0 oy
672 göst.
Diğer kategorisinde (1,335 puan) tarafından
Dun gece karabasan bastı. İlk olan bişey değil arada gelip basıyorlar böyle. Dünkü çok acayipti resmen elini tuttum . Eliyle beni boğmaya çalışıyordu sanki. Belimi felan tuttu ... Herşeyi duyuyorum ama hiç bı hareket edemiyorum. Dua ediyorum o esnada ama gitmiyor . Uyandığımda acayip yorgun uyandım. Ama neden sürekli basıyor bu karabasan. Dua da okuyorum ama mutlaka ayda 3 4 sefer karabasan basıyor. Etkisi geçtiğinde kan ter içinde uyanıyorum. Sebebini bilen varmı. Her gece yatmadan önce de mutlaka Ayetel Kürsi okurum. Ama basıyor ve bu ayda 3 4 kereyi buluyor. Bundan nasi kurtulabilirim neden karabasan basar?

20 Cevaplar

+2 oy
(398 puan) tarafından
Sırt üstü yatınca kalbe ve beyine giden damarlar etkileniyor. Elini tutma senin hayal dünyan. Ama basınç kan çekilmesi normal. Sırt üstü yatmaman lazım. 
(499 puan) tarafından
Bu yorumu yapmamak için zor tuttum ama sizin yorumu görünce cevap vermemek icin kendimi tutamadim en doğru yorum gerçekten
(12,600 puan) tarafından
işte bu uyku felci, genelde yorgunluktan olur, geçmezse doktora gidilmesi gerekir
(499 puan) tarafından
Aynen öyle uyku felci olarak gecer
-Reklam-
+2 oy
(6,662 puan) tarafından
Uyku felcidir canım okusanda geçmez. O an gördüklerin kabus. 
+1 oy
(567 puan) tarafından
Bendede geçmişte buna benzeri şeyler olmuştu. Odama ayetel kürsi nas felak ve bir kaç tane daha dua astım küçük el kartlarından. Gelip gidip okurdum. Bide korkan insana gelirler. Uyku sırasında gözlerini açma ruhen de öyle. 

Dua oku geçene kadar. Cesur ol. Karabasan değilde cin olabilir. Banyo yaparken de peştemal kullanmanı tavsiye ederim
(1,335 puan) tarafından
Benim odamda asılı olan yok ama her gece mutlaka yatarken okurum. Zaten bu karabasan illeti benim Ayetel Kürsi ezberlememe sebeptir. Ondan kurtulmak için Ayetel Kürsi ezberledim. Bastığı esnada da okuyorum ama gitmiyor çok zor gidiyor .  Bide hiç korkan bı insan değilimdir hiç biseyden korkmuyorjm ama ayda 3 4 sefer bı gelir gider
(567 puan) tarafından
Korkmadığına emin misin. Korkudan ezber yapmışsın. Eğer bu psikolojik bi şey değilse ki bence değil yapman gereken okuman. Sen okudukça o yılacak bence. Namaza da yönelmeni tavsiye ederim. Hatalı bi davranışın varsa gözden geçir. Düşün bakslım kendini en iyi sen tanıyorsun. Uyku düzenin nasıl. Telefonla çok mu vakit geçiriyorsun, en korktuğun şey ruhani varlıklar mıdır vs. Ya bi sebebi vardır. Yada gerçekten cin dir. Baktın başa çıkamıyorsun bi camide hocaya sor. Belki okur vs bilmiyorum ne yapar artık. Ama korkmayacaksın ilacı bu bence. Ben çok defa eskiden başıma geldi. Onlar insanların korkularından beslenir.
+1 oy
(2,257 puan) tarafından
Karabasan cinnilerdendir. Yok uyku felci yok bilmem ne ben bunlara inanmıyorum çünkü Allaha inanan bir insanım. Allah izin verdikten sonrada musallat olurlar oda imtihandır tabiki. Sana tavsiyem yan yatıp iki yanına yastık koy koyki düz yatma. Sırt üsttü yatarsan daha kolay üstüne oturur sağa yat hep. Birde gusul alırken öncesinde saf sirkeye dua oku ayetel kursu nas felak sonra onu banyo suyunla karıştırıp yıkan. Evinde bakara aç evinin heryerinde duyulsun. Bu dediklerimi yap inşAllah geçer bacım. 
