyorum o kan hapı beni oyle bir aciktiruyor ki dedim bana ne oluyor daha beter oluyorum mutfaktan çıkamadım iki üç gün o nasıl bir şey korkumdan icemedim. Bilmiyorum benim bu halim ne olacak ben bıktım bu halimdem bugün hastahaneden geldim öyle ağladım öyle ağladım dua ettim bana bir çıkış kapısı gönder yarabbim diye . Herşey üst üste geliyor. Bu açlık atakları beni korkutuyor. Şimdi cihaz alicam bakicam şekerim nasıl diye kendim evde ölçüm yapicam. Rabbim düşmanımin başına vermesin çok zor şeker beni hayattan soğuttu.
(29 puan) tarafından
Çok acikmadan yemen lazım canim annem de öyle sonra kendine gelemiyor
Rabbım sifani versin insalh sen tarcin kullanmaya başla bak bana çok dua edeceksin canım
Inslah iyi olursun
(802 puan) tarafından
Allah razı olsun insallah Rabbim sana da şifa verir. Deneyeceğim mutlaka dediğin gibi. Çok teşekkür ederim. Bu arada yaşın kaç canım benim 33.
(29 puan) tarafından
27 yaşındayım abla diyeyim yaşınızı bilmiyordum :)
Cümlemizden razı olsun inşallah Rabbım bütün hastalara safi ismiyle şifa versin
(802 puan) tarafından
Amin canım Rabbim tüm hastalara şifa versin genç yaşta böyle şeyler yaşamak çok zor yasitlarim kuzenlerim beni görünce cokmussun diyolar bu kadar stres vücuda neler yapmaz
(1,539 puan) tarafından
Millete bakınca kendimi hayattan bezmiş derler ya öyle hissediyorum millet baharda plan yapar gezer tozar bizde bahar depresyon una  girer çıkamayız bunda da vardır Rabbimin bi hikmeti
(802 puan) tarafından
Erva seni bekledim yazman için nasıl oldun canım ağrın var mı bana kas gevşetici biraz iyi geldi
(29 puan) tarafından
Öyle valla abla sosyal hayatım yok denecek kadar az insanlara anlatsam anlamıyorlar hep mi hastasın gözüyle bakıyorlar bende kendi halime kaldım artık
Bazen bakıyorum geziyorlar yorul.uyorlar hayat enerjileri çok
(29 puan) tarafından
Aynen öyle abla Rabbım sevdiği kuluna dert hastalık verirmiş bende bazen öyle düşünüyorum gerçekten bu hastalık beni dünyaya bağlanmaktan koruyor
Yani yaşamanın tadına varamiyorum evet ama zaten kalıcı değiliz şu dünyada
(29 puan) tarafından
Ölüm hiç aklımdan çıkmıyor önceden çok kötü bisi gözüyle bakardım ama şimdi seviniyorum Rabbım seviyor ki bize hastalıkla kendini hatırlatıyor
Elhamdülillah
(802 puan) tarafından
Okadar doğru söyledin ki gerçekten. Bende öyle bakıyorum nasıl hayat enerjileri çok fazla.  Ben de bazen kendime şunu söylüyorum yarabbim ben ne günah işledim de böyle oldum. Daha yaşım genç olmayan yok benimde bir arkadaşım yok ki herkes kaçıyor çok da dert anlatmayı sevmem aslında söyleyince de hastasin negatifsin kimse yol gosterici değil malesef bende kendi kabuğuma cekildim açıkçası canım o yüzden çok sıkılıyor kendimi eve kapattım eskiden alışverişe çıkmak beni kendime getiriyordu ama artık o bile tat vermiyor. Ama dediğim gibi benim bu panik atagim takıntılı hallerin bu şekeri öğrendiğimden beri başladı bekarken yoktu ve ben hiç bir şeyi takmazdim. Bende isyan etmek istemiyorum bu halimizede binlerce kez sukur
(29 puan) tarafından
Gerçekten öyle abla anlaşılmamak çok yorucu
Ama ben seviyorum kendi halindeligi zaten bi ortama girince kendimi daha kotu hissediyorum ben niye böyle değilim hayattan kopuk insanlardan kopuk
