+4 oy
664 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (315 puan) tarafından
8 aylık hamileyim kayınvalidem ile beraber yaşıyorum mecbur günlük ev işleri yapılacak ama kayınvalidem hiçbişey e elini sürmüyor sabah kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum topluyorum sonra ortalığı sil süpür temizle sonra akşam yemeği bari bir kap yemek yapsa gam yemicem ben orda koltukta oturuyor önünde eğilim yerleri siliyorum ağzını açmıyor bu kadar gamsızlık olur mu size soruyorum 

30 Cevaplar

+11 oy
(11,836 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
İnsanlarda merhamet kalmamış.
(315 puan) tarafından
Aynen öyle cnm valla şimdi işimi bitirip dışarı çıkacağım bunalıyorum o evdeyken çok
(11,836 puan) tarafından
Olmaz böyle ama.gelin diye insanlıktan çıkmadın ya.yazik günah ya.egil kalk karnindakine günah.tamam bende doğuma kadar her işimi kendim yaptım ama benim yapacak olanim yoktu yanımda kimsem yoktu ben mecburdum.yaptigimi yaptım yapmadigimi yoruldugumu yarına biraktim
(315 puan) tarafından
Aynen öyle cnm ayrı olsa ne yaparsan yapsın derdim ama bir oturunca gerçekten zoruma gidiyor artık
(11,836 puan) tarafından
Kocan nasıl biri anacı mi ? Ya da bunu ailene anlatsan çözüm bulurlar mi
-Reklam-
+7 oy
(161 puan) tarafından
Evleri ayırmaktan başka çare yok ama kaynananın da Allah belasını versin 
+7 oy
(1,295 puan) tarafından
Yapmiyosa yapma sende canım sancm var de git odanda uyu akşama kadar yapsın yemeği utanmıyor mu karnı burnunda kadını köle gibi calstriyor
+5 oy
(2,489 puan) tarafından
Kaynnayla 1sene bir oturdum ilk hamileligmde haliyle birdi.hicbiseye elini surmez herseyi ben yapsrdim ki erken dogum riskim.vardi doktr yatcaksn demisti ama hic anlamazdi anlayszsizin tekiydi.tabiki o zamanlar kocada arka cikmiyordu 2.kata odunlarmi kokurlermi tasimadm neler neler.sonra ayirdim evi bizimde maddiyatimz el vermiyordu ama yinede ayirdim yeri geldi ac yattim ama enazndan kendi evindeydim.aklin varsa ayir evini.onun bokunu temzlicene kafan rahat eder daha iyi.
(315 puan) tarafından
Sende az çekmemişsin cnmm ama kayınvalide ile yaşamak gerçekten zor çok sabır lazım
(2,489 puan) tarafından
Peygamber sabri hemde.ayri eve ciktimda kurtuldum.zamanla esimde gerckkeri gordu arkamda durmaya basladi ozaman evliligin tadina varabildm.ev ev ustune asla ama asla olmaz
+5 oy
(2,595 puan) tarafından
8 ayliksin yan gel yat. Sunu bunu yap derse yorgunum, belim agriyor artik kalkamiyorum de cikma odandan gerekirse. Yapsin yesin
+4 oy
(717 puan) tarafından
Evini neden ayırmıyorsun 
(315 puan) tarafından
Mecburiyetten işte cnm maddiyattan
(717 puan) tarafından
Azıcık aşım kaygısız başım dıyerek ayır bence evi
(315 puan) tarafından
İnşallah ayırırım ilerde cnm ne diyeyim böyle gerçekten çekilmiyor
(717 puan) tarafından
İnşallah cnm bi an önce ayırırsın kaynanan iş yapmıyorsa sende yapma çekil odana temizlik vs yapma o evde sadece sen yaşamıyorsun
+4 oy
(1,873 puan) tarafından
Hizmetçi misin sen üstelik hamilesin hamilede olmayabilirsin bu demek degildir ki sen onlara kölelik yapacaksın alıştırmışsın suç sende elini eteğini çek artik kocan ne diyor
(315 puan) tarafından
Hiçbişey ne desin annesi ya bişey diyemiyor
(1,873 puan) tarafından
Bu ana kuzusu kocalar neden evlenipte kızların basını yakar yaa
Sende elini eteğini çek ne o öyle
+4 oy
(3,843 puan) tarafından
Kaynana adı üstüne sasirilicak bı şey değil hepsi nankör Allah merhamet versin kalbine 
(3,843 puan) tarafından
Bide öyle inanılmaz mide bulantısı yaşamıştım ki ben ölsem unutmam o günleri:(
(4,910 puan) tarafından