(567 puan) tarafından
Post sahibi değilim..
Cinlerin varlığına inanıyorum. Ama rem uykusu diye bir şey de var ona da inanıyorum. Neden diyeceksin. Astral seyehati bilmiyorsan bilemezsin zaten. Rem uykusu kişinin yorgunluğu ve ruh halinden kaynaklanır. Bedenin uyurken ruhun uyanır o arada kalırsın. Ama cin olayı bambaşka bişry. Başka bi varlığı hissedersin. Yani bi şekilde hissedersin. Surt üstü uyuma diye öneride bulunmuşsun ama yarı yüz yan yatar şekilde bile basmıştı beni. Yorganımın ucu dans ediyordu sırtıma oturmuştu. Hatta kıskanç olanlar dan gelmişti bana. Neyse.... Bu konu çok ucu açık en iyisi Dinimize yönlendirmek bastet
(2,257 puan) tarafından
Bu dediklerini ben cok iyi biliyorum bir zamanlar duru görürdüm çünkü. İsteyerek körelttim. Lucid rüya sahibide bir insanım. Rüyadayken ruyada olduğumu hatta uyanmak için yüksekten atladığımda nasıl olsa ölmeyeceğim uyanacağım diyerek kendimi 6-7 kat aşağıya atan bir insanım. Uyur gezer olsaydım şimdiye yaşamıyor olurdum oyüzden. Rem uykusu dediğin şey çok başka birşey. Arkadaş varlığa dokunduğunu söylüyor zaten. Aynen sizin dediğiniz gibi. Bende bu yüzden karabasan cinnilerdendir dedim. Benimki sadece engellemek icin bir tavsiyeydi belki yardımcı olur diye sizde bir fark olmuyor dediniz ozaman arkadaşı bende dinimize yönlendirdim zaten. Allah duâdan başka birşey söylediğimi tavsiye ettiğimi hatırlamıyorum. Bakın benim bu platformda niyetim kimseyle tartışmak değil. Bende sizin söylediklerinizden başka birşey söylemedim.
(2,257 puan) tarafından
Ayrıca şunuda belirtmek isterim ki.. Tıp karabasanı olan ve gelen bir varlığı uyku felci diye vucudun  kısa bir felç olarak gösterdiği için inanmıyorum dedim. Yani bu felç değil demek istedim sizde yanlış anlamış olabilirsiniz.
(567 puan) tarafından
Ben size tepki göstermedim zaten. Burda birliktede doğruyu bulmaya çabalıyoruz. Bende lucid rüys nedir onu bilmiyorum mesela.
(361 puan) tarafından
Merhaba size özelden yazacaktım açık değil birşey sormuştu uz
(567 puan) tarafından
Kim açık değil
(2,257 puan) tarafından
Ben seni yanlış anlamışım ozaman kusura bakma canım. Lucid rüya kişinin uykudayken rüyada olduğunun farkında olup rüya akışını düşünerek değiştirmesi. Tam olarak rüyayı kontrol edemesede birazını kontrol edebilir. Mesela birçok kez astraldeki gibi sokaklarda dev bir yaratığın dolaştığını gördüm beni görüp bana doğru geldiğinde ve beni görmeden geçip gidecek şimdi dedim ve öyle oldu. Astralde tamamen bilinçlidir bu rüya gördüğün dolaştığın rüya beden yada ruh de buna fiziksel bedenden çıkartır ve istediğini yapabilirsin. Astralde direkt herşeyi kontrol edebilirsin. Çünkü beynini kandırıyorsun. Ama lucid rüyada yarı yarı kontrol hem sende hemde değildir.