Ben 13 yaşındayken başladı abla o.zamanlar ataklarim daha kötüydü zaten streli mi yapim var herseyi çok takarım ince düşünürüm kimseyi kırmamak için
Bende bazen anlatıyorum ama sikayet etmek değil niyetim insanlara açıklama yapmaya çalışıyorum
Ama gereksizmis yaşamayan bilmiyormuş gerçekten
Bu günümüze sukur bende daha koyu zamanlar atlattım şükrediyorum  onun icin
(29 puan) tarafından
Böyle beni anlayan insanlar olunca dünyalar benim oluyor sanki 2121erva ablayla da konuşunca rahatlamistim sende böyle anlıyorsun ya diyorum ki bak ben demek.abartmiyorum tek ben yaşamıyorum bu durumu
(1,539 puan) tarafından
Kızlar hakkınızı helal edin eşim rahatsızdı acile felan gitti gelen giden çok oldu size yazamadım ona da korkunca hadi benim panik atak tuttu ama içimde yaşamak zorunda kaldım gel bana sor ne çektiğimi ağrılarım çok fenaydı akşam ve gece bakalım bugün nasıl olacak
(1,539 puan) tarafından
Sende bana çok yardımcı oldun kardeşim unutamam desteğini
(29 puan) tarafından
Rabbım safi ismiyle şifa versin abla eşine de sana da panik atak çok kötü bisi ya
Iste ağrıların da ondan artıyor stres yaptığın için abla
(29 puan) tarafından
Abla inan keşke elimden fazlası gelse kimse bunları yaşamasa isterdim
Send4 hakkını helal et abla Rabbime bırak herseyi o çözer bizim çözemediğimizi
Hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin inslah
(1,539 puan) tarafından
Canım bu aralar gece uyuyamıyorum sürekli bi huzursuzluk endişe hali o sıkıntı bağırsaklarıma mide vuruyor bu sefer dinlememiş olarak ağrılarla uyanıyorum
(29 puan) tarafından
Kafana. Biis mi takıyorsun abla acaba
(1,539 puan) tarafından
Canım anksiyete şuan beni mahvediyor
(1,539 puan) tarafından
Ağrıların çok şiddetli olduğunda miden de bulantı oluyor mu
(802 puan) tarafından
Ahmet Zeynep bende böyle dertlesince anlayan birilerini görünce içim rahatlıyor gerçekten çok iyi geliyor banada.Rabbim tez zamanda inslalah şifa versin böyle zamanlarda çok stres yapiyorum bende ya
(802 puan) tarafından
Ben bide hap yutamioyoeum sizde o var mı oda bu sene başladı
(802 puan) tarafından
2121erva çok geçmiş olsun ne oldu eşine önemli bir şey mi ayy çok iyi anlıyorum o hissi panik atak geliyor nabız yükseliyor valla çok çok zor Rabbim yardimcin olsun inşallah kafana neyi takıyorsun taktiğin bir şey var mutlaka önce onu bulman lazım bide biliyorsundur mutlaka ama papatya çayı iç aksam bide Melisa çayı bunlar iyi geliyor
(1,539 puan) tarafından
Ben grip olsamda ilaç içemem aynıyım birşey yapar diye ödüm patlıyor iyice manyak oldum
(802 puan) tarafından
Bende birşey yapar diye değil yutmaktan korkuyirum
(802 puan) tarafından
Bunlar psikolojik işte ama nasıl yenicez bilmiyorum
(1,539 puan) tarafından
Eşim alerjik ürtiker olmuş adam bi anda kıpkırmızı oldu kabardı ay çok korktuk özlem dimi adın canım böyle çok stresli anlarda zirve yaptığında çok miden bulanır mıydı kusmaya kadar gider miydi
(802 puan) tarafından
Evet bulantı halı oluyordu ama kusmuyordum. Ya midem taş gibi oluyor ya rengim bembeyaz oluyor yada midemde gaz gegirti oluyordu bende böyle iştahım kesiliyordu
(1,539 puan) tarafından
Aynı canım işte kusamıyorum ağzımdaki lokmayı yutamadım bulantıdan sonra bi gaz geğirme bu nasıl geçecek sen antidepresan alıyormusun
