+1 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (1,291 puan) tarafından
Oğlum anasınıfına gidiyo bazen bahçeye parka vs çıkıp oynuyolar bir öğrenci varmış birinci sınıf sanırım ders zili çalmış derse girmemis galiba daha çünkü anasınıfları diğer öğrenciler derste iken dışarı çıkıyorlar oynuyolar gelmiş çocuk oğlumun boğazını sıkmış nefessiz kalmış biraz ağlamış aglayinca bırakmış bir kaç şişman çocuklar gelmiş naptın çocuğa demiş agliyo o çocukta hemen kaçmış sınıfına oğlum öğretmenine söylemiş ağlamış böyle böyle oldu diye göster demiş öğretmen de oğlumda şuanda yok burda demiş öğretmen de bida gelirse göster bana demiş teyzesinin kızıyla aynı sınıfa gidiyor ona söyledim bende böyle böyle onun büyük kızida var taniyodur belki diye oda arkadaşlık etmeseymis kendi yaşıtları sınıfındaki ile oynasaymis dedi ne dicemi ne yapcami bilemedim öğretmene yazdım konuştum olayi  hani başında durmuyomusunuz neden böyle oldu diye bende tam çocukları disari yolladım bende iki dakika içinde hemen ciktim o arada oldu galiba zaten hemen yanıma geldi dedi yoksa diger ogrenciler derste iken cikiyoruz biz hava kötü olursa çıkmıyoruz zaten dedi yarın öğretmen teyit ettircem Bulcam öğretmeniylede konuşacağım dedi bu resmen akran zorbalıği 

5 Cevaplar

+1 oy
(51,324 puan) tarafından
gidip konus cocugu bul normalde anasinifi ayri yerde olmali bizim oyleydi
(1,291 puan) tarafından
Anasınıfı ayrı yerde diğer sınıflar üst blokta arkada vs aama bahce bir
-Reklam-
+1 oy
(2,067 puan) tarafından
Benim çocuğumun boğazını sıkacak ha bende onu bulup sıkmazsam terbiyesiz birde 1.sinifmis çocuğumu götürüp bulurdum
(1,291 puan) tarafından
Valla bende o an dedim gidip okula buldurayim cingar çıkarım dedim kimmiş buna cüret eden aama öğretmenle iletişime geçtim yarın bakicak gereğini yapcak
+1 oy
(1,529 puan) tarafından

O çocuğun boğazı sıkılacak cocuk aglayacak baska cocuklar ne oldu diye soracak ve o sure zarfinda öğretmen olmayacak? Bunlar yasanirken 2 dakika da olsa bir ogretmenin orada olmamasi başlı başına bir sorumsuzluk sen neredeydin diye sormazlar mi adama. Ben sirf bu yüzden oğlumu sınıfta arkadaşı ısırdı diye kiyamet koparttim şikayetimi ettim aldim cocugumu mecbur özel okula verdim. İlk önce öğretmene sor 2 dakika da olsa niye gittin diye 1 dakika da insanlar ölüyor be.

Durduk yere boğaz sıkan bir çocuk başlı başına tüm çevreye sorun. Normal bir çocuk bunu yapmaz çocuğun ailesi ile görüşme talep et benim bile  sinirlerim zipladi seni düşünemiyorum bile 
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Yaşına başına bakmam o cocugu bulup bende ona aynısını yaparım 
(1,291 puan) tarafından
İçimden geçmedi deil ama önce öğretmenle iletişime geçtim yarın gereğini yapacak ona göre bende çaresine bakcam
(4,248 puan) tarafından
İnşallah yapar
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Kamera vardır okul yönetimi ile konuşun tespit edilsin bu nasıl bir harekettir psikolojisi bozuk belli ki ailesi ve öğretmeni önlem alsın tovbe yaRabbim ya
(1,291 puan) tarafından
Yarın oğlum gostericek yada esimin teyzesinin büyük kızı var sınıfı biliyorum dedi o gostericek teyit etcez böyle bisey nasıl olabilir durduk yere niye bunu yapar bugun benim çocuğum yarın başkasının dikkat etmek lazim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 532 göst.
9 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 912 göst.
23 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde NSYhO (392 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 312 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Miniktirtil (1,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,757 göst.