+1 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (183 puan) tarafından
Kızlar hastane sağlık ocağı ücretli olcak randevular muayeneler diye bir şey var ama doğru mu onaylandı mı 1 Ocak itibariyle deniliyo sağlık ocağı 100 hastane 200 TL ücret olacakmış sağlık ocağına gidicekmisiz önce o uygun görürse hastane bakcakmış çok saçma değil mi bilgisi olan var mı haberlerde görmedim hiç ben Google de birde Instagram da paylaşmışlardı orda gördüm bilgisi olan var mı 

6 Cevaplar

+2 oy
(98 puan) tarafından
Komple saçma sapan bir şey bence ben mantıklı bulamadım zaten randevu mu bulabiliyoruz sanki şimdi acilleri felan da paralı yaparlar 
(183 puan) tarafından
Aynen öyle ya acaba yalan haber mi görmedim ki haberlerde böyle bişey
-Reklam-
+1 oy
(1,006 puan) tarafından

Bilgim yok ama her ay sağlık için 10.000 TL para kesiliyor maaşımdan. Benim maaşımla zırt pırt eli kolu başı ağrıyan hastaneye koşuyor . Gerçek hastalarda mağdur oluyor. 

Haliyle böyle saçma sapan şeyler çıkarıyorlar . :)

+1 oy
(13,372 puan) tarafından
önce sağlık ocağına muayene olacaksın, sağlık ocağı seni hastaneye sevk edecek. 

normalde katılım payı x tl ise, sağlık ocağı seni sevk ettiğinde sen x/2 muayene katılım ücreti ödemiş olacaksın. 

eğer direkt hastaneye gidersen sevksiz 2x muayene katılım ücreti kesilecek 
(13,372 puan) tarafından
tabi aile hekiminin maaşından da kesilecek, burası en saçma olanı:)
(183 puan) tarafından
E o zaman SGK ne işe yarıyor özel hastaneye gidiyor gibi para verceksek
(13,372 puan) tarafından
parayı reel olarak vermeyeceğiz sanırım  her muayene sonrası hastane katılım payı kesilir. onun gibi kesilecek. şu anda da kesiliyor zaten eczaneye her gittiğinde, hee muayene oluşunda bu paralar kesiliyor. e devletten kontrol edebilirsin.
aile hekimleri boşuna grev yapmadı işte, daha bunun gibi bie sürü saçma şey getirdiler
(183 puan) tarafından
Evet ya valla yani bu olay doğru mu oluyor ben doğru değil söylenti haber diye biliyordum haberlerde de görmedim böyle bir şey Tek sağlık ocağında raporlar ile ilgili haber vardı 1 ocaktan itibaren paralı mı muayne olcaz şimdi biz hastane sağlık ocağında onu anlayamadım nasıl olcak evet kesintiler oluyordu biliyorum ama ben vergi diye biliyordum muayne ücreti diye değil çok saçma oldu evet anlam veremiyorum
0 oy
(1,211 puan) tarafından
Çok saçma inşallah öyle birşey yoktur
0 oy
(1,742 puan) tarafından
Zor randevu bulunduğu için böyle birşey mi yaptılar acaba herkese hastaneye gitmesin diye  sağlık ocağında da bazı muayeneler oluyor çünkü gerçekten devlet hastanesinde muayene olabilmek işkence hele ki hamile kadınlar 
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Resmen sçmşlar sıvazlamaya başlamışlar başka da birşey yok zaten randevu zor düşürüyoruz  bulamıyoruz biran önde o zaman sağlık sektörünü kaldırsınlar

İlgili sorular

+3 oy
24 cevap 513 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Gulcan58_59 (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.
3 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 174 göst.
13 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,739 soru

12,358,773 cevap

41,299 kullanıcı

Kategoriler

...