(29 puan) tarafından
Bende bulantı olmuyor abla ama aşırı derecede midemde gaz birikiyor
(802 puan) tarafından
Yok ben hiç antidepresan almadım hep geçer geçer diye direndim. Bir şey diyeyim mi bence multivitamin al kan ver emin ol D vitaminin özellikle düşük çıkar çünkü benim düştüğünde hep boule oluyorum bende gidip kan vericem. Multivitamin hapları iyi gelir mesela uyuyamıyorum dedin ya magnezyumun farklı formları var uyku sorunları için olan formunu al valla bak kendimizi toparlayalim boule olmayacak silkelenmemiz lazım dışarda hayat var güzel hayat var
Ben bı ara Ahmet Şerif izgorenin kitaplarını okuyordum o bana iyi gelmişti. Bekarken antidepresan  alcaktim gittim eczaneye SELECTRA mi ne vardı tam hatırlamıyorum gittim onu aldım dedm icicem ama arkadaşım vardı o bana dedi ki içme senin bir şeyin yok bende direndim direndim içmedim gezdim dolastim o dönem çok ağır stres geçiriyordum hem iş yerim stresliydi hem ailemde vardı çok kötüydum irritabl bağırsak olmuştum midem bozulmuştu sabaha kadar gegiriyordum kabız oluyordum lavaboya cikamiyordum midem taş kesiliyordu lavmanlar yapıyodum artık .oyleki otobüse bile binemuyordum uykulardan nabız 100 u geçkin kalkiyordum acillere gidiyordum nabizdan hatta o dönem stresten apandisitim.patlamak üzereydi o dönem şeker çıktı işte bende apandist ameliyati oldum. Sonra evlendm geçti o stres dönemlerim daha iyi oldum kilo aldım neyse 5 yıl geçti bu yıl da başladı işte ama öyle nabız falan yükselişi olmuyor korku oluyor birşey olcak saniriyorum şekerim dusucek açlıktan bayilicam diye düşünüyorum. Aslında şunu farkettim korkularının üstüne gidemiyorum gitsem atlaticam bu durumu güçlü durmak istiyorum anneyim ben çocugum eşim var diyorum yenmeye çalışıyorum ama basaramiyirum yalnız kalmam da etkili bu durmdan çünkü kimse yok tekim arkadaşım yok hiç öyle iste
(802 puan) tarafından
Ama bence her gün bir korkumuzu yenmeye calsalim belki birlikte yapabiliriz birbirimze destek olabiliriz mesela ben hap yutmakla baslamak istiyorum her güne bir gorev yada her haftaya bir görev verelim kendimize
(802 puan) tarafından
Sonraki korku atlama görevimi dahiliyeye giderek kan vererek atlatmak istiyorum çünkü 1 yıldır korkumdan dahiliyeye gidemiyorum sonucu beklerken bayılacak gibi oluyordum
(1,539 puan) tarafından
Sana yeminle ağlayarak okudum 40 yaşındayım ama acizim bu hastalık beni o kadar güçsüz aciz etti ki halim yok gücüm yok neşem yok evladıma üzülüyorum bende de ishal oluyor kardeşim senden Allah razı olsun iyi ki yanımdasınız
(1,539 puan) tarafından
Canım baş ağrısı için gittiğimde kan tahlilleri verdim perşembe öğleden sonraya randevu aldım gıdecem inşallah hepsini göstermeye
(29 puan) tarafından
Ozlemyc abla doğru diyorsun özellikle d vitamini ve magnezyum doktor bana demişti ki bunlar sürekli kontrol altında olacak düşerse sende düşersin
Bende inanır mısın evlendikten sonra önceye göre düzeldim 55 kiloydum kan ilaci kullandım 65 oldum
Ama bakıyorum kilo aldıktan sonra bende ağrılar hariç baya bisilrt düzelmiş
Yani korkularım oluyordu gece uyuyamıyordum boğuluyordum o baya düzeldi eskiye gore
(29 puan) tarafından