(2,257 puan) tarafından
Şimdi sana mesaj attım çok tesekkür ederim donus icin @yusufpinar
(567 puan) tarafından
İşte lucid ve astral olmadığını düşünüyorum bende post sahibinin. Siz başta uyku felcine inanmıyorum vs desiğiniz için dedim. Uyku felci rem uykusu işte. Astral seyehat gibi çıkıyorsun. Lucid rüyadır rüya çeşidi. Astrale istem dışı çıkarsan rem, bilinçli çıkarsan astral işte
(2,257 puan) tarafından
Onları anlıyorum canım ama bak şunu karıştırıyorsun. Rem le uyku felci aynı şey değil. Rem uykusu dediğimiz şey kişinin tam rüya görmeye başladığı zaman dilimidir. Hani uyku uyanıklık arası sonra uyku sonra derin uyku sonra rem uykusu dediğimiz yani artık kişi rüya görmeye başlamıştır. Diğer tıp ın uyku felci dedikleri şey kişi birden uyanır ve bilinci açıktır gözlerini açar hareket ettirir ama  vucudunu hareket ettiremez. İşte bende bunun doğru olmadığını bunun sadece bir felç aşaması değil orda bir varlığın geldiğini insanı rahatsız ettiğini belirtiyorum. Hani tıp cinleri kapsamaz ya. Uzun konular işte.
(567 puan) tarafından
O zaman başıma gelen bir şey size anlatayım bana siz cevap verin bir gün uyuyordum ruhum yukarıya doğru kalktı tavana sırtımı yapıştı ve kendi bedenime baktım Daha sonrasında Dua ederek tekrar bedenime girmeye çalıştım Daha sonrasında başucumdaki telefonda bir yazı belirdi Ama benden kurtulamıyorsun yazıyordu Daha sonra bir şey aldı beni sırtımı duvara vurdu kışın ortası müstakil ev duvar sop soğuk ama sırtım sobaya değmiş gibi sıcaktı., sonra uyandım vücudum aşırı derecede terlemiş ve titriyordu şimdi  rem Uykusu mudur uyku felci midir cin musallatı mıdır astral seyahat midir
(2,257 puan) tarafından
Remde değil uyku felcide değil aslında cevabını yukarda vermişim. Ama bilinçli ama bilinçsiz rüya bedenin serbest kalmış. Yani bedeninden çıkmışsın kendi fiziksel bedenini görmüşsün kısaca astrale çıkmışsın. Ve evinin içersindeki varlık yani dünyavi gözlerle göremediğin varlık sana saldırmış.. Kişi astrale ilk çıktığında bedeninden ayrıldıktan sonra ilk önce kendi bedenini görür. Bedenin nerdeyse orda olursun sonra evinden ayrılır çıkar dolaşırsın. Ama bilinçsizce yapma çok tehlikeli olduğunu varlığın sana saldırmasıyla anlamışsındır. Birşey yapamazlar ama uyanırsın. Nasıl rüya görürken korkunca nasıl uyanıyorsun. Astraldede öyle oluyor bilinç korkunca geri çekilir ruh veya rüya beden. Yaşamış olduğun şey tam olarak bu. Astral seyahat.
(2,257 puan) tarafından
Bak canım senin fiziksel bedeninde Allah tarafından indirilmiş bir perde var. Dunyavi gözlerle göremediklerini o ruhani bedenle görebilirsin. Gördüğün şeyin sana musallatlı bir varlık bile olabilir.  Evin korunmuyor. Ona emin olabilirsin ama.
