+2 oy
220 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,935 puan) tarafından
Kızlar neyi nereye koycagimi hiç blmiyorim 6 kapaklı dolbimz var bnm yatak odamda işte bir bölüm benim oda yetmiyor tikıs.tıkis bir taraf eşimin orta bolumunede altına büyük kızım üst kisminada yeni doğan bebeğim koydum ama.tikis tıkış onlara bir dolap alalım dyorim eşim ha alacaz alacaz dyor bebgin kazakları çekmecede cekmecenin üstünü karışık bı şekilde havlular bnyo desen küçük deterjanlari lavabo altına koyduk aynaligigub içindeki rafa dış macunular falan ama.hepsi çorba gbi koltuk altında yazlıklar cocuklarq büyük gelenler iki torba ayikladim giyim kumbrasina çocuk odasına kziima.yatak aldık mesela valez hurç yerde çocuğun atlet pantolunlari var nereye koyacam Allaşkina mesela yorgan yastık bataniye üst üste koymuşum çocuk odasında bir köşede byle üst üste yigili oda sinir bozucu napacam nereye koyacam nasıl bir düzen vercem hiç blmiyorim:(:(  herşey çorba gbi karma karışık 

6 Cevaplar

+2 oy
önce (349 puan) tarafından
Fazlalıklarını ihtiyaç sahiplerine ver derim. Bir de kurutma makinası kıyafet ihtiyacını azaltıyor bunu farkettim. Ben de baya ayıkladım giyerim dediğim hiç bir şeyi giymiyorum hepsini topladım hem dolap rahatladı hem ev daha düzenli oldu işim çabuk bitiyor. Şu devirde çok eşya lüks değil herkesin evi eşya dolu. Mutluluk sadelikte. Ben de taşınınca farkettim eşyalara kölelik ettiğimi 
önce (5,935 puan) tarafından
Cnm bu üçüncü evim hani evde dar değil normal 2+1 bende bütün gymedgim.kiyafet ne gereksz varsa attım ama yok hiç böyle düzenli degl
önce (349 puan) tarafından
Kalabalık vardır ondan başka açıklaması yok inan ki. Benim iki bebe evin altını üstüne getiriyor 1 saatte tüm işler dahil bitiriyorum yemek de içinde
Bende btryorim bitirmekyten degl de neyi nereye koycagimi bilemiyorum herşey çorba gbi oluyor
-Reklam-
+1 oy
önce (883 puan) tarafından

Çocuklar için bunları alabilirsin canım plastik ürün satan yerlerde fiyat daha uygun olur ben sığdıramadığım eşyaları buna koyuyorum mesela kızımın oyuncaklarını nevresimleri koydum

Düzenli olması içinde düzenleyiciler kullanmalısın ben kullanıyorum herşey kitap gibi

image

Bundan açık olanı var mutfakta içine patates sofra bezi falan koyduk  meyve falan koyuyorim mahalede gecen sordum 500 bende dedim en iyisi dolap alalaim blmiyorum ne olacak eşim almadı bı turlu
+1 oy
önce (1,513 puan) tarafından
Çocukların da ayrı dolabı olmadan sığmak zor ki. Gardıropa sığdırmaya çalışınca tıkış tıkış olur. Önce Çocukların eşyaları Çocukların odasında olması lazım ki dolabın rahatlasın 
İşte dolabimin ortası boş olsaydı en azindan yatak havlu falan koyardım sığmıyor ki ya
Eşin maddiyat tan ötürü mü erteliyor ilgisizlikten mi
Maddiyatan braz borcumuz var da
Biraz daha idare edicen gözün görmeyecek o zaman. İş dolapta bitiyor. İnş kısa sürede yoluna koyarsınız da sen de rahat edersin çocuklar da
+1 oy
önce (13,519 puan) tarafından
Çocuklarına dolap lazım canım yoksa duzen tutman zor olur. Dolap içine duzenleyiciler. Baza altına vakumlu harçlar vs. Kullanabilirsin. Bende ayak ucunda sandıklı püf var mesela carsaflarimiz hep içinde büyük ölçüde eşyamı alıyor. 
0 oy
önce (20,704 puan) tarafından
Bende duSn hastasıyım 

Herşey düzenli olacak 
İşte duru maalsef ben yapamıyorum hersey çok göz yoruyor :(:( çok üzülüyorum bu duruma
önce (20,704 puan) tarafından
Aşkım organizerlee var onlara bak bide belki ikgini çeken şeyler olur
Dün baya baktım havlu nasıl katlanır işte peçete falan birkaç şey öğrendim bakım ne olacak şuan benim için omenli olan çocuklara dolap :(
0 oy
önce (161 puan) tarafından
Vbla kuzum alın dolap e kötü ikinci el alsin tenis olanından eşin kusura bkma cimrilik 
Borç falan var oyzuden dyor ben ikinci el almam alırsak ev dizde falan yatak da büyük kıza aldı.yksa.varsa gözünün önünde gelmez..

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,838 göst.
0 oy
5 cevap 288 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (728 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 676 göst.
8 Mart 2022 Aile kategorisinde Minikmucize (2,587 puan) tarafından soruldu