0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (1,855 puan) tarafından
Kızlar biz yeni taşındık ve çamaşır makinesi banyoda ben banyoyu nasil temizleyebilirim.  Yıkamam gerekiyor ama makinaya illa su geliyor . Ve tam su giderinin orda makina . Anne sil dedi silmekle nasil temizlenir bir banyo klozete ve su giderine yakın makina . Klozeti her türlü su tutup yikamam lazım ama makinaya geliyor su .makina kuflenicek diye korkuyorum napabilirim. Siz nasjl temizlihorsuniz 

7 Cevaplar

0 oy
(3,164 puan) tarafından
Yıkadıktan sonra kurulasan olmaz mı 
(1,855 puan) tarafından
Kuruluyorum çek pasla kurulama yapıyorum ama su değmemesi lazım makinaya her yikadigimda illa değiyor altına
-Reklam-
0 oy
(2,620 puan) tarafından
En nefret şey ya şuan oturduğum ev böyle birde önceki kiracı yıkadığı için dolaplar küflenmiş kararmış hep dökülüyor yıkayınca. Bende yikamiyorum hatta oraya göre jel taban halı kestim. Bi iki ay öyle idare edecem sonra taşınacam zaten 
(1,855 puan) tarafından
Bende hiç sevmedim makina çöp olucak diye korkuyorum
0 oy
(739 puan) tarafından
Altına tabure gibi birşey yaptırsan
(1,855 puan) tarafından
Altına mermer gibi bir şey kestirmeyi düşünüyorum başka türlü olmayacak gibi teşekkür ederim
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Altına mermer belli bir ölçüde mermer koyabilirsin en azından yerden yüksek olur görünen yerleri temizlersin
(1,855 puan) tarafından
Evet öyle yapicam başka çare yok teşekkür ederim canım
0 oy
(15,632 puan) tarafından
Yıkama sil canim sende. Biz Almanyada yaşadık bir süre. Ordaki banyolarda banyo yapilan alan dışında başka su gider yeri yoktu. Mecburen sadece siliyorduk banyoyu. 
(1,855 puan) tarafından
Banyonun bana göre yıkanması lazım çünkü çok kirleniyor saç sakal kıl tüy oluyor. Onu geçtim klozetin kenarlarını üst kısmını illa yıkamak gerekiyor dün mesela klozeti yıkadım her yer su oldu . Altına bir yükseklik yaptırmam lazım sanirjm yoksa hep küf olucak
0 oy
(685 puan) tarafından
Küçük plastik ayak taktırdım ben yoksa silmekle de olmuyor. En azından yerden yükseldi biraz.
(1,855 puan) tarafından
Siz mi taktınız kime taktirdin trendyol da var mıdır canım
(685 puan) tarafından
Eşim taktı canim Trendyol da var.
0 oy
(19 puan) tarafından
Ben klozeti şişeye su doldurup dokuyordum yan yanaydı benimde yıkamadan duramiyordum bende gider makinanın diğer tarafında olduğu için alttan yavaşça dokuyordum suyu yerden o yüzden alttan pas da yapmadı şükür 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,518 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Elif2855 (1,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 331 göst.
14 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Zisan (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 505 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 247 göst.