2121 erva abla olsun öyle düşünme bu da imtihan bizim için hiçbirimiz istemeyiz böyle olmak ama
Gerçekten takıntılarımız streslerimizi bırakırsak iyi olucaz omu bi basarsak
(802 puan) tarafından
Canım probiyotik al kendine entogermina var o bağırsak florani düzenler.Şuan okadar iyi anliyorumki yaşadıklarını hissettiklerini güçsüz bırakma kendini şunu düşün öldürmeyen şey güçlendirirmis insanı.Kafana en çok neyi takıyorsun mesela hangi rahatsızlığını benim tek taktiğim şeker. Bak varisim var ameliyat olmam lazım onu takmiyorum bel fitigm var onu takmiyorum boyun fıtığım da başladı halen ağrısı berbat koluma vuruyor onu ogrenince üzüldüm ama takmiyorum ama şeker beni mahvediyor hap kullanmak istemiyorum çünkü sen de nedenin ne onu söyle neden
(29 puan) tarafından
Abla bende de tam tersi kabızlık oluyor ama öyle böyle değil artık surekli olmaya başladı doktora özellikle sordum fibromiyalji den de bende ne yapacağımı bilmiyorum
(802 puan) tarafından
Evet evet magnezyum ve D vitamini çok iyi ben D vitaminini duzeltrigimde enerjide yerine geliyordu. Çok gec farkına vardım bu durumun. Kan değerleri çok çok önemli artık onlara dikkat ediyorum. Zeynep mi ismin bu arada canım. Sen hangi kan ilacını kullandın düzeldi kan ilaçları çok iştah açıyor deme
(802 puan) tarafından
2121erva e nabizdan baktın mı kan tahliline değerlerin nasıl atabilirmisin buraya
(29 puan) tarafından
Adım zeynep abla 4 sene önce kullandım abla surup gibi kan ilaci ismini hatırlamıyorum abla
Hemen 10 kiloya yakın aldım abla 1 ay kullandım iyi gelmişti
Bende bu aralar dahilliyeye gidicem bi türlü Nasib olmuyor kanlarima baktırmam lazım
(1,539 puan) tarafından
Hepsi referans arası sadece ferritin 7
(1,539 puan) tarafından
Hgb felan düşük değil
(802 puan) tarafından
Bende gidicem kesinlikle bu kadar çekmeye kahirlanmaya yeter valla yazık değil mi bize millet bizim bu halimize seviniyor uzulmuyorlar güçlü olmak lazım valla ya dunyann sonu mu değil bide namaza başlamak istiyorum
(802 puan) tarafından
Ee kansızlık var benim ferritin 6 ydi rengim sapsariydi yazın baktirmistim ferritinim 10 du yine kötüydum ferritin için bence sabah akşam olucak şekilde kan ilacı kullanmalisin
(29 puan) tarafından
Git tabi abla gerçekten belki iyi gelecek Rabbım iyi doktorlarla karşılaştırsın
Abla en büyük şifa Allahtan namaza da başlarsın inslah kendini öyle şeylere verirsen Rabbime yaklaşırsan daha çok o korkuların stresliyim inan çok azaliyor
(29 puan) tarafından
2121 erva abla demirin çok düşük ağrılarını o azdırıyor olabilir annemin de 5e düşmüştü ruh hali falan çok kötüydü meğer ondanmis
Yani çoğu hastalığımız vitaminlere kanlara bagliymis eksik olunca o çok etkiliyormus
(1,539 puan) tarafından
Perşembe gideceğim sonuçlara canım magnezyum b12 baktım hepsi referans ortası
(29 puan) tarafından
Rabbım iyi doktorlarla karşılaştırsın abla ilaç verir büyük ihtimalle içince düzeltirsin inslah
(1,539 puan) tarafından
İnşallah canım Rabbim darda bırakmasın
(29 puan) tarafından
Amin abla
(802 puan) tarafından
Zeynep biz 2121erva ile whatsap kurduk gelmek konuşmak istersen yaz canim
(29 puan) tarafından
Olur abla bende gireyim özelden atayım sana numarayı sen ekle
(802 puan) tarafından
Tamam at canım ekleyeyim

İlgili sorular

0 oy