(567 puan) tarafından
Bunu çok eskiden yapmıştım denemiştim yapamamıştım astral saati daha sonra yapmaktan vazgeçtiğim sıra istem dışı astral seyahatte Çıkmış bulundum Ama bunun rem uykusu olduğunu da çok düşünüyordum uyuyacağım sıra istem dışı çıktığım için ben bunu o yüzden rem uykusu diyordum Yani siz de bayağı bu konularda araştırmacıymışsınız seyahat yapmış mıydınız
(567 puan) tarafından
Çok eskidendi zaten Daha sonrasında Zaten ben hiç asla seyahat yapmak istemedim çünkü haram olduğunu daha sonradan öğrendim Daha sonrasında da istem dışı Astra seyahate çıkıyordum İşte birkaç defa da böyle garip olaylarla karşılaştım Birkaç yıl sonrası da başıma çok daha farklı bir şey geldi Annemin bedeninde bir varlık işte geldi boğazımı sıktı yani uykuya yeni falan dalmıştım yani bedenim değil ama ruhen tamamen gözüm açıktı yani bu da Rüya değildi sanırım bu olaydan sonra biraz Musallat oldular Daha sonrasında zaten okuyarak önlemlerimi alarak geçti uzun zamandır da böyle bir şey başıma gelmiyor Çok şükür bu olaylar olduğunda da zaten iki farklı ev değiştirmiştim yaşadığım kişiler de farklıydı biraz da bundan sanırım namaz kılmaya evde daha çok oluyor gibi geliyor bana
(2,257 puan) tarafından
Bak sana şöyle söyleyeyim. Sen çalışma yaparak aslında olmuyormuş gibi düşünüyorsun ama her denemede bir zincir kopartıyorsun. Okadar çok denemişsinki kendi kendine ruhun serbest kalıyormuş. Yani oyüzden yok evrenden isteyin mesaj gönderin yok şifalanın yok yok 3. Gozunuzu açın yok astrale çıkın diyenleri dinlemeyin onlardan kaçın çünkü seytanın gücünü kullandırarak yaptırıyorlar birseyler soylettirirken okadar sirk yaptırıyorlarki insanlara bilinçsizce insanlar şeytana oyuncak oluyor. Amaçları kafayı yedirtmek insana. Bende bu yollardan geçtim. Bazı insan kılıklı şeytanları ifşa edemezdim yoksa kendime. Bunları söyleyenler yok uzaylılar var diyenler bile ahir zaman deccaline hizmet ediyorlar. Deccal şuan her yolu deniyor insan saptırmak için. Böyle şeytaniler deccale hizmet ediyor saptırmak için. Sizi şirke sürükler şeytana oyuncak ederler.
(2,257 puan) tarafından
Evreni yaratanda Allahtır evrenden değil Allahtan istenmelidir. Yok şifalanın diyenler seytanın uşaklarıdır şifayı verende yine Allahtır. Rabbim herseyin dermanını kitapla peygamberle vermiş. Gerek yok. He büyük ermişler evliyalar peygamberlerde yapmışlar ama onlar Allah tarafından rütbeli insanlar hertürlü korunuyorlardı.
(567 puan) tarafından
Evet astral seyahat i daha sonra araştırınca bende bu nedenle haram olduğunu anladım zaten Bir Daha denemedim ama birkaç defa denemem de bu hale geldim Daha sonra zaten geçti ama şunu fark ettim Korktuğun zaman daha çok başına geliyor Ben bunu öğrendiğim zaman lisedeydim üzerinden 10 sene geçmiş yazdığınızda bir şey anlayamadım bazı İnsanlık da şeytanlar derken burada ne demek istediniz
(2,257 puan) tarafından
Yani neyin ne olduğunu anlayabilmek için bazen o yollardan geçmek gerekir. Deccali bilir misin? Ahir zaman çıkıp Allahın insanları onunla imtihan edeceği bir insandır. Beni daha iyi anlayabilmen için bu konuda bilgili olman gerekiyor. Bir varlık değil bir insan varlık olsa insanlar hemen anlar imtihan olmaz.  