+16 oy
6,936 göst.
Ürün İncelemeleri kategorisinde (163,659 puan) tarafından
image

Bu kış kendinize ve ailenize iyi bakın! 

Zarbee's Wellness Hatmi, Biotin ve D Vitamini İçeren Takviye Edici Gıda ile kış aylarında yanınızdayız. İçerisinde bulunan Hatmi, Biotin ve D vitamini* ile 4-10 yaş arasındaki çocukların kullanımına uygundur. 
Harika tadıyla Zarbee's Wellness artık Türkiye'de!   
*D vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.
Hediye Zarbee’s ürünlerini alanlar ya da daha önce bu ürünü deneyenler, sizin yorumlarınızı merakla bekliyoruz! Zarbee’s hakkındaki düşüncelerinizi bizimle ve diğer kullanıcılarla paylaşmaya ne dersiniz?

48 Cevaplar

+14 oy
(171 puan) tarafından
Evet bugün geldi elime inşallah çocuklarıma da etkili olur uzun zamandır arıyordum zaten teşekkürler zarbee's
-Reklam-
+14 oy
(852 puan) tarafından
Bu gün geldi kargomuz, öncelikle teşekkür ederim. İki çocuğum için kullanabiliyorum. Kokusu tat ve aroması bal ile neredeyse aynı. Çocuklar tadına bayıldı ve severek yiyecekleri için bu beni mutlu etti. D vitamini olması kış ayı için çok iyi. İlk kulkanimda çok sevdim , faydasını görürsek inşallah bundan sonra vazgeçilmezimiz olur. Teşekkür ederim zarbee's
(852 puan) tarafından
Aynen bu devirde para bile değil. Çoğu vitamine göre fiyatı iyi bence
(852 puan) tarafından
Ha anladım canım
(852 puan) tarafından
1 mesele, çocuklarim biri 5 biri 8 yaşında
(732 puan) tarafından
Uzerınde 4 10 yaş ıcın yazıyoda benım kızım 32 aylık şuan kullanamıcaz galıba
(981 puan) tarafından
Ocean d vitamini kullanmıştım daha önce yine kullanicam kış da geldi, ikisi arasında fark varmı biliyomusunuz ?
+14 oy
(486 puan) tarafından

Hediye gelenler güle güle kullansın :) bana çıkmadı ama duymuştum bu markayı 

+13 oy
(792 puan) tarafından
Ürün bugün elime ulaştı iki çocuğumada verdim tadını çok sevdiler hatta dolaptan getirip anne birdaha ver dediler etkisindende memnun kalırsam bundan sonra bundan vazgeçmeyiz teşekkürler zarbee's:))))
+12 oy
(732 puan) tarafından
 4 10 yaş kullanımına uygun dıyo ama benım kızım 2 yasında acaba kullanılabılıyormu 
(4,518 puan) tarafından
Bu tarz takviyeler genelde  4 yaş altına 3 gün ver 2 gün verme şeklinde yarım ölçek verilebiliyor. Bize eczacı öyle demişti ancak bu ürün içinde geçerli midir bilmiyorum.
+12 oy
tarafından
Geldi ama daha denemedim deneyip yorumumu düzenleyecem çok teşekkür ederiz Zarbee's memnun kalırsam seninle devam edeceğiz inşallah ✋
(134,009 puan) tarafından
☺️❤️☺️❤️☺️❤️☺️❤️☺️
+12 oy
(3,168 puan) tarafından
Bugün elime geçti kargomuz. Kokusunu beğendi oğlum. Hiç direnmeden içti. Görüntüsü bal gibiydi. Tadınıda çok beğendi. Kolay ilaç vs türü şeyler içen bir çocuk değil ama bu takviye edici gıdayı çok beğendi :) teşekkür ediyorum ♥️ 
+12 oy
(931 puan) tarafından
Bugün geldi kargom çok teşekkür ederim benim kızım 3 yaşına girecek kullanmam da bir sakınca olur mu bilmiyorum ama doktorumuza sorup öyle kullanmayı düşünüyorum daha kapağını bile açmadım çünkü açtıktan 3 ay içinde bitmesi lazımmış yinede çok çok teşekkür ederim❤
+11 oy
(1,428 puan) tarafından
Urun bugun elime ulaştı oglum suan tam 3.5 yaşında eczacimiza danisip kullanmaya başlayacağız teşekkür ederim:)
+10 oy
tarafından
Teşekkür ederim elime ulaştı deneyip bilgilendireceğim 
+10 oy
(13,267 puan) tarafından

Ürün elime bugün ulaştı normalde ayrı olarak d vit kullanıyorum kızıma bir süre bunu deneyip kan değerlerine baktıracağım, içerik olarak temiz kokusu bal gibi. Umut vadediyor. Deneyip göreceğim

image

+10 oy
(4,193 puan) tarafından
2 gündür kullanıyorum oğlum tadını sevdi, bende tadını merak ettiğim için baktım hafif bal tadı geliyordu. D vitamini kış için önemli bir takviye, faydasını görürsem zarbee's devam ederiz. Teşekkür ederiz ❤️
+10 oy
(752 puan) tarafından
Bugün geldi kargomuz kızım kendisine hediye geldiği için ayrıca çok sevindi. 1 aydır da hastaydı hiçbir şey yaramamıştı inşallah bu bağışıklığına iyi gelir teşekkür ederim ☺️ 
+9 oy
(791 puan) tarafından
Kargom dün geldi ama henüz kullanmadım deneyip deneyimlerimizi paylasicam teşekkür ederim Zarbee's 
+9 oy
(374 puan) tarafından
Burdan görerek bende sipariş geçtim bakalım. birde biz deneyelim.
+8 oy
(10,079 puan) tarafından

Az önce hediyem geldi çok teşekkür ederiz 2 cocugumada verecem. Ve çok mutlu oldum o kdr faydalı şeyler içeriğinde olmasına teşekkürler zarbee's 

Eğer faydasını görürsem vazgeçilmezim olur birkaç marka daha almıştım memnun kalmamistim 
+8 oy
(316 puan) tarafından
Kargom ulaştı kızım beğendi duzenli kullanimda iyi geleceğine inanıyorum♥️
+8 oy
(2,508 puan) tarafından

Ürünüm bugün elime ulaştı çok teşekkür ederim 

İki çocuğum var 4 ve 8 yaşında onlara uygun kullanacağım tabiki bize çıkmasına sevindim çocuklarım için iyi olacağını düşünüyorum çocuklarımın seveceğine eminim  teşekkür ederim  memnun kalacağımı düşünüyorum bittikçe devamını sipariş vereceğim.

image

+8 oy
(48 puan) tarafından
Kargom dün geldi teşekkür ederim.

İçeriğini beğendim kışın kurtarıcı olacak bizim için.

5 yaşında olan kızıma bugün verdim tadını çok beğendi severek içti.

Memnun kalırsak Zarbee's le devam 

Tekrar teşekkür ederim.
+7 oy
(2,528 puan) tarafından

Kullanan arkadaşlar deneyimlerinizi yazın da biz de ona göre bakalım memnunsaniz bizde alalım :)

İlgili sorular

+11 oy
60 cevap 6,534 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde admin (163,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 393 göst.
0 oy
6 cevap 113 göst.
11 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hiros4434 (488 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
24 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraa. (55 puan) tarafından soruldu

410,032 soru

12,327,959 cevap

39,155 kullanıcı

Kategoriler

...