+4 oy
663 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (315 puan) tarafından
8 aylık hamileyim kayınvalidem ile beraber yaşıyorum mecbur günlük ev işleri yapılacak ama kayınvalidem hiçbişey e elini sürmüyor sabah kalkıyorum kahvaltı hazırlıyorum topluyorum sonra ortalığı sil süpür temizle sonra akşam yemeği bari bir kap yemek yapsa gam yemicem ben orda koltukta oturuyor önünde eğilim yerleri siliyorum ağzını açmıyor bu kadar gamsızlık olur mu size soruyorum 

30 Cevaplar

+1 oy
(2,322 puan) tarafından
Yazık ya valla yazık sana acımıyorsa karnındaki çocuğa da mı acımıyor ya sende yapma otur ağrım var yapamıyorum de 
-Reklam-
+1 oy
(6,896 puan) tarafından
Rabbim herkese vicdan merhamet versin başka birşey gelmiyor insanin aklına yani ama sende git yat zaten doğumun gelmiş az kalmış niye bebeğini de kendini de strese sokuyorsun karnını doyur gir odana ne hali varsa görsün bırak evi b.k götürsün onlar utanmıyorsa sen hiç utanma demek ki onlar bundan anlıyor 
(315 puan) tarafından
Gamsız mı diyim vicdansız mı diyim bilemedim cnm
(6,896 puan) tarafından
Aynısını sende yapmayınca anlayan olmuyo sende aynısını yapacaksın ben onu anladım iyiyse iyi kötüyse kötü
+1 oy
(1,333 puan) tarafından
Bir arkadaşım vardı sizin gibi kaynanası hiçbişeye elini sürmüyordu falan sonra arkadaşım doğurdu oğlu oldu kaynanası kız çocuğunu emzirirken gelip memeden alıp gidiyordu kız bırak emiyor dese de mama veririz bişey olmaz biraz sevelim diyorlardı sonuç çocuk 40 gün bile ememedi her şeye karışıyorlar zamanla lütfen sınırlarını koy yapmıyorsa sende yapma ilerde katlanarak artar bu 
+1 oy
(857 puan) tarafından
Kafan ağrımasın istiyorsan hicbisey bekleme yokmuş gibi davran göz göze bile gelme
+1 oy
(281 puan) tarafından
Sen de yapma pislik götürsün evi.yemegi de kendin yiyeceğin kadar yap herkesten önce ye. Dinsizin hakkından imansız gelir, merhametsize böyle yapılır. eşin de mi bir şey demiyor anasına?
+1 oy
(4,174 puan) tarafından
Haklı olduğun kadar haksizsin da..

Şimdi sen 8 aylik hamileyken eğilip yerleri siliyorsun kendini düşünmeden, aman valide beni niye düşünmüyor niye halimi görmüyor diye dertleniyorsun.Bir tuhaflık yok mu sence..

Sen kendini korumazsan sen kendi alanını belirlemezsen kısadan hisse kendine değer vermezsen ne koca ne valide herkes yapmasi gerekeni yapıyor ne var bunda der.Yaptigin görevin olur.Ay şuram ağrıyor dediğinde işleri kim yapacak birsey olmaz kalk yap olur.

Hatta bu konu bugünün temizlik konusu olmadığını biliyorsun değil mi fazla fazla kendinden vererek yaptın pek çok şeyi şimdi pişmansin görsünler anlasınlar istiyorsun ama o iş öyle olmuyor malesef memnun olmadığın valide değil, kendinsin sakın unutma.

