0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (779 puan) tarafından
Calişmayip evde olan anneler dört yaş çocuklarınızla napiyosunuz kreşe fln yolladiniz mi yoksa evdeki vakit geciriyo

23 Cevaplar

+1 oy
(789 puan) tarafından

4 değil 3 olsun direk yarım gün kreşe vereceğim valla hem sosyalleşsin hem bende kafa dinleyeyim :D 

(789 puan) tarafından
Yani tabi derdim iş yapmak değil ama itiraf edeyim biraz kafa dinlemek şimdi biri çıkıp gelip bakamayacaksan doğurma diye terlikle ağzına vururum :D ben anneyim diye kendimi robot hissetmiyorum
(13,559 puan) tarafından
İnsan olan herkesin buna hakkı var inanır mısın daha 2 aydır sakince oturabiliyorum o da akşam 9 dan sonra önceleri o da yoktu
(789 puan) tarafından
Ben sana çok inanıyorum şayet sabahtan akşama kadar ayaktayım neden olduğunu bilmiyorum ama hiç oturmuyorum :D
(13,559 puan) tarafından
Bisi dürtüyor anacım ev toplu bi süpür geç dimi yok aksama kadar buluyorum bi is illa  :D
(789 puan) tarafından
Kız ben evi toplasam yine Şükür . 2 dk otursam anne susadım anne araba dütdüt anne çöp adam çiz anne kitap istiyorum anne anne anne ağağağğağağ diye bağırmak geliyor içimden :D
-Reklam-
+1 oy
(12,583 puan) tarafından
imkanı olan göndersin. okuö öncesi eğitimin annenin çalışıp çalışmamasıyla alakası yok. bir yerden sonra yetemeyiz çocuklara. oyun arkadaşı ister, sosyalleşmek ister
(428 puan) tarafından
Bu yorumuna katılıyorum hep oyun istiyor lar
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Oğlum 4 yaşında evde vakit geçiriyoruz. Kreşe gönderme imkanım yok. Bazen parkta bazen evde oynuyoruz bir şekilde vakit geçiyor . Sihirli kitap çok hoşuna gidiyor özellikle sök tak oyuncakları çok seviyor. 
(779 puan) tarafından
Bende kızımı kuran kursuna gönderiyodum ama artık gondermicem evde çok sıkılır mi diye düşünüyorum. Bı yandanda zaten seneye gonderecem bu senede evde dursun diyorum
(4,087 puan) tarafından
Aynen öyle seneye zaten başlayacaklar Allah'ın izniyle . Evde sıkıldığı zamanlar tabii ki olacak ama onlarla vakit geçirmek de güzel
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Agustos doğumlu geçen sene 3 yaşında kreşe gitti. Bu sene 4 yaş anaokuluna gidiyo koşa koşa gidiyo valla. Evde zor ya yetemiyoruz yani
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Kendini anlatacak kadar konuşmaya başlasa seneye vericem kreşe. 3 yaşına girmiş olucak zaten. Tam istediğim gibi konuşmazsa da oyun  grubuna başlatıcam, sıkılıyor çünkü. 4 yaş bende gitmeli, eğer imkan varsa
0 oy
(19,483 puan) tarafından
4 6 yaş kuran kursuna gidiyor oğlum. Bence gitmeleri çok iyi oluyor. Tüm gün evde verimli vakit gexiremiyorlar çünkü. İhtiyaç bence 
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Oğlum 2020 li vermiştim anaokuluna öğretmenlerle sorun yaşadık aldım. Haftada 2 3 gün oyun grubuna götürüyom. 
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Ben buyuk oglumu yollamadim. Onun yerine haftada 2 gun yuzmeye gidiyodu. 5 yasinda gitti anaokuluna. Suan 1. sinif hala da yuzmeye devam ediyor. Haftada 4 gune cikti. Evde de dergiler var minika cocuk ve minik merakli aylik dergiler onlarla cok ugrasirdik. Boyama, toplama, cikarma, harfleri yazma vs cok yapardik. Tahtamiz vardi onda cok oynardi. Kutu oyunlari oynardik. Arabalariyla oynardik. Ben gerekli gormuyorum kresi evdeysek eger. Cunku anasinifinda da kesicek bicicek yani ekstrasi yok. Sosyallesme konusunda da benim cevrem coktur ve oturdugumuz sitede yasiti cok oldugu icin gerek olmadi krese.
