+15 oy
6,823 göst.
Ürün İncelemeleri kategorisinde (163,657 puan) tarafından
image

Bu kış kendinize ve ailenize iyi bakın! 

Zarbee's Wellness Hatmi, Biotin ve D Vitamini İçeren Takviye Edici Gıda ile kış aylarında yanınızdayız. İçerisinde bulunan Hatmi, Biotin ve D vitamini* ile 4-10 yaş arasındaki çocukların kullanımına uygundur. 
Harika tadıyla Zarbee's Wellness artık Türkiye'de!   
*D vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.
Hediye Zarbee’s ürünlerini alanlar ya da daha önce bu ürünü deneyenler, sizin yorumlarınızı merakla bekliyoruz! Zarbee’s hakkındaki düşüncelerinizi bizimle ve diğer kullanıcılarla paylaşmaya ne dersiniz?

37 Cevaplar

+7 oy
(5,626 puan) tarafından
Kargo elime dün ulaştı çok teşekkür ederim 4 yaşındaki oğlumda zaten d vitamin eksikliği var dün akşam kullanmaya başladım inşallah 20 gün sonra değerlerine baktıracağım faydasını etkisini o zaman öğreneceğim inşallah 
-Reklam-
+7 oy
(40 puan) tarafından

Merhaba , öncelikle admin size teşekkür ederiz. Öyle güzel eğlenceli anketler sunduğunuz için <3.ürün elime dün akşam a doğru ulaştı.bu sabah 5 ve 6 yaşındaki çocuklarıma verdim tadını çok sevdiler inşallah bağışıklık ta da etkili olur . 6 yaşındaki kızım zaten başka marka takviye edici kullanıyordu. Ama tadını beğenmiyordu zorla veriyordum. Bunu çok severek kullandı bu sabah. Bakalım etkili olursa Zarbee's  seninle devam edicez inşallah:)

+7 oy
(2 puan) tarafından
Banada bugün ulastı deneyıp görüş bildiricem
+5 oy
(17,243 puan) tarafından
Bugün elime ulaştı önce ben baktım tadına. Kokusu biraz kötü gibi geldi ama tadı harika. Oğluma içirdim beğendi. Umarım iyi etkisi olur özellikle kızıma icirecegim. Teşekkürler Zarbee's.
+5 oy
(3,222 puan) tarafından

Kargom geldi 7 yaş ve 4 yaş çocuklarıma içirdim özellikle oğlum tadına bayıldı içeriğine baktım içime sinerek kullanacağım ve  bizim için artık devam ürünü olabilir :) Teşekkürler Zarbee's! 

+5 oy
(211 puan) tarafından

Ürünü aldım oğlumun bu ay takviye gıdaları çok olduğundan kullanamıyorum,inşaAllah diğerleri bitince buna başlayacağım.İçeriği temiz ve bitkisel olduğu için rahatlıkla kullanacağım.:)

+3 oy
(527 puan) tarafından
Bunu sadece internetten mi satın alabiliyoruz?
(3,068 puan) tarafından
Eczanedede var canım
+1 oy
(734 puan) tarafından
Emeğinize sağlık, insanlar için çok güzel bir çalışma oldu ❤️ bende yakın bir zamanda sipariş verip kullanmayı düşünüyorum oğlum için . 
+1 oy
(400 puan) tarafından
Ürün elime ulaştı  kızım ve oğlum severek içiyor tadı da çok güzel üstelik..  Kış ayında evimize giren em güzel şey olucak galınçva devamlı kullanacağım artık.. Bız çok sevdık 
+1 oy
(2,952 puan) tarafından
Kargom geleli çok oldu ama denemek istedim oğlum çok sevdi ama zaten iştahlı bi çocuk bağışıklığımızda sağlam bunuda ara ara vereceğim  kış günü vitamin desteği olacağını düşünüyorum çok teşekkür ederiz ❤❤❤
0 oy
(5 puan) tarafından
Geçen hafta elime ulaştı çocuklarım tadını çok beğendi Teşekkür ederim. 
0 oy
(182 puan) tarafından

Elime ulaştı daha kullanmadim. 

0 oy
(69 puan) tarafından
Geçen hafta elime ulaştı bugün deneyebildik . Tadı muzlu ballı kremalı gibi diyor çok sevdi:)
0 oy
(167 puan) tarafından
Kargomuz geldi teşekkürler ,iki gündür büyük çocuğuma kullanıyorum. Diğerine yaş itibariyle olmuyor. Tadını çok sevdi okula gitmeden bir ölçek veriyorum . Faydasını görürsem tekrar alırım . 
0 oy
(127 puan) tarafından

Ürün elime ulaştı hemen ama ben geç dönüş yapabildim. 4-10 yaş aralığı için uygun oğlum 3 yaşında henüz bazı vitaminler 4 yaş altı için yarım ölçek şeklinde kullanılıyor. Bu da öyle mi bilmiyorum. Henüz açmadım ama içeriğini görünce hoşuma gitti doktorunuza sorup öyle kullanmayı düşünüyorum. Memnun kalırsam Zarbee's le devam 

image

0 oy
önce (861 puan) tarafından
Ürün elime ulaştı ben ancak yazabildim TLF arizaliydi şimdiden kusura bakmayın. Ürün çok güzel tadi kokusu etkisi ve çocuklarım bayıldı iştahla ve istekle içiyoruz. Çok teşekkür ederiz. İnşallah bir dahaki çekilişte yine biz çıkarız. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Çocuklarda gözle gorulecek derecede etkisini gördüm...
0 oy
önce (2 puan) tarafından
 Zarbee's'i daha önce duymamıştım. Bana ürünü deneme fırsatı verdiğiniz için çok teşekkürler. 4 yaşındaki oğlum tadını çok beğendi. Umarım bağışıklığı üzerinde de etkisini görebilirim. Şu ana kadar ki deneyimim oldukça olumlu. D vitamini ihtiyacım için bundan sonra Zarbee's'i tercih edeceğim

İlgili sorular

+11 oy
60 cevap 6,498 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde admin (163,657 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 374 göst.
0 oy
6 cevap 108 göst.
11 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hiros4434 (484 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
24 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraa. (55 puan) tarafından soruldu

408,371 soru

12,268,845 cevap

37,544 kullanıcı

Kategoriler

...