0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (1,024 puan) tarafından
Ya kızlar bilmiyorum göze mi geldi neoldu eskidenn okadar güzel olurdu ki poğaçalarim anlatamam aynı eski tarifte yapıyorum ne eksik ne fazla ama olmuyor kurabiye gibi çatlıyor siz anladınız ne demek istediğimi tepsi mayası da yaparım yok olmuyor nerde hata yapıyorum ben önereceğiniz bişey var mi

6 Cevaplar

0 oy
(12,583 puan) tarafından
maya mı bozuk acaba
(1,024 puan) tarafından
Yok kuzum yeni almıştım tarihide bayaa var
(12,583 puan) tarafından
un ya da mayanın markası farklı mı öncekilerden.  her undan güzel olmuyor
(1,024 puan) tarafından
Aynı canım
(12,583 puan) tarafından
kek küser derler, onun gibi mi oldu acaba. ben 1 sene kek yapamadım, tutmadı olmadı bir türlü :)
(1,024 puan) tarafından
Ya eskiden okadar güzel olurdu ki herkes anlatırdı vs ama kaçtır olmuyor yani anlamıyorum
-Reklam-
0 oy
(2,741 puan) tarafından
Unu fazla geliyor olabilirmi
(1,024 puan) tarafından
Canım ele yapışmayan normal bir hamur yapıyorum
0 oy
(5,496 puan) tarafından
Unu fazla geliyodur 
(1,024 puan) tarafından
Ee ama ele yapışıyor cıvık mecbur koyuyorum un
(5,496 puan) tarafından
Elinizi yaga batirip sekil verin guzelce yogurun. Ele yapisan bi hamur olmali.
(1,024 puan) tarafından
Anladım bide öyle denim
0 oy
(909 puan) tarafından
Elinize yapışan neredeyse cıvık kıvamlı bi hamur yoğuruyor musunuz? Mayayı sıcak değil ılık su ve şekerle açmalısınız Tepside yumurta sürmeden beklemeli 180 derece altı bi sıcaklıkta pişmeli birde bolca yoğurmalısınız mayalı hamur yoğurulmayı çok sever 
(1,024 puan) tarafından
Hayır yapışmayan bir hamur yapıyorum ele yapisinca nasıl şekil verecem ki bütün malzemelerim ılık tepside bekletiyorum
(909 puan) tarafından
Yapışmayan bir hamur olduğu için böyle bi sorun yaşıyorsunuz yumuşak ele yapışan bir hamur yapın bırakın mayalandıkça hamur kendini toparlar şekil verirkende elinizi yağlayıp şekil verin yumuşacık olur poğaçalar
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Kız sus diyetliyim 
(2,741 puan) tarafından
Poğaça pasta tatlı gece gece jsjsjsjs
(1,057 puan) tarafından
Aha çıkıyorum uygulamadan ışık hızında
(1,024 puan) tarafından
Allah seni
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Kız valla benimde bi ara öyle oldu herkes senin poğaçan çok güzel deyip duruyordu ve sonra çatlamaya başladı içindeki peynir yukarıya doğru patlıyordu dua okuya okuya düzledi hahahaa valla göz var wafle de çok güzel yaparım hamurunu falan normalde asla şaşmaz eltim kocası ve kızı sürekli sen güzel yapıyorsun biz yapıyoruz güzel olmuyor ama son yaptığımda tövbe ettim bir daha yapmıycam diye resmen hamur parça pimçik oldu gözümün önünde 
(1,024 puan) tarafından
Aynen benimde öyle yani hep yaptığım aynı şeyler şimdi niye tutmuyor anlamıyorum

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 673 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 698 göst.
28 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde .SU. (5,401 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 123 göst.
25 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,227 göst.
26 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,529 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...