Uzun kulaklı eşşeği vardır diye bahsedilen şey eşşek değil uçaktır. Bir eşşekle 40 günde heryere gidip gelmesi mümkün değil çünkü. Bağırdığında bütün insanlar duyar diyor bağırdığında bütün insanların duyacağı bir varlık olsa zaten yine imtihan olmaz. Dolayısı ile bunlar tv ve sosyal medyalardır. Onun zamanındaki fitneliğin hiçbir zaman olmadığı söylenmiş. Şu sosyal medyadaki fitnelik başka ne zaman çıkmış dünyayı etkilemiş mesela. Ateşi su olarak suyu ateş olarak gösterecek dediği şey senin astrali iyi birşey zannedip yapman bile olabilir mesela. Yada yapay et içinde ne var bilmiyorsun. Aksi olsaydı imtihan olmaz insanlar herşeyi anlardı zaten inşAllah anlatabilmişimdir. Mesela dinazor diyorlar ya yoksa sen var diyip şirk koşmuş oluyosun yaradılış hakkında şüphe sokuluyor akıla. Mesela dünya yuvarlak olarak bize söylediler ama Allah beşik gibi serdik sarsılmayın diye dağları yerleştirdik. Diyor dünya yuvarlak deniliyor Bana göre kuran ve onların söyledikleri yine çelişiyor. Ben kurana inanıyorum benim için beşiktir mesela bitti. Bak mesela travmalardan kurtulun şifalanın diye çalışma yaptırıyorlar. Geçen bir cümleyi sana söyleyeyim "sıcak soğuk bütün duyguları serbest bırakıyorum bana ait değiller yüce yaradana geri gönderiyorum" ne kadar büyük şirk anlayabildin mi? İşte bunlardan bahsediyorum. Bu tarz insanlar malesef ki son zamanlarda çok çoğaldılar. Bunlar birtarafa uzaylılar gelecek. Dünyayı uzaylılar yönetiyor algıları çoğaldı bunlar çok konuşuluyor ve anlatılıyor heryerde. Astral seyahat ritueller yok manifestler bunların hiçbirinin farkında değilmisiniz? Sonra netanyahu çıkıp işeya kehanetini gerçekleştireceğiz mescidi aksada mesihi getireceğiz çünkü herkesin beklediği bir mesih büyük bir kaos olursa şirk olursa ilahlık taslanırsa gelebilir onlar bunun için uğraşıyor ve kan durmuyor. Deccal Ben Allahım diyecek tek dünya devletini kuracak. Ben anlatınca insanların komigine gidiyor ama kimse imtihan için geldiğimizi unutmasın ve son peygamberinde öldüğünü ve sonrasının deccal ve kıyamet olacağını unutmasın. Herkeste ahir zaman olduğunun bence farkında ..
(567 puan) tarafından
Anladım evet çok haklısın bu konuda
(2,257 puan) tarafından
Yani kıyamet alametleri bir bir gerçekleşiyor hatta birkaç tanesi kaldı diye biliyorum belki onlar bile gerçekleşmiştir. Her geçen gün daha şeytani şeylerle uyanıyoruz acı ama gerçekler.
(567 puan) tarafından
Hayırlısı olsun. Zaten yaşanılacak bi yer olmaktan çıktı. Bebekleri öldürdüler daha ne olsun. Kopsa da kurtulsak.
(2,257 puan) tarafından
Çünkü Allah korkuları yok tevratta onlar seçilmiş ırklarmış güya ve diğer ırklar onlar için birer köleymiş özellikle müslümanlar öldürülmelilermiş günah değil onlara din ve eğitim sistemleri malesef böyle.
(2,257 puan) tarafından
Kurandada bir zamanlar israil oğullarının üstün olduğunu bildirmiş Allah. Ama sonra lanetlendiler kendilerine gönderilen 2 peygamber katlettikleri için. Çok fazla birşey beklememek lazım. Sonları yakındır fazla ileri gidemezler.
(2,257 puan) tarafından
Neyse eski milli eğitim bakanı ziya selçuk bir konuşma yapmıştı yıllar önce istifa etmeden diyorki uydulardan düşünceleriniz okuncak hepimizin vucutlarında çipler olacak. Baktımda duruyor halen youtube'da. Belki okadar uydunun çiplerin neden üretildiğini daha iyi anlarlar insanlar hepsi tek dünya devletine hizmet ediyor. Neyse bu kadar sohbet yeter çok uzadı kız :)
(262 puan) tarafından
Hepsini üşenmeden okudum ne güzel yazmışsınız parmaklarınıza sağlık kızlar:⁠-⁠)
(567 puan) tarafından
Bastet ellerine sağlık.
(2,257 puan) tarafından
Her ikinizede çok teşekkür ederim..
(567 puan) tarafından
Rica ederim. Yanlış anlaşılmayacaksa eğer, din üzerine mi bişeyler okudunuz yoksa ilgi alanınız araştırmalarınız mı. Ben bu konuları pek araştıramıyorum böyle okuyunca sade oldu. Daha güzel anladım.
