+1 oy
757 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (131 puan) tarafından
Kızlar bosansaniz tekrar evlenkrmiydiniz ben asla evlenmezdim ama büyük de konusmiyim

36 Cevaplar

+8 oy
(17,979 puan) tarafından
Hem büyük konuşmayım deyip hem asla demek çelişiyor. 

Önceliğim hayatımı yaşayıp evladımı büyütmek olur ama hayatında ne getireceği belli olmaz boşanan veya bir şekilde eşini kaybeden insanların tekrar evlenmesine karşı değilim yeterki acele ile yanlış karar vermesinler ve çocuklarını ihmal etmesinler 
-Reklam-
+2 oy
(17,257 puan) tarafından
Bu konuda büyük konuşurum asla ama asla evlenmem. 3 evladım var Allah bana bağışlasın. Yoluma onlarla beraber bakarım 
(131 puan) tarafından
Bence de en mantıklısı rabbim bağışlasın
+1 oy
(1,383 puan) tarafından
Büyük konuşmak gibi olmasın ama şuan ki eşimle boşanırsam aşka olan inancım da onunla birlikte beni terk eder bir daha başka bir adama eşlik yapamam
(1,383 puan) tarafından
Rica ederim ne demek bu konuda ilerde bir pişmanlık çekip acaba demenizi istemedim
(225 puan) tarafından
Bn çok istiyorum da baya olayliydi bizim p yüzden eşim pek istemiyor ama bazen aglarkn fln fark edince bnle konuşmasnlar ama senle konuşsnlar onun için gidelim diyot sonra bir anda vazgeçiyor  bklm hyrlisi olsun
(1,383 puan) tarafından
İnşallah aradaki problemler bir an önce biter sende biraz olsun rahat olursun içindeki o kocaman yarayı çok iyi biliyorum
(225 puan) tarafından
Teşekkür ederim:) ❤️
(1,383 puan) tarafından
Rica ederim ❤️
+1 oy
(9,954 puan) tarafından
Gönlüme göre birini bulayım evlenirim niye velenmiyom ama şartım olur çocuklarımla kabul ederse. Oda ne pok yerse yesin evlensin bana nee
+1 oy
(571 puan) tarafından
Hiç sanmıyorum ben tek tabanca takılmayı özledim yaaa
+1 oy
(410 puan) tarafından
23 yaşında ayrıldım kızım bir buçuk yaşındaydi, ailemin yanında kaldım , çalıştim kızıma baktım büyüttüm on yaşında şimdi kimseden bir kuruş almadım , hayatıma biri girdi o süreçte kızım daha küçük olduğu için evliliği düşünmedim ama onu tanımak için konuştum ve dört yıl sevgililik dönemimiz oldu bu süreçte kızımda büyüdü aklı her şeye ersin her şeyi bilsin diye bekledim en en iyi dediğimiz insanlar bile kötü çıkıyor, ve ben bağıra çağıra asla evlenmem asla bir daha çocuk yapmam diyen biriydim, ama hayatıma giren insan Allah'a şükür o kadar iyi çıktı ki bir kere dahi yanlış bir şey görmedim duymadım hep el üstünde tuttu beni kizimida aynı şekilde, bir buçuk yıl önce evlendik , kizimida yanıma aldım , şimdi bebeğim var bir tane de Allah'a şükür huzurum yerinde , kızıma sordum istemezsen ben yine evlenmem benim için önemli olan senin mutluluğun rahatın dedim , kızım dedi onu seviyorum o çok iyi biri , inşallah bundan sonra da hep böyle olur çünkü o kadar kötü şeyler yaşadım ki eski evliliğim de boşandıktan sonra ki hayatım da , boşanmak insanlara kolay geliyor ama o kadar zor ki boşanıp hayata devam etmek hele ki çocukla ,insanların lafı milletin sözü , dedikodusu , evet ciddiye almıyorsun ama üzülüyor insan , çok çok zordu benim için ama kızım için dik ayakta durdum 
(410 puan) tarafından
Şimdi 33 yaşındayım ve evlendiğim kişi de bekârdi , buna bile insanlar laf etti ama şimdi herkes uzaktan izliyor çok dua ettim Allah'a senelerce hayırlı bir kapı açsın diye Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın
0 oy
tarafından
Büyük konuşmamak lazım ama Allah korusun evlenmem yaa kendi ayaklarım üzerinde durur çocuğuma bakarım 
(131 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(1,078 puan) tarafından
Evlenmem herhalde ya aşkımdan ölsem bile yani onun gidebileceği ayrı bir evi olur mutlaka vir daha bu topa girmem diye düşünüyorum 
(131 puan) tarafından
Bnce tekrar aynı şeyleri yaşamaya hiç gerek yok :)
(1,648 puan) tarafından
Ayy benim de bu aklıma geliyor. Uzaktan sevmek daha iyi evde bakıcılık yapıyoruz tek taraflı yedir giydir e dönüşüyor
(131 puan) tarafından
Evet bir nevi bakıcıya dönüyoruz ben yavaştan kurtuluyorum çok şükür
0 oy
(2,210 puan) tarafından

Büyük konuşmam direk başıma gelir :D

(131 puan) tarafından
Bnde korkarak yazdım zaten boşanma aşamasındayım da :)
0 oy
(717 puan) tarafından
Büyük konuşmak istemem evlenmem demem hayat yalnız geçmez evlenirim tabiki ama ağır kriterlerim olur boşanan kadının en büyük kriteri çocuguna huzurla ve hayırlısıyla ağabey olabilecek birini seçmektir 
0 oy
(17,790 puan) tarafından
Bidefa boşanmışim bidaha evlenir miyim evlenmem ben hele ko cocuk varsa daha sıkıntı kimseye güvenip evlenemem
0 oy
(51,384 puan) tarafından
erken yas olsaydi belki evlenirdim Allah yasatmasin simdi asla diyorum
0 oy
(160 puan) tarafından
Karşıma doğru birisi çıkarsa evlenirim 
(9,954 puan) tarafından
Tek benle sen aynı kafadaymisiz hepsi asla asla diyo
(160 puan) tarafından
Tek benmişim koca seven :)))
(160 puan) tarafından
Haha yroumunu yeni gördüm bacım niye böyle kız herkes yanmis herhalde ben mutluyum ondan mı evlilik fobim yok acaba
(9,954 puan) tarafından
Koca sevmiyorum aslında ama madem bosanmisim ya aldatmış yada şiddet uygulamış ki bosanmisim inat olsnn diye gönlüme göre birini bulur evkenirim bana nee :)
0 oy
(907 puan) tarafından
Büyük konuşuyorum ama aslana aslaa evlenmem 

Çünkü benim annem evlendi babam vefat ettikten sonra anneme çok kızgınım bizi bıraktı babaannemle dedem büyüttü şimdi yanına binde bir gidiyorum çocukken insan bilmiyor ama o adam bana yabancı babama ihanet etmiş gibi hissediyorum 

Çocuklarıma bu duyguyu asla ama asla yaşatmam 2. Evliliğini yapacağım gün allahım alsın canımı bu kadar buyuk konuşuyorum
0 oy
(2,370 puan) tarafından
Büyük konuşmayım Tövbe haşa ama bir kere kurtuldum tekrar o illet esaretin altına girmezdim hele de ekonomik özgürlüğüm varsa (not: bosanmadim kendi fikrim)  
0 oy
(2,949 puan) tarafından
Ne desek boş hayatın neler getireceğini bilemeyiz herşey nasip nasipten öte yol yok 
0 oy
(20,488 puan) tarafından
Hayır ya ben evlenmem birdaha 
0 oy
(700 puan) tarafından
Evlendim çokta mutluyum cnm. Tabi karşına çıkan kişi nasıl olacak önemli olan bu
0 oy
(7,531 puan) tarafından

Evlenirdim . Ama çocuk istemezdim herhalde 

0 oy
(130,229 puan) tarafından
sutten agzi yanan yogurdu ufleyerekde olsa yermis zaman ne gosterir belli olmaz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 218 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 355 göst.
3 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 925 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gamzeln (3 puan) tarafından soruldu

408,633 soru

12,279,369 cevap

37,842 kullanıcı

Kategoriler

...