Kızlar ben size söylemeyi unuttum ben 1 aydır çarşafı şerif giyorum niyetim çarşaf değildi aslında ferace ve sufle idi ama çarşıda bulamadım çarşaf aldım bende. Şimdi benim sorum çarşafın üstüne ne giyorsunuz? Benim çarşafın suflesi koldan düğmeli. Üstüne kaban giyebilir miyim ya? Hani ister istemez kaban üstümüze oturuyor falan. Siz ne giyorsunuz? Bir de mesela ben kendime ferace ve sufle aldım diyelim. Bir gün ferace bir gün çarşaf giysem olur mu sizce yoksa hep mi çarşaf giymeliyim?
Çarşaf giyiyorum üstüne asla bir şey giymiyorum giyince o bolluk daralıyor. O yüzden içime kazak yelek veya hirka giyiyorum şapkami takıyorum oh mis sıcacık ) Bu arada MaşaAllâh lâ havle vela kuvvete illa billah ❤️ alttaki soruna gelince evet giyebilirsin bol olduktan sonra ikiside seni örtüyor ise ayetteki gibi omuzlarından sarkarak evet giyebilirsin.
Arkadaşım yarasa kaban giyiyor o da bol oluyor
Olmaz bacım hatlar gene ortaya çıkıyor altına kalın giyin benim çarşaf için ayrı siyah kışlık kazağım var onu giyorum hiç üşümüyorum
Hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim elhamdülillah bir kardeşimiz daha karalara büründü
408,335 soru
12,267,533 cevap
37,507 kullanıcı