Oğlum anasınıfına gidiyo bazen bahçeye parka vs çıkıp oynuyolar bir öğrenci varmış birinci sınıf sanırım ders zili çalmış derse girmemis galiba daha çünkü anasınıfları diğer öğrenciler derste iken dışarı çıkıyorlar oynuyolar gelmiş çocuk oğlumun boğazını sıkmış nefessiz kalmış biraz ağlamış aglayinca bırakmış bir kaç şişman çocuklar gelmiş naptın çocuğa demiş agliyo o çocukta hemen kaçmış sınıfına oğlum öğretmenine söylemiş ağlamış böyle böyle oldu diye göster demiş öğretmen de oğlumda şuanda yok burda demiş öğretmen de bida gelirse göster bana demiş teyzesinin kızıyla aynı sınıfa gidiyor ona söyledim bende böyle böyle onun büyük kızida var taniyodur belki diye oda arkadaşlık etmeseymis kendi yaşıtları sınıfındaki ile oynasaymis dedi ne dicemi ne yapcami bilemedim öğretmene yazdım konuştum olayi hani başında durmuyomusunuz neden böyle oldu diye bende tam çocukları disari yolladım bende iki dakika içinde hemen ciktim o arada oldu galiba zaten hemen yanıma geldi dedi yoksa diger ogrenciler derste iken cikiyoruz biz hava kötü olursa çıkmıyoruz zaten dedi yarın öğretmen teyit ettircem Bulcam öğretmeniylede konuşacağım dedi bu resmen akran zorbalıği