Şimdi 17 yaşında oğlum var anne ben senin yanına evlencm diyor dedim yallah kimseyi istemem ben anne gelinini senden mahrum burakamam diyor ;))))) gelinin adı Ayşenur abimin karısının saçını taradin benimkinin saçını taramiyacnmi diyor dedim ben evinize gelir tararim:))))
(3,843 puan) tarafından
Haha kıyamam ya :) kaynanama Allah senin merhametinden versin :) nerde bende öyle kaynana gelinlerin çok şanslı ♥️
(4,910 puan) tarafından
Amin amin amin rabbim iyi hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza bak benimde iki kızım var ben gelinime yapsan benim kızımda görürse aynı şeyleri Allah im korusun
(3,843 puan) tarafından
Allah korusun Allah karşına hep iyi insan çıkarsın ablam ♥️
+4 oy
(10,508 puan) tarafından
Sen kaynanan için gözünü çıkarsan zaten kördü der sen ne yapsan o Bi fazlasını ister inan bana tecrübeyle sabit ben 4 seneye yakın kaynanamla yaşadım 2 hamilelik geçirdim şimdiki aklım olsaydı 1 gün bile kaynanamla yaşamazdım
(315 puan) tarafından
Ayrılmış sın denek ne güzel cnm adına mutlu oldum
(10,508 puan) tarafından
Kendi evime geçtim
+3 oy
(3,930 puan) tarafından
Bir gece de ağrım var yoruldum yemek yapmicam de geç dinlen kendine yazık sana o kadar merhametsizlik olmaz 
+3 oy
(20,454 puan) tarafından
Böyle yapması onun insanlığını merhametsizliğini gösterir ortak yaşanıyorsa ortak yapılmalı ama sen boşver hiç bişi deme farzetki tek yaşıyosun işini gücünü yap minnet etme Allaha havale et 
(315 puan) tarafından
Allaha havale ettim zaten cnm
+3 oy
(1,622 puan) tarafından
Sen hiç diyor musun anne bugün de yemeği sen yapsan olur mu ben çok zorlanıyorum. Kendiliğinden düşünmesi lazım ama kimisi de dürtmeden yapmaz 
(315 puan) tarafından
Cnm ben ona diyemem ki onu yap bunu yap diye kendi düşünüp yapması lazım
(1,622 puan) tarafından
Kendi düşünüp yapması laizm da yapmıyor işte, kendi annemiz olsa deriz değil mi öyle düşünmek lazim bu saygıyı aşmak değil ki iletişimin bir parçası
+3 oy
(173 puan) tarafından
Yapma sende ne ypyon sancım var de gıt odana yat
+3 oy
(952 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
   Affınıza sığınarak söylüyorum çok özür dileyerek Anadolu'da bir söz vardir sen eşek olursan semer vuran çok olur diye haklılar ezdirmeyin kendinizi yazık günah değil mi size yarın çocuğuna karışmak için en ön safta yer alacak sana karışacağina o silsin yerleri silmeyee gelince ağırdan alırlar lafa gelince en önde yer alırlar lütfen sırtınızda gezdirmeyin siz de yapmayın yoksa tüm işi size yaptirr keyifledw izler
+3 oy
(1,474 puan) tarafından
Sende oturacaksin o oturuyorsa sen yapıyorsun diye yapmıyor oda sana kimse niye karnın burnunda yemek yapmiyon demez sende ağrım var de yat git acikirsan kendine yemek yap ye sonucu gör bak
+2 oy
(4,745 puan) tarafından
Canım benim sen neden yapiuorsun birde eğilip yer mi siliyon kendine üzülmüyorsum bebeğine yazık karnım ağrıyor de yat Allah aşkına sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez onun merhamete gelmesini bekleme yemek yoksa akşama peynir ekmek ye o ne yaparsa yapsın 
+2 oy
(1,294 puan) tarafından
yapma bacim yapma farzet bebegine bisey olcak yinede o demedi yapmadi diye yapmaya devam mi etceksin şurda ne kalmis doguma dogumdan sonrada dikisli halinle yapmaya devam edersn
+2 oy
(4,246 puan) tarafından
Hastayım diyip yan gelip yatacaksin
+2 oy
(418 puan) tarafından
Yapma karnım ağrıyor kasılıyorum falan de yalandan hastalan eşine söyle çok ağrım var de ağla falan vicdan azabı çektir kaç yaşındasın canım
+2 oy
(51,338 puan) tarafından
esin gormuyor mu demiyor mu bisey
(315 puan) tarafından
Eşim il dışında çalışıyor genelde cnm :(

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 904 göst.
0 oy
0 cevap 316 göst.
14 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nk6517& (416 puan) tarafından soruldu
0 oy