+1 oy
989 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (81 puan) tarafından
İçim içimi yiyor vicdan azabı gibi bisey oldu sanki kötü hissediyorum kızlar eşimin yanında çalıştığı adam biriyle konuşurken eşim görmüş sonra adam anlatmış demiş beni çağırıyor ben gitmiyorum duyulur rezil olurum filan demiş adam evli kadınsa yeni boşanmış tanıyorum çocuğu yok açılmış tipine bakılırsa erkeği yoldan çıkaracak bi tipi var o***** insta hesabını buldum kıza mı yazsam yoksa o adamın eşine mı söylesem kocan böyle böyle biriyle konuşuyor mu desem ah gerçekten hayretler içerisindeyim kıza çok şaşırdım evli bi erkeği neden ister yani sonuçta insan hemcinsine nasıl böyle bi yanlış yapar anlayamıyorum bi diyorum kıza yazayım ağzıma geleni söyliyim sonra diyorum başıma bela olur ortaya çıkar diye korkuyorum lütfen akıl verin kızlar 

32 Cevaplar

0 oy
(1,729 puan) tarafından
Adam çağırıyor gitmiyorum demiş konuştuğunu nerden biliyorsun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uff sanane niye karışıyorsun 
0 oy
(32 puan) tarafından
Aldatılan kadin yakınınız değilse sizi ilgilendiren bir durum yok
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Şu açıdan dusundunmu hiç eşinin patronun karısı senin onların yuvasını yıkmaya çalıştığın için iftira attigini düşünüp gözü benim kocamda derse ne yapacaksın acaba .hiç bir şey tek taraflı değildir hemen kadına etiket yapıştırmışsin o.diye .adam da hiç mi suc yok .belkide o adam alışık karısını aldatmaya ve karısı da biliyor öğreniyor ses çıkarmıyordur veya da ayrilamiyordur .olan sana olur arada kalirsin demedi deme.bazi kadınlar kocainin parasini başkası yemesin diye bile ihanete göz yumar bilemezsin bunu karışma kimseye bence 
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Gizli bir hesapla kadına yaz seni herkese rezil edeceğim evli erkekle olmak ne demekmiş göreceksin falan yaz. Senin olduğunu kimse bilmesin.
(81 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm ama ya adama derse oda eşime dese ben sana söyledim muhabbeti dönmez mu kararsızım
(4,173 puan) tarafından
Riskli olayın eşine dönme ihtimali var ,siz ile alakası olmayan bir konu için bu riski almak?
(1,308 puan) tarafından
Ortalığı karıştırma durduk yere macera arama kendine.Adam kaldırıp sana hayırdır bende mi gözün var dese ne yapacaksın
(7,719 puan) tarafından
Fake hesaptan diyorum zaten senin olduğunu nereden bilecek
0 oy
(1,308 puan) tarafından
Sen bu işe hiç karışma.Vicdan azabı duyması gereken eşinin iş arkadaşı beyfendi.Senlik bi durum yok.
0 oy
(909 puan) tarafından
Valla bende böyle durumlarda neden hep kadın suçlu anlamıyorum. Etrafta gözü açık her erkeğe bakan bir dünya kadın var ama her erkek dönüp bakmıyor. Adamın karısına evlenirken verdiği bir sadakat yemini var yemini bozan kim adam ? Yoldan çıkan kim adam ? E o zaman neden boşanmış olan kadın suçlu şimdi o ****** oluyor ? Konuşmanın içinde değilsiniz birşey bilmezsiniz belki adam ben eşimle mutlu değilim dedi belki aynı evde mecburiyetim var ondan yaşıyorum dedi nerden biliyorsunuz ? Eşinize bile adım çıkar diye korkumdan gitmiyorum diyecek kadar aşağılık bi adam eşimi seviyorum demiyor evli barklı adamım benim ne işim olur demiyor sizce gerçekten o.... olan kadın mı ? 
0 oy
(370 puan) tarafından
Seni ilgilendiren bir şey yok ortada. Karışmaya hakkın yok.
0 oy
(408 puan) tarafından
Sıkıntılı isler soylesen bi dert soylemesen bi dert
0 oy
(161 puan) tarafından
Bulurlar seni ondan sonra ensene yapisirllar yapilan doğru değil sanne 
0 oy
(417 puan) tarafından
Dışarda bir sürü kadın var pavyonda genel evlerdede kadınlar var ve dışardada bir sürü erkekler var bekar kadınlar bekar erkekler çeşit çeşit ama onların olması onların sana yada eşine yada arkadaşına yakınlaşmak istemesi karşı taraftan adım görmeden olmaz öyle değil mi senin eşin bir sinyal vermese kimse eşine teklifte bulunmaz yani senin karşıdaki kadını yada adamı suçlamak yerine önce kocanı suçlaman gerekiyor kocan gidip kadınla beraber olsa bu kadının suçlu olduğunu göstermez kocanın suçlu olduğunu gösterir tek erkek senin kocan değil tercih etmese gitmez konuşmaz iki postunda hemen hemen aynı tek bir yerden yazmak istedim 
0 oy
tarafından
En iyisi karışmamak senin basın ağrır bu sefer sen ugrasirsin kocanlada kötü olursun kıza ne diye yazıyorsun yani karisma ortalığı bulandrma

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 133 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 474 göst.
0 oy
15 cevap 1,032 göst.
19 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yorgun bir anne (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 755 göst.

408,336 soru

12,267,613 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...