0 oy
442 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (64 puan) tarafından
İkidir kaynanam eltimin yaptığı yemeği video flan çekip bna atıyor öyle böyle yapmış güzel diye 

N alaka diyorum bnd şimdi niye atiyo bildiğim yemekler ama 

Sis olsaniz n düşünürsünüz 

Bn yapamiyomuyum nie atiyo ogretmeyemi çalışıyor kötümü düşünüyorum sizce kızlar 

12 Cevaplar

+4 oy
(2,439 puan) tarafından
Atta seninkileri görelim bunları bende yapıyorum de :))
(2,439 puan) tarafından
Sor açık açık canım ne diye hitap ediyorsan artık, bana neden atıyorsun bı kaç kez atınca anlam veremedim de
(64 puan) tarafından
Bida yaparsa sorayım cnm yoksa devami gelir gibi görünüyor
(2,439 puan) tarafından
Aynen ne gerek var yani
(2,025 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Attığında bari bir içli köfte, sarma dolma, yuvalama, kaburga dolması, mantı zor bir yemek atsaydı.
Patates tavuk nesini atmışsa:-D
(2,439 puan) tarafından
Ahahha :)) kendisine yemek yapma mesajı mı veriyor acaba , aklıma başka bişey gelmedi
-Reklam-
+1 oy
tarafından
E sor sende yemek mi gormedim anne de ..bana atma sebebini açikla de 

Ne garip insanlar var 
(64 puan) tarafından
Yani bnd anlam veremedim tavuğu fırına vermiş patatesle onu atmış bna böyle böyle yaptı diye bnd cvp vermedim
Ama sinirleniyo gibiyim sonra diyorum iyilik amaçlı yapıyo sonra diyorm n alaka sonra diyorm senin kalbin kötu bitmiyor yani gıcık oldum
tarafından
Ay sen benmisin . Yani küfür etse bana iyi niyetli diycem öyle biriyim . Sonra düşünüyorum bunun neresi iyi niyet diyorum . Tabi gec oluyor anlayinca da
(2,261 puan) tarafından
şeker kız son yorumunda beni anlatmışsın sankiiii, yengeç burcumusun kız
tarafından
Ahahah evet kız yengeç burcuyum☺️
(2,261 puan) tarafından
bendeeee:))
tarafından
Haziranmisin temmuzmu?
(2,261 puan) tarafından
7 temmuz
+1 oy
(1,292 puan) tarafından
Bende geçen bu yemeği yaptım harika olmuştu de geç.
(64 puan) tarafından
Geçen yemeğe dedim cnm baktım öyle böyle yapmış diyo dedim snd yapmıştınya geçen hatırlamıyorum diyo bişey demedim bnd dinledim napim
+1 oy
(22,096 puan) tarafından
Kaynima atacaktin yanlışlıkla bana mı attın anne de sende:)))
(64 puan) tarafından
Yok kız onu diyemem
Şaka kaldirmaZ
(22,096 puan) tarafından
Himm onzmn iyi güzel yapmış ben daha güzel yaparım de gec')
0 oy
(2,058 puan) tarafından
Peki mesela senin yapmadigini. Bak sende yap diye örnek mi veriyor acaba. Mesela ben çok çeşit yapmayı severim elimde hızlı ama şansım ne ypsam eşim bayılarak yer beğenir. Ama görümcemin kocası çok sever ne yapsa kadın evde yemek pişiremez sürekli hazır yerler. Geçen gorumcesi beni göstermiş örnek bak neler yaptı pasta da yapmış falan diye hani güya beni örnek gösterip hadi sende yap demiş görümceme kendi görümcesi. 
0 oy
(887 puan) tarafından
Ooh afiyet olsun size, ellerine sağlık der geçerim valla ben :) hiç gelemem kıyaslamaya falan. 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Video izlemek istesem internetden de bakarım atıp durma kafam kaldırmıyor derdim:)
0 oy
(689 puan) tarafından
Mesaj gelince üstten bak baktinki video hiç açmadan sil gitsin 
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Engelle gitsin ne uğraşıyorsun bana öyle bı şey yapsa uğraşmam bile engel atarim 
0 oy
(267 puan) tarafından
Hiç takmam. Ellerine sağlık der geçerim.
0 oy
(881 puan) tarafından
Ben olsam bak eltin yaptı sen hiç yapmıyorsun bize gibisinden anlardım açıkçası 
0 oy
(892 puan) tarafından
Cevap vermemenin aksine çok güzel görünüyor anne afiyet olsun derdim :) sen cevap vermedikçe sinir olduğunu anlayıp daha çok yapası geliyodur belkide 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 574 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 243 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde White swan (1,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 178 göst.
+1 oy
22 cevap 533 göst.

408,432 soru