0 oy
(802 puan) tarafından
Ben gönderdim ama toplamda ne kadar gitti diye sor bı ne olur ;)) her hafta her hafta hasta
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Ana sınıfı öncesi hiç bir yere ne kreş nede sübyan kursu vs düşünmüyorum. 
(14,613 puan) tarafından
Neden
(1,057 puan) tarafından
Çünkü ana kuzusu
0 oy
(3,790 puan) tarafından
Şubat'ta 5 doldurcak evdeyiz imkanım yok benimde göndermeye çok para istiyorlar. Evde yapıyoruz 1 yaşından beri sayılar renkler vs biliyor. Ponpon sonil Montessori etkinlik aklına gelebilecek her şeyi yaptım Trendyol dan toplu kırtasiye seti aldım tuz, taş boyama aldım bu yıl yaz sil kitapları önceden çalışıyordum işten geldikce yapıyordum 1 aydır evdeyim şimdi evde yapıyorum etkinlik saatimiz vardır masamıza geçiyoruz yapıyoruz seneye zaten anaokulu tutcak o yüzden kreşe o kadar para dökmeye gerek yok bence ilgilenebilirsen evde yapcan ortam olsun diye yaşıtları var onlara gidiyoruz oyun grubuna gidiyor 
(1,982 puan) tarafından
4 yaş alan anaokulları var
(3,790 puan) tarafından
Bizim burda ücretli devlet almıyor
0 oy
(2,620 puan) tarafından
3 yaş 2 ay oyun grubuna gitti iyi gelmişti ama eve çok uzak olduğu için devam edemedik. Şimdilik evdeyiz 4 yaşında sübyana göndermeyi düşünüyorum yarım gün 
0 oy
(330 puan) tarafından
Benim kızım da 4 yaşında yaptıgım işlere yardımcı olmaya çalışıyor yani tutupta iş yaptırmıyorum da oyun gibi çamaşır sererken çorapları o sermek istiyor yemek yaparken bazı malzemeleri getirmesinde yardım istiyorum kardeşi var 2 yaşında onunla oynuyorlar  şimdi de babaanesini el işi yaparken görmüş benden ip ve tıg istiyor :d
0 oy
(428 puan) tarafından
Valla benimki 4 yaşında bu sene verdim evde durmuyor hep sıkılıyorum diyor yarım gün kreşe gidiyor yoksa öbür türlü çok sıkılıyor evde
(217 puan) tarafından
Benim kizimda bir aydır gidiyor çok iyi geldi ona sürekli sıkılıyordu
0 oy
(7,947 puan) tarafından
Benim ki 4,5 yaşında tam gün diyanetin kursuna gidiyor. 
0 oy
(1,982 puan) tarafından
Çalıştığım için 3 yaşında okula verdim ama calismasam da 4 yaşta verirdim. Artık eski düzen yok cocuklar evde anca TV telefon uğraşıyor. Bence çocuklar 2 yıl gitmeli okul öncesine 
0 oy
(129,283 puan) tarafından
5 yas olcaz 3 .yili evde olmaz yaa kafayi yedirirler
0 oy
(6,941 puan) tarafından
4 yaş 4 aylık evet gidiyor kreşe 
0 oy
(795 puan) tarafından
Benim tam dört yaşında abisine evde okuma yazma öğretiyorum oda bizim ya imjzda inanirmisin abisi ne öğrendiyss oda öğrenmiş :)
0 oy
(2,098 puan) tarafından
3 buçuk yaşında verdim 

Şu an 5 yaşına kasımda girdi 

1 buçuk sene gittş

Aldım okuldan eylülde anaokuluna gidecek dinlensin diye 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 385 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Aydan YILDIZ (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 245 göst.