0 oy
371 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (564 puan) tarafından
Yufka aldım börek yaparım bazen gerçekten yemek yemek istemiyorum siz napiyosunuz aparatif bebede var 20 aylık 

16 Cevaplar

0 oy
(1,209 puan) tarafından
Kahvaltılık yiyoruz hemen bir çay peynir zeytin 2 yumurta 
(564 puan) tarafından
Bizde öyle yapıyoruz arada canım teşekkür ederim olmadı börek patates kızartması falan biseyler yaparım
-Reklam-
0 oy
(587 puan) tarafından
Yumurta konserve menemen yada makarna. Bu ara benimde canım ıstemıyo hatta hiçbir iş yapmak gelmiyo içimden
(564 puan) tarafından
Aynen benimde öyle canım kızım dusunduruyo beni yoksa peynir zeytin tost bile yeriz eşimle
0 oy
(126,259 puan) tarafından
kahvaltilik oda olmassa nugget pizza falan
(564 puan) tarafından
Anladım zararlı diye kaçıyorum ama nereye kadar kaçacam bakalım
pizzayi kendim yaparim hatta cok sık yaparim buzlugumda hep olur nugget aliyom almiyom diyemem
(564 puan) tarafından
Anladım pizza un su tuz degilmi ben öyle yapıyorum buzluğa hiç koymadım bir denemek lazım
azda maya koyuyom ben ama cok mayalandirmiyom ince yapiyom ben yaptimda 7 ,8 tane yapiyom hepsini pisiriyom dilimliyom soguyunca posetleyip koyuyom dondurucuya
(564 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim ☺️❤️
0 oy
(2,966 puan) tarafından
Yemek yapmayınca kıymalı yada salçalı makarna bazen menemen patates kızartması çay bazen börek kek yada sadece kahvaltı Benim'de oğlum 20 aylık onada tarhana çorbası yaparım onu içer 
(564 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(52 puan) tarafından
Makarna 

Mantı 

Menemen 

Pizza 

Tost 

Ekmek arası
(564 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,010 puan) tarafından
Kahvaltı yaparız olmadı eşim yapıp getirir 
(564 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(17,619 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sucuk ekmek pacanga böreği kahvaltılık Ton balıklı sandviç her şey olabilir sadece oğlum için çorba 
(564 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(5,457 puan) tarafından
Tost

Makarna 

Ekmek arasi kavurma +kasar 

Ton balikli salata 

Yogurt 

Siparis :D 

Bazden de yemiyorum bu bi isaret olmali diye kilo vermek icin bazi aksamlar yemiyorum :)
(564 puan) tarafından
Teşekkür ederim yemeden olmaz ☺️❤️
0 oy
(17,691 puan) tarafından
Bazen yemek yerine börek ve Menemen yaparım öyle seviyoruz arada güzel oluyor
(564 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Ben tost ekmeklerine hemen pizza sosu sürüp sucuk kaşar biber domates vs koyup atıyorum fırına hem aşırı pratik hem lezzetli bazen bayat somun dilimlerinden de yapıyorum
(564 puan) tarafından
Aklımda bulunsun teşekkür ederim
0 oy
(822 puan) tarafından
Yufkayı su ve yağ ile ıslatıp kare şekline getirip arasına kıyma koy. Rulo şeklinde sarıp 2 cm şeklinde kesip borcama diz. üstü pembeleşene kadar pişir. Üzerine sarımsaklı yoğurt birazda tereyağı ve kırmızı toz biber yakıp dök. Al sana mis gibi evde beyti :) 
(564 puan) tarafından
Denicem teşekkür ederim:)
(822 puan) tarafından
Rica ederim:) benim en sevdiğim şipşak yemeklerdendir. Mantı tarzındaki bütün yemekleri çok severim
0 oy
(11,136 puan) tarafından
O bibde bir oluyo onda da disardan soyluyoruz cocuga illaki bi corba yaparim ama 
(564 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️
0 oy
(1,870 puan) tarafından
Bunun için domates sos kurtarıcı oluyor benim için. İçine kaşar da koyarım miss oluyo. İste menemen patates kızartması. Yâda patatessi rendelerim biraz kavurur çırpılmış yumurta dökerim öyle de güzel oluyor. Börek tarzı.
(564 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(10,223 puan) tarafından
Mesela bugün canım yemek yapmak istemedi fırından iki hamur aldım tepsiye yaydim.ustune domates sos kaşar salam.sucuk evde ne varsa hoop.firina çocuklar da bayıla bayıla yedi..onun dışında buzlukta köfte bulundurmaya özen gösteririm.kofte patates miss gibi menü. Yazdan konserve menemen ve tarhanam ve eriştem de var miss gibi hazır yemek 
(564 puan) tarafından
Hiç yapmadım fırından hamur alicam bi gün bende
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Canım yemek yapmak istemeyince bende börek yaparım yanına çay çocuklara çorba yaparım aperatif olarak makarna falan içli köfte huzlukta varsa onu haslarim yada mantı yaparım 
(564 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️
0 oy
(21,371 puan) tarafından
Sade makarna ')))
(564 puan) tarafından
En güzeli ☺️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 118 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,709 puan) tarafından soruldu
0 oy