(2,257 puan) tarafından
Ben sana 4 yıllık bir birikmişin sadece birazını verdim  canım. Hiçbir zaman ben herşeyi bilirim demedim. Hep bilgiye açtım. Ve sorgulayan bir insanım. Kolay kolay körü körüne hiçbirşeye inanmam. Bir taraf tutmam objektif olarak gözden geçirir mantığıma yatarsa kendime aktarırım bir flasbellek gibi. insanlık için bilinmesi gereken ne varsa  okudum araştırdım desem daha doğru olur. Birde bu araştırmalar hep dakik olmuştur oyüzden ne olduysa anında bilgi sahibi oldum. Mesela deprem zamanı 2 büyük deprem denildi ama 3 büyük deprem olmuştu çünkü telefonumda deprem uygulaması kayıtlıydı. Bunun gibi. Bana desen ki neden bu kadar ufo konuları geçiyor her yerde sana onunda cevabını veririm.. Dışardan bir tehtit olursa, insanlar ve ülkeler ancak o şekilde birleşebilir ve tek dünya devleti daha kolay kurulur. İşte bu sorunun cevabıda bu olur.
(567 puan) tarafından
Çok mantıklı. İnstagram kullanıyor musunuz. Yakınen takipleşelim vallahi kanım çok kaynadı size ❤ :D :)))
(2,257 puan) tarafından
Hahahah teşekkür ederim ama sosyal medyam hiç yok  instagram vardı sadece onuda geçenlerde kapattım tamamen üzgünüm. Yardımcı olabiliceğim tek yer buradan dm yada wp ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
(574 puan) tarafından
Çok güzel yazmışsınız. Okurken merakım arttı. Değindiğiniz konuların birçoğunu bende araştırdım. Yusuf Güney hakkında ne düşünüyorsunuz?
(567 puan) tarafından
Teşekkür ederim bastet en azından burda görünce bilgi alışverişinde bulunurum. Emek verip yazdığın için ayrıca teşekkür ederim.
(2,257 puan) tarafından
@B.sema teşekkür ederim :) Yusuf güney kurtta olabilir kuzuda kesin birşey diyemiyorum ama ünlülerin bir çoğu malesef projeler. Dediğim gibi aslında yoğun bir şekilde kontrol edinilmek isteniyoruz. Yukardaki arkadaş gibi astrale çıkıp deneyimlediği ve yaşadığı şeyler ve ona verilen bilgilerle insanlara bunların gerçek olduğunu anlatmak isteyebilir. Ona birşey diyemeyiz. Ama bence kim astrali güzel birşeymiş gibi anlatıp çok güzel sizde yapın diyorsa uzak durun.. kendi iyiliğiniz için.
(2,257 puan) tarafından
@hande tabiki herzaman ben teşekkür ederim güzel bir sohbet oldu.
(567 puan) tarafından
:))))....
Astral seyahat güzel değil. Lisede aynı sınıfı paylaştığımız sevmediğim bi kız vardı astral seyehat diye bişey var ben deniyorum vs. Dedim neymiş bu :D araştırdım ilk çıkan bilgilerle nasıl yapıldığını öğrendim ama işte haram mı helal mi başıma bişi gelirmi pek bakmadım. Sonra zaten iş işten geçti. Zaten bu yolla o varlıklarla da iletişim kuranlar, büyü yapanlar, cinlerden bilgi alanlar felan varmış galiba. Bunlarda falcılar büyücüler vs. Bunları çok çok sonra öğrendim. Tavsiye edenden bende uzak durarım artık. Yani ilgi alanı edilecek bir sürü olay varken ruhani şeylerle uğraşmak pekte akıl kârı değil. Uyunca bi süre zaten tavşan uykusu gibiydi uykum. Kalbim cızlıyordu ama korkmadığımı hissettirmeye çalışıyordum benle uğraşmasınlar diye. Bazen bazı şeyler başıma gelince diğer tarafıma dönüp uykuya devam etmeye başladıydım artık. Zaten bunu yapan böyle şeyleri de göze almalı cehennemi de.
(2,257 puan) tarafından
@handesemi Mesaj göndermişsin ama mesaj kutunu kapatmışsın sana geri dönemiyorum.
