+1 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (149 puan) tarafından

İyi geceler kızlar bebekleriniz kaç aylıkken bir yerden tutunup ayağa kalktılar acaba<3

14 Cevaplar

0 oy
(332 puan) tarafından
Benimki tam yaşında tutunup kalktı 15 aylıkken yürümeye başladı
(149 puan) tarafından
Sağol canım yorumun için ❤️
-Reklam-
0 oy
(267 puan) tarafından
Ben de burada bekliyeyimm
(149 puan) tarafından
Seninki kaç aylık canım
(267 puan) tarafından
Düzeltilmiş 7 buçuk  normali 10 aylık
(149 puan) tarafından
Benimkinden biraz büyük benimki de bu dün 7. Ayına girdi canim
(267 puan) tarafından
Rabbim bağışlasın.
(149 puan) tarafından
Amin canım benim cümlemizinkini inşallah ❤️❤️
0 oy
(4,097 puan) tarafından
8.5 aylıkken başladı haftaya 10 aylık olacak tutuna tutuna ev turluyor artık :D
(149 puan) tarafından
Maşallah canım ❤️
(4,097 puan) tarafından
Sürekli egzersiz yapıyoruz evde önce iki dizi üstüne oturmayı öğrettim peşine böyleyken tutup kalkabileceğini gösterdim kendi yaptı. Abiside bu aylarda başlamıştı ama yaşında anca yürüdü :D
(149 puan) tarafından
Evet canım doğru alıştırmakta çok önemli ❤️
(1,178 puan) tarafından
Canım aslında göstermesen bıle kendi keşfediyor bence uğraşmaya bile gerek Yok vücudu da buna hazr olması gerekiyor mesela benmki emeklemek çok istiyordu çabalıyordu abısi var arkasına gitmek istiyordu galıba birazda ama kollarının gücü yoktu 7 aylikdi emekledi   tutup kalkıyor ama 1 yaş  13 , aylık genelde yürüyor çocuklar ilkdede ben uğraşmadm. İmeklemeye  çalıştırdı arkadaşım mesela ama aynı ayda oldu vücudu hazr olsa kendilerini.kesfediyor minikler
0 oy
(177 puan) tarafından
Yaşında tutundu şuan 14 aylık canı isterse kalkıyor ayağa bekliyor adım atmaya korkuyor ne zaman yürümeye başlar bilmiyorum yürümeye başlayınca gör sen neler yapıyor diyorlar ama tutunurak bile tüm evi talan ediyor ha yürümüş de dağıtmış ha böyle olmuş bir farkı yok:)) 
(149 puan) tarafından
Maşallah canım ❤️❤️
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Benim bebe 10 aylık emekleme yok, dönme yok. Henüz yapamadı hiç birini. 

Ama mesela ben otururken benden destek alıp ayağa kalkıyor. Ama bırakmıyor. Düşeceğini biliyor çünkü.ancak ellerini tutunca adım atıyor
(149 puan) tarafından
Olsun canım her bebisin gelisimi farklı bazıları hiç emeklemez zaten direk yürür emeklemek bana göre bir basamak değil bu yüzden ❤️❤️❤️
(1,865 puan) tarafından
Emeklemekte çok tatlı oluyor ama ya ☺️
0 oy
tarafından
Benm iki kzmda 11 aylıkken yürüdüler ama 10 aylıkken kanepeye felan tutunarak yürüdüler
(149 puan) tarafından
Maşallah canım ❤️❤️
tarafından
Saol canm benm sıra oglumda tabi daha 1 buçuk aylık bakalm ❤️
(149 puan) tarafından
Ooo daha baya bi ay var minik adamın önünde güle güle büyütmeyi nasip etsin Allah inşallah canım ❤️
tarafından
Amin canm inşallah yaa hepimizin çocukları sağlıkla sihhatla büyüsün inşallah ❤️
(149 puan) tarafından
Amin canım ❤️
0 oy
(13,568 puan) tarafından
8-9 aylıkken başladı 10 aylık da yürümeye başladı 
(149 puan) tarafından
Maşallah canım ❤️
0 oy
(1,617 puan) tarafından
10 aylıkken başladı şimdi 11 aylık baya seri oturup kalkıyor tutunup sıralıyor koltuğa oyuncak diziyorum sırayla atıyor hepsini. İstekli görünüyor yaşını karşılar gibi. Bir kez örümceği dışarıdan yürüme arkadaşı gibi tuttu salonu turladı anlık bir keşifti temkinli temkinli ilerliyor bide 
(149 puan) tarafından
Maşallah minnoş a ya
0 oy
(6,221 puan) tarafından
6 aylıkken sürünerek emeklemeye başladı 7,5 aylıkken tutunup kalkmaya başladı şuan 8 aylık 
(149 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
(1,178 puan) tarafından
10 ayın içinde tutuyor 1 aydan beri yapıyor galiba yeni yeni yürüme arkadaşıyla gidiyor çok yapamıyor düşüyor bazen 
0 oy
(2 puan) tarafından
13 aylıkken. Her bebek farklılık gösterir. Geç emekledi yaşıtlarına göre gerideydi emekleme de ama emekledi ve yürüdü 
0 oy
(741 puan) tarafından
8 aylık başladı 9 aylık gibi sıraladı. 11 aylık elinden tutunca yürüyordu. 12 aylık olunca da desteksiz yürümeye başladı. Şuan 13 olacak 23 ünde 15-20 gündür yürüyor hala düşüyor ama mutfak salon arasında 3 tur atiyo:D
0 oy
(221 puan) tarafından
9 aylık emekli 1 yaşta tutunup kalktı 14 de yürüdü 
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Bnm tontis 9 aylık suan .  örtüyü çekip tutunmaya çalışıyor. Ve ayakta 2 3 saniye durabiliyor desteksiz

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 661 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde __Deniz__ (2,191 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 441 göst.
0 oy
9 cevap 656 göst.
8 Ekim 2020 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 657 göst.

408,423 soru