Eğer birseyler değişsin istiyorsan hemen yarın sabah sen kendini biraz düşünmeye başla bak nasıl hersey yavaş yavaş değişiyor.
(315 puan) tarafından
Aynen cnm çok haklısın
(4,174 puan) tarafından
Sakın evde birden isyan bayragi çekme o zamanda haklıyken haksız  olursun.Yavas yavaş sorumluluklarını devret.Bugun ev supurmeyecegim belimde sırtımda bir ağrı var gibi
Yerleri eğilerek silemiyorum bir vileda alalım yalancı sancıları başladı dün sizi korkutmamak adına birsey söylemedim gece hiç uyuyamadım.Biraz gidip dinleneyim gibi son ay ve doğum sonrası lohusalik sürecinde pek çok sorumluluğu karşı tarafida düşünüyormuş gibi yapip sallayacaksin.Ve bir daha eski sen olmayacaksın.Kotu olmayacaksın aynı evde yaşamının birlik beraberliğin getirdiği rol dağılımıni yapacaksın.O kadar..

Öyle yıllarca yapıp alıştırıp ortalığı ateşe vermenin de bir anlamı yok,zaten şartlar uygun olsaydı ayrı evde olurdun değil mi ters birsey söylediklerinde duymayacak aynı görev dağılımına devam edeceksin.Kulaklarin olumsuzu duymayacak birde kendine extra dertler çıkarma
(315 puan) tarafından
Çok aşırı yorgunluk iyi değil demek cnm
(4,174 puan) tarafından
Anlayamadım kusura bakma
+1 oy
(70 puan) tarafından
Başka çocuğun varmı bilmiyorum ama şahsen benim başka çocuğum yoksa ve ilk çocuğumsa akşama kadar yataktan çıkmam. Hastayım ağrım var der yatar uyurum. Kalksın kendi yapsın bir zahmet. 
(315 puan) tarafından
Bi tane daha kızım var cnm 5 yaşında
(70 puan) tarafından
Anladım mecbur onun ihtiyaçları için kalkmam gerekiyor ihtiyaçlarını gördükten sonra kızını da yanına al yat uzan bence
+1 oy
(112 puan) tarafından
Canım yapmıyorsa sende yapma bu kaynanalar hep aynı ben doğum yaptım sezeryan oldum kaynanam eve geldiğim gibi evde kavga cikarti Zehra benim yemeğimi önüme getirecek temizliğimi yapacak şöyle biyle annemde dedi benim kızım senin hizmetcin değil kalk kendi yemeğini kendin yap burası kızımın evi değil ki temizlik yapa daha Ogün bugün kaynanam kendi kendine söylenerek yapıyor herşeyi daha dün bende patladım resmen dedim gel torununa bak kahvaltiyi yemeği hazirliyam ne dedim bakiyorsunuz  ne birşey yapıyorsunuz sen yemek yiyecen diye ben çocuğumu aglatamam kusura bakmasın kimse dedim daha çıktım odadan 
(315 puan) tarafından
Cnm en iyisi ayrı yaşamak gerçekten bazen katlanamıyor insan bir evde iki kadın olmuyor zor çok zor
(112 puan) tarafından
Aynen öyle ben eşime söylüyorum bekle sabret dio
(315 puan) tarafından
Hepsi maddiyattan işte kendi evi de yok ev kiraları malum cnm mecbur katlanıyorum,
(112 puan) tarafından
Orası öyle borcumuz var daha yeni doğum yapmışım o yüzden cikamiyoz dört gözle kiralık eve çıkmayı bekliyom
+1 oy
(748 puan) tarafından
Kaynananın kalbi taş galiba . Hamile olmasan bile köle değilsin. Senide bir anne baba doğurdu eziyet göresin diye getirmediler seni de dünyaya. Eşinle konuş bir an evi ayırmaya bak yoksa daha çok yorulursun 
(315 puan) tarafından
Keşke cnm inan katlanılması çok zor bir durum bir evde iki kadın olmuyor gerçekten çoğu zaman sabrediyorum ama olmuyor ben yıpranıyorum
(748 puan) tarafından
Zaten iki kadın aynı evde olmaz . Ne kadar iyi yada kötü olursa olsun illaki bir sebepten hep tartışma çıkar kalp kırılır
0 oy
(1,269 puan) tarafından
E yapma sen de.Kafana silah dayayıp mı yaptırıyor?

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 904 göst.
0 oy
0 cevap 316 göst.
14 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nk6517& (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 885 göst.
14 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nk6517& (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 810 göst.
19 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu