+16 oy
6,940 göst.
Ürün İncelemeleri kategorisinde (163,659 puan) tarafından
image

Bu kış kendinize ve ailenize iyi bakın! 

Zarbee's Wellness Hatmi, Biotin ve D Vitamini İçeren Takviye Edici Gıda ile kış aylarında yanınızdayız. İçerisinde bulunan Hatmi, Biotin ve D vitamini* ile 4-10 yaş arasındaki çocukların kullanımına uygundur. 
Harika tadıyla Zarbee's Wellness artık Türkiye'de!   
*D vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.
Hediye Zarbee’s ürünlerini alanlar ya da daha önce bu ürünü deneyenler, sizin yorumlarınızı merakla bekliyoruz! Zarbee’s hakkındaki düşüncelerinizi bizimle ve diğer kullanıcılarla paylaşmaya ne dersiniz?

48 Cevaplar

0 oy
(2 puan) tarafından
 Zarbee's'i daha önce duymamıştım. Bana ürünü deneme fırsatı verdiğiniz için çok teşekkürler. 4 yaşındaki oğlum tadını çok beğendi. Umarım bağışıklığı üzerinde de etkisini görebilirim. Şu ana kadar ki deneyimim oldukça olumlu. D vitamini ihtiyacım için bundan sonra Zarbee's'i tercih edeceğim
-Reklam-
0 oy
(3,249 puan) tarafından
Ürün geldi ve memnun kaldım ki uzun süre denedim çocuğuma yan etki edecek mi diye şükür öyle birşey ile karşılaşmadım. Tadı çocuğumu rahatsız etmedi . Severek yiyor . Teşekkür ederim 
0 oy
(795 puan) tarafından
Daha önce hiç duymamıştım adını buradan sonra duydum. Aile hekimine danışip bir deneyecem bakalim.
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Ürün elimize ulaştı, öncelikle hediye için çok teşekkürler. Kızım 5 yaşında, tadını çok sevdi. Kış boyunca düzenli kullanmayı düşünüyorum, bağışıklığı güçlendirir inşallah. İlk izlenimim olumlu
0 oy
(18,060 puan) tarafından
Ürünü çok beğendim tadi kokusu güzel 5 yaşındaki oğluma kullanıyoruz memnunum

İlgili sorular

+11 oy
60 cevap 6,534 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde admin (163,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 394 göst.
0 oy
6 cevap 113 göst.
11 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hiros4434 (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
24 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraa. (55 puan) tarafından soruldu

410,083 soru

12,330,147 cevap

39,198 kullanıcı

Kategoriler

...