(567 puan) tarafından
Bakayım nasıl kapanıp açıldığını da bilmiyorum hemen çözeyim
(567 puan) tarafından
Çözemedim burdan yazsan olurmu
(2,257 puan) tarafından
Profiline girip kullanıcı yerinden profili düzenleye gireceksin orda özel mesajlar var işaretle canım. Yoksa mesaj gönderemem sana
(567 puan) tarafından
Yaptım, teşekkür ederim ❤
+1 oy
(827 puan) tarafından
Ben ne zaman sırt üstü yatsam o zaman geliyor geçen hafta gözlerimi bir açtım göğsümün üstüne oturmuştu kafamı bile kaldıramıyorum bağırıyorum konuşuyorum sesim çıkmıyor çok kötüydü okuya okuya gitti sonra fark ettim ki ne zaman sırt üstü yatıyorsam o zaman geliyor ya yüzüstü ya da yan yatıyorum
0 oy
(532 puan) tarafından
Aşırı yorgunluktan da olur 
(1,335 puan) tarafından
Öylede deniyor ama sürekli oluyor ya ayda 3 4 sefer felanutlaka oluyor.. zaten hep yorgunum analık yorgunluk maleseff
0 oy
(112 puan) tarafından
Canım acaba biri üstüne büyü muyu mu yaptı 
(1,335 puan) tarafından
Büyünün nelirtileri nedir acaba. Aynı zamanda hiç bı isim yolunda da gitmez :)
(112 puan) tarafından
O büyünün ne niyetle yapıldığına bağlı rabbim kötü insanları bizlerden uzak tutsun
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Bulunduğunuz odanın yatağınızın başına üzüm yada ekma sirkesi koyun bir KAP'a Ayetel Kürsi okuyup bırakın..Allah izin verirse rahat ederseniz diye umuyorum...✓
(1,335 puan) tarafından
Teşekkürler canoooo bunu demicem. Nedense ayda 3 4 sefer bı basar ya
(1,783 puan) tarafından
Deneyin umarım şifa bulursunuz ✓
0 oy
(5,319 puan) tarafından
Yatagına bak kirıntı var mi aşiri stresliyken de oluyor beni hep unide sinav zamani olurdum bir keresinde de arkadasım yatagimda biskuvi yemis tam temizlememis oyle oldu yatagini kontrol et bir
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Abdestli uyu, felak nas bildigin dualari oku, basucuna Kuran koy bence
0 oy
(66 puan) tarafından
Öncelikle Rabbim yardımcın olsun. Evini dip bucak temizle ve temizlik için kullandığın suya sirke koy. Evini temizlerken de bakara süresi aç. Hatta evde olmadığın zaman şöyle bir iki saat sonra geleceksen evde bakara süresi açık kalsın. Herkeste bir şey yiyip içme. Kimin ne niyette olacağını bilemezsin. Çamaşır yıkarken bile bir damla sirke koy içine
0 oy
tarafından
Geçmişte başıma geldi okulda dalga falan geçmiştim gecesine oldu berbat biaeymis evet ama korkana gelirler dedikelri doğru bana bir iki defa olunca sakince dua okudum detay vermek istemiyorum ama o an ne yaşadığını biliyorum birazdan gecicek ne olabilir daha fazla bitti bitmek üzere falan diye kendini kontrol et ve gözlerini açma cidden korkmayınca olmuyor 
0 oy
(11,178 puan) tarafından
Uyumadan önce kendin duyacağın şekilde ezan oku 3 kere falan 

Sadece ezana gelmiyorlar mis 
(5,402 puan) tarafından
Post sahibi değilim bunu duyup o anda bende yapmıştım o zaman daha çok sıkıyordu insanı
(11,178 puan) tarafından
Yok gece yatmadan o olduğu anda değil cnm.
0 oy
(7,446 puan) tarafından
Bekarken bende de olmuştu 10 yıl önce falan . Üstüme ağırlık bindi . Fatiha ayetel kursi ne denk gelirse okudum kurtuldum. 
