+2 oy
299 göst.
önce Aile kategorisinde (1,609 puan) tarafından
Kizlar uzun mesele kızımda da hep aynı şeyleri yaptı bana sonra oğlumda riskli hamilelikti yine aynıydı bende konuşmuyorum neyse işte geçen tansiyonu çıkmış eşim ara dedi aramadın mi annemi bende aramiycam dedim mecbur muyum aramadım diye iki gündür konuşmuyor siz olsanız arar mıydınız bugüne kadar hep eşim için sustum idare ettim ama yok hamilelik sonra doğumda ölümden döndüm kimsenin umrunda olmadı bende şimdi diyorum ki bana tavır aldığın gibi onlara aldın mı haksız mıyım 

11 Cevaplar

+2 oy
önce (990 puan) tarafından
Umrunda olmadi dedigin ne mesela? Şimdi senin yaşadıklarını bilemem tabiiki . Ne derece kötü kaynanan bilemem .

Ama o eşinin annesi nede olsa. . hayat arkadasinin annesi. Hastalik bu . Bi arayip gecmis olsun derdim ben . Bunun icin ailemin huzurunu bozmazdim 
önce (1,609 puan) tarafından
Valla arayamam ben sekiz ay hastanelerde surundum iki yaşında kızımla bı kere bile aramadı
O annesiyse bende esiyim
İşte su an açık yazdın sana hak verdim bak .
Karnindaki onun torunu hic mi merak edip aramaz. Sende arama .
 Peki benim U dönüşüme ne demeli sjsj
Evet canım bende diyorum onlar beni dusunmeyince onlara da tavır aldın mi
önce (1,793 puan) tarafından
24 buçuk  yaşındayım Hayatımda böyle u dönüşü görmedim

Adın gibi şeker kızsın☺️☺️
Teşekkürler ☺️☺️❤️♥️☺️
-Reklam-
+2 oy
önce (2,368 puan) tarafından
Esimi memnun etmek icin onun ailesinin bi tarafni kaldiramam.evet annesi hastalik ama napabilirz bize acimayan insana acimak zorundamiyiz.madem bukade annesinj dusunuyormus neden evlenmis.sen okadr ölumden donerkende annesine ayni tepkiyi vermismj m.ettm acikcasi ha vermediyse ozman bencil insan teki esin baska bisj diyemem
Yok valla zaten tahammül edemediğim de o hiç annesine o zaman daha sekiz ay oldu doğum yapalı hiç demedi ki anne bu kız böyle böyle neler yaşadı insan bı sorar
önce (2,368 puan) tarafından
Ozmqn birak esin konusmazsa konusmasn seni dusunmeyip annesini dusunuyorsa kendjsj hergn arayip gerekiyrsa anasinn koynunda yatsn.a
Bende öyle diyorum o kadar annene meraklıydı git orda yaşa
+1 oy
önce (7 puan) tarafından
Ne yasadn bilemem ama bazi insanlara sirf yasindan dolayi yada esinin annesi-babasi oldugu icin karakteri olmayan insanlar ozellikle senin kaynanan nasldr bilmem tanimam ama boyle cok insan var gelinine yapmadgi kalmams yasindan dolayi saygi bekleyen ben boyle insanlara katlanamiyorum kim olursa olsn karakterinin haketmedigi saygiyi yasi icin kimseye gostermem ama cok cok buyuk seyler yasamadysanz tolere edilir bazi seyler onada bsy diyemem
Bende öyleyim valla yapacak birşey yok artık doldum riskli hamilelik yine devamı riskli doğum oldu bı kere bile sormadı öncekileri zaten saymıyorum yazmaya gerek yok hepsini ben alttan almıştım ama en kötü zamanımda bı kere sormadı ben böyle iyi zamanımda yanımda olani artık istemiyorum tahammül kalmadı
0 oy
Yorum yapın kızlar 
0 oy
önce (2,579 puan) tarafından
Genelde kayınvalide sevilmeyen bir karakterdir. Yapılanlari bı kenara birakip sen hastayken yalandan da olsa arıyorsa sende yalan dan aricaksin .kocanla kötü olmamak için 
Riskli hamilelik ve doğum geçirdim bı kere bile sormadı neden ariyim
önce (2,579 puan) tarafından
Sana ara diyen yok, aradiysa ara diyorum bende
0 oy
önce (17,405 puan) tarafından
Büyük olaylar varsa aramam ama öbür türlü hastalık durumu gibi önemli mevzularda arar sonra hayatıma bakarım onlar için kendimi paralamam ama ellerine de koz vermem detay vermediğin için böyle yorum yaptım 
Teşekkür ederim canım
0 oy
önce (7,623 puan) tarafından
Gün gelir hesap döner demişler. Senin hastalık sürecinde nasıl davrandılarsa sıra sende aynısını yap canım eşini önemseme 
Aynen öyle canım eşime diyorum sen soruyorsun işte benim tekrar aramamma gerek yok
0 oy
önce (4,211 puan) tarafından
Haksız değilsin hiç kimse zorlayamaz seni ki ayrıca tansiyonu çıkmış ne olmuş beyin ameliyatı mi gecirmis sanki 
Hahaha aradığım yorum ...ay eşimi görsen nasıl abartıyor
önce (4,211 puan) tarafından
Çok iyi nazlaniyorlar da ondan canım :D
0 oy
önce (1,083 puan) tarafından
Sonuna kadar haklısın sen sıkıntılı dönemdeyken aramadıklarında eşin onlara karşı tavır mı koymuş ki sana tavır yapıyor kimse kusura bakmasın İslamda bile vardır evlendikten sonra önce eş gelir sonra ana baba 
Yok hiçbirsey demedi onlara o yüzden zoruma gidiyor
Hiç arama boşver tavır yapıyorsa yapsın umrunda bile olmasın
Aynen keyfime bakıyorum
En iyisi
0 oy
önce (19,184 puan) tarafından
Altta yorumda sebebini okudum. Çok haklısın. 
Teşekkür ederim canım
0 oy
önce (2,800 puan) tarafından
Beni umruna takmayan kim olursa olsun bende takmam haklısın keşke eşin zamanında aynı tavrı annesine de yapsaydı  sende iki tane evlât vermişsin onlara  benim düşüncem kötü ve zor günümde yanımda olmayan iyi zamanımda da olmasın
Bende öyle dedim eşime kötü zamanımda yoktu şimdi de istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 300 göst.
6 Kasım 2023 Aile kategorisinde Ayse123. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 259 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 794 göst.
9 Mayıs 2022 Aile kategorisinde bahtsizbedevi (169 puan) tarafından soruldu