0 oy
271 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (464 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında 6 7 aydır güzel konuşmaya başladı diyebilirim  mesela alakasız şekilde durur baba suyu tamir etti 5 makarna alalım der ardı ardına uykudan uyanir anne makarna alalım Tuz biber koyalım benzeri şekilde şeyler söyler ama sürekli değil arada oluyor yerli konuştuğu şeylerde var ilk çocuğum ben bilemiyorum normal mi böyle konuşması 

6 Cevaplar

0 oy
(180 puan) tarafından
Ben oğlumda yaşamadım uyku arasında anlamsiz cümleler kurdu sayikladi bı kaç kez ama uyanıkken değil bilemedim
(464 puan) tarafından
Uyurken mi yapti
-Reklam-
0 oy
(464 puan) tarafından
Bilen yok mu hanımlar. 
0 oy
(4,374 puan) tarafından
Tv veya telefondan izliyodur aklında kaliyodur. Dikkatini cekmistir unutmamistir.cocuklar zihninde bi kenara atar ve ne zaman ortaya cikaracagi belli olmaz.Siz gercekten gun icinde makarna yapin onun dedigi gibi ve yaparken konusun simdi tuz biber vs koyuyoruz diye. Somut bi sekilde gorsun onu.belki o zaman hevesi gecer unutur
0 oy
(87 puan) tarafından
Bence bir sorun yok bazen çocuklar hayal ettiklerini bir şey izlediklerinide anlatabilir
0 oy
tarafından
Ben sorunu tam anlayamadim konusma becerisi var sukur demekki sorun ne 
0 oy
(760 puan) tarafından
Benim kızımda 3 yaş olacak. Babam alışverişe gitti pirinç alacak, pilav yapalım der durup dururken. Bu tür cümleleri kendim de kullandığım için aslında bir nevi taklit ediyor. Öğrendikleri cümleleri, tepkileri tekrar ediyorlar. Hayal güçleri de artıyor. Gayet normal. 
(464 puan) tarafından
Saol cnm ya rahatladım evet sürekli yaşanan şeyleri tekrar ediyor

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,235 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 149 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
15 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,170 puan) tarafından soruldu
+15 oy
23 cevap 858 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mervela (7,438 puan) tarafından soruldu

409,321 soru

12,302,414 cevap

38,488 kullanıcı

Kategoriler

...