0 oy
(200 puan) tarafından
Selamünaleyküm ayetel kürsi yi 7 kez okuyup sağ tarafınıza dönüp uyuyun solunuza yada sırt üstü yüz üstü uyumayın 
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Canım öncelikle Rabbim şifa versin 7 8 yaşımdan beri benide korkutyolardı ilk olarak babamın suretinde geliyordu sonrasında evde ayak sesleri çakmak sesleri tak tak cama vurmalar falan genç kız olduğumda kara basan gelirdi bikeresinde ayagımdan çekmeye çalıştı beni yatakta uyurken hocaya gitmiştik bu üç harfliler aynı insanlar gibi müslüman olanı ve kâfir olanları varmış bana gelende kâfir olanıymış kurandan ayetten korkmazdı muhtemelen sana gelenide öyledir yıllarca korkuttular hep beni annem ayet'el kürsiyi suya okuyup evin köşelerine o suyu döküyordu falan 22 23 yaşıma kadar hep korkuttular ama ben onlara alışmıştım artık korkmuyordum şuan evliyim çok şükür korkutmuyolar hergün 3 nas 3 felak okuyorum çok berbat bişi gece tuvalete yada mutfağa kalkarken bütün ışıkları açar öyle kalkardım
(1,335 puan) tarafından
Canım bende yüzünü hiç görmedim ama bı varlık şeklinde iki sefer gördüm. Birisi erkekti kafasını görmedim boyundan aşağısını gördüm üstünden atlayıp yanıma yattı ve beni boğmaya çalıştı. O esnada uyandım. Dünkü Olaninda yine yüzünü görmedim ama ince zayıf birisi gibiydi. Çocuk gibiydi. Elini bile tuttum bileğini kiracak gibi oldum. Hatta kendim onla konustum beni bırak elini kırarım gibisinden. Sonra belimi gekan tuttu. Uyandığımda belim ağrıyordu mesela. Değişik bı şey bu musallat çin gelan değildir dimii. Bu arada hiç bı isim de rast gitmez çok belalae bulur beni . Çevremdeki herkes bahtsız ve şanssız olduğumu soyler. Sen öyle söyleyince acaba dediim bii
(1,650 puan) tarafından
Musallat olsa her dakika gündüz vakti bile rahatsız ederler çok dikkat etmek lazım besmelesiz duasız hiç birşey yapma lütfen birde sana büyü yapılmış olabilir eğer hiç bir işin rast gitmiyosa bir hocaya git bence
(1,335 puan) tarafından
Güvenilir bı hoca nasi bulurum bilmiyorum kii. Çevremde de soyluyorlar bunu bı jocaya görün diye
(1,650 puan) tarafından
Çevrenden bilen vardır araştır konu komşu akrabalardan
0 oy
(5,402 puan) tarafından
Banada bekarken çok oluyordu inanilmaz yani her aksam nerdeyse artik uyumaktan korkuyordum üstüne ruyalarimda da korkutulmaya başlamıştım tam musallat olmuştu sonra okundum bir hoca tarafindan hamd olsun o cok iyi geldi simdi nadirde olsa oluyor ama eskisi kadar olmadigi için rahatsiz olmuyorum
0 oy
(12,600 puan) tarafından
karabasan denilen şey uyku felcidir, genelde yorgunluktan olur. geçmiyorsa doktora gitmelisin 
0 oy
(290 puan) tarafından
Düz yatma 

.sola yada sağ tarafında uyu
(1,335 puan) tarafından
Uyandığımda sağ tarafimdaydim canim bence yatış pozisyonuyks ilgili değil yaa
0 oy
(408 puan) tarafından

Karabasan, uykuya daldıktan hemen sonra veya uyanmadan önce kas kontrolünün geçici olarak kaybı yani felç halidir. REM uykusunun bir parçası olan uyku felcinde kişi hareket edemez veya konuşamaz. REM olarak bilinen uykunun 4. evresine geçiş anında ya da bu evreden çıkış olan uyanma anında gerçekleşen, kaslarda kontrol kaybı sonucu geçici olan tam vücut felci durumuna uyku felci, halk arasında bilinen adı ile karabasan denir. Canim banada oliyodu çok kötü gercekten

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 362 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.
9 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
20 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,174 puan) tarafından soruldu

408,371 soru

12,268,832 cevap

37,544 kullanıcı

Kategoriler

...