0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (497 puan) tarafından

Benimki mutfakta ev yapılınca tesisatçı direk bulaşık makinesinin yanına açtı hortumları. Banyoya alalım diyorum eşime hayır bozulur paslanir diyor bende ona dedimki "kurutma makinesi alınca ne yapacaz"? oda diyorki merdiven altına alalım dolap yaparım şimdi ben o kıyafetleri zaten mutfağa götürüp çıkarıyorum bide oraya mi götüreyim gir çık baya saçma olmaz mı banyoya duşakabin yapılırsa buharı hala dağılır mi acaba kızlar kafam çok karışık :(

9 Cevaplar

0 oy
(6,095 puan) tarafından
8 yıldır  banyoda kullanıyorum paslanmadi üstünde kurutma var hersey yerinde güzel makinada  banyoda 
(497 puan) tarafından
Peki dolabin içinde mi yoksa açık mi
(6,095 puan) tarafından
Acikta  canim
-Reklam-
0 oy
(1,834 puan) tarafından
Çamaşır koyarken çıkarırken illa toz dökülüyor mutfakta zor oluyor 1 evde mutfaktaydi benim de. Bir de çok gürültü oluyor. Banyoyu kapatıp saatlerce girmeyebiliyorsun ama mutfak öyle olmuyor, yemek yaparken denk gelir bulaşık makinesi çalışır ortalık fabrika gibi oluyor 
(497 puan) tarafından
Pas olmasından çok korkuyorum yoksa bende oraya almak istiyorum
0 oy
(937 puan) tarafından
İlk evde duşa kabinin hemen karşısındaydı, duştan sonra cam kapı açıp havalandırırdım. Hiç bir sorun da yaşamadım. En mantıklısı banyoda olması. Şuan evde mecburi mutfakta. Hiç hijyenik değil, çalışırken gürültüsü de ayrı rahatsız edici. 
(497 puan) tarafından
Haklısın canım valla mutfakta dökülen deterjan ayrı sesi ayrı kılı ayrı çok Kötü
0 oy
(13,399 puan) tarafından
yaşadığın yer nemliyse (adana) kesinlikle banyoya koyma. mutfakta yer varsa mutfağa yoksa da en yakın yere koydur kurutmayı 
(497 puan) tarafından
Merdiven altı var acaba oraya mi alsam diyorum ikisinide kapakta takarım görünmez diye düşünüyorum
(13,399 puan) tarafından
daha mantıklı
(497 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ♥️
0 oy
(989 puan) tarafından
Annemin makinesi banyoda 2 senede küflendi hemde öyle böyle değil güzelim yepyeni makine kendinden geçti küften pastan şimdi yeni aldığı mutfakta taş gibi duruyor 7 sene oldu bu arada ikisi de Bosch marka ve aynı birbiriyle küflenen makineyi sattı yenisini aldı banyonuz çok hava alan bi yer değilse tavsiye etmem nem küf çürütüyor herşeyi 
(497 puan) tarafından
Valla pek hava almıyor çok ıslak kalıyor eşimde o yüzden mutfakta kalsın diyor bende diyorum bari ikisinide merdiven altına al orda yer yap bilmiyorum valla baya kafam karıştı
(989 puan) tarafından
O zaman hiç tavsiye etmem bizim banyoda öyleydi hele biri uzun süre banyoda kalsın resmen fayanslardan su damlardı çürüdü güzelim makine az para da değil şu an hadi o zaman az paraydı ama şimdi ha deyince alınmıyor hiç riske atmayın eşyanızı yer varsa başka bi yere hem kurutma hem çamaşır için yer yapın yoksa mutfakta kalsın emin olun pişman olursunuz küflenmeye başlarsa
(497 puan) tarafından
Çok haklısıniz küçük bir alanım var orayı değerlendirecem inşallah çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için ♥️
0 oy
(12,864 puan) tarafından
Ben mutfakta sevmiyorum ya kirlileri mutfağa götür falan. Benimki 5.5 senedir banyoda valla. Kurutmamda orda. Duşakabin var ama illaki buhar çıkıyo ama havalandırmam açık hep. Sıkıntı yaşamadım daha
(497 puan) tarafından
Güle güle kullan canım ♥️ benimki mutfakta valla kirliyi ayrı götür temizi ayrı çıkar eşime diyorum banyoya al yok diyor kafam iyice karıştı
(12,864 puan) tarafından
Ben sevmiyorum ya mutfakta bence hersey yerinde olmalı
(497 puan) tarafından
Haklısın canım bari merdiven altına al diyorum işte kararsız kaldım acaba kurutma ile sığar mı diye :(
0 oy
(4,882 puan) tarafından
Mutfak çamaşır makinası hiç güzel olmuyor annemin eski evinde mutfaktaydi yemek yaparken falan kıl dökülür yere toz uçar falan diye annem tedirgin olurdu ki bence haklıydı en güzeli banyo yada çamaşır odası gibi bir yer olmalı 
(497 puan) tarafından
Merdiven altı var eşime dedim bari ikisi oraya al mis gibi olur bilmiyorim öyle kaldı
0 oy
(356 puan) tarafından
Bizde kiradayken mutfaktaydı zor oluyordu ordan oraya taşımak.şuan banyoda 2 yıldır kullanıyorum şükür sadece alttan kenar kısmı tek paslanmış ama başka sorunu yok duşakabinide taktırsak daha iyi olur İnşallah 
(497 puan) tarafından
Duşakabin faydası olur mu acaba canım
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Benmki mutfakta kiradaym banyoda olsa keşke 
(497 puan) tarafından
Keşke canım valla öyle benimde kaldı maalesef inşallah değiştiririz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 123 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,858 puan) tarafından soruldu
0 oy