0 oy
502 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (711 puan) tarafından
Hergün hazırlarmısınız özel onun için kalkıp hazirlarmısınız. Benim arada kalkamadigim zamanlar oluyorda sonradan kalkamadigim için içimden tutuyor

46 Cevaplar

+2 oy
(2,842 puan) tarafından
Valla ben de çalışıyorum eşimin annesi de değilim eli kolu tutuyor şükür, kendi işini kendi görsün hatta o bana hazırlasın. 
(3,183 puan) tarafından
Cevap Müge Anlı vibe ı veriyor:)
(2,842 puan) tarafından
Hahahaha Müge bir selam durabilir beni tanısa :-P
İşin şakası hizmet işinin kadından beklenmesini doğru bulmuyorum. Eli kolu tutan her birey iş yapmalı. Buna çocuklar da dahil. Eşimin ebeveyni değilim ben ev arkadaşıyım. 40 yaşında adam da bir zahmet iş yapabilsin. Eşime söyledim evlemeden önce dedim çalışsam da çalışmasam da ev ikimizin evi iş de ikimizin işi herkes becerisi ölçüsünde çalışacak diye. Çok şükür henüz ev işi yüzünden dırdır etmeme izin vermedi :))
(3,183 puan) tarafından
Doğru diyorsun da maalesef bizim ülkemizde anneler erkek çocuklarını bu mantıkla yetiştirmediği için çoğu erkek çıkardığı kıyafeti kirli sepetine atmaktan bile muzdarip. Herşeyi anneleri önlerine hazır etmiş çünkü. Sonuç olarak evlenince karısı çekiyor. Bizim jenerasyon bunu değiştiriyor diye düşünüyorum artık o ayrım yok oğlu olanda ev işlerinde yardım etmeyi öğretiyor.
(2,842 puan) tarafından
Aynen öyle. Hizmet bekleme benden ama hayat arkadaşım ol dersen onda kusur etmem demiştim. Şimdi oğlum da çok şükür 3 yaşında ama her işe el atar. Pilav yaparım pirinci o yıkar, soğan sarımsak kabuklarını o soyar, maydanozu o ayıklar :)) Seneye cam siler belki ahahaha :P
(3,183 puan) tarafından
3 yaş herşeye karışma yaşı zaten istemesende yapıyorlar benim kız akşama kadar tezgahın üstünde. Bazen diyorum oğlum olsa bu kadar her işime karışır miydi acaba. Kızlara doğuştan yükleniyor heralde mutfağı sevme
-Reklam-
+2 oy
(438 puan) tarafından
10 senelik evliyim bir gun bile kahvaltisiz  göndermedim. Bazen gece bile baska şehire gidecegi olurdu kalkip kahvalti hazirlar gonderir dim
0 oy
(135,539 puan) tarafından
sandivic yapiyorum genelde bu konuda ustalastim sandivic dukkani acmak bile istiyorum
(1,006 puan) tarafından
Güzel bı sandivic tarifi ver bakalım sevda :)
aslinda ne sevdine bagli ben kendi sevdimi yaziyim baget etmek vsr burda genelde o guzel oluyo ona ilk zeytim ezmesi suruyom snr dilim kasar beyaz peynir domates salatalik seviyosan yumurta (ben sevmiyom ) roka super oluyo az kekik az aci pul biber kornison marul yapragi  bu efsame oluyo yanina bi kahve veya baska icecek
(3,509 puan) tarafından
Sevda sen bensin. En sevdiğim sandviç. Yumurta sevmem sandvicte filan bir de zeytin ezmesi surmezdim ama zeytin koyardım bir de salam misss
sen bi zeytin ezmesi sur mükk oluyo
(1,006 puan) tarafından
Deniycem bende yumurta yemiyorum, tabi annemn köy yumurtası hariç :)
0 oy
(5,190 puan) tarafından
Yok valla hıc hazrlamam. Sabahlaro gittiği zaman zaten içim almaz der. Sabahları geldgı zaman da kendisi atıştırır dolapta ne varsa yatar. 
0 oy
tarafından
Her gün hazırlarım 
(711 puan) tarafından
Kaçta kalkıyorsun canım hazırlamak için
tarafından
6’da kalkıyorum canım
(711 puan) tarafından
Tşk ederim  :)
0 oy
(18,520 puan) tarafından
Yok ikimizde çalışıyoruz erken kalkan başının çaresine bakıyor ikimizde evde isek erken kalkan hazırlıyor veya geç kalkıp beraber hazırlıyoruz 
0 oy
(1,626 puan) tarafından
Bu ara kalkmiyorum Yenidoğan bebişim var hamileyken de sağolsun gece uyumuyorum diye kalkma diyodu ama normalde hazırlıyodum bu ara yok aç gidiyo iki gözümün çiçeği 
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Kızımız olana kadar her gün hazırlardım tatil günlerinde erken kalkar o hazırladı genelde kız olduğundan beri vardiyası sabahsa kahvaltısız çıkar yoldan simit falan alır beni uyandırmaz diğer vardiyarında da genelde hem kızımıza ben bize kahvaltıyı kendi hazırlar sağolsun 
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Erken giderse ise hazirlamm yiyemiyor zaten erkenden
0 oy
(13,522 puan) tarafından
iş yerinde yapıyor eşim. kalkabilsem hazırlarım birlikte yeriz ama kız gece uyutmuyor genelde. 

iş yerinde dolabında peyniri, zeytini var. yumurta haşlar götürür. 
0 oy
(20,627 puan) tarafından
Yemiyor süt yapıyorum ballı keşke yese çok istiyorum kahvaltı yap diyorum canım istemiyor diyor
0 oy
(20,163 puan) tarafından
Çoğu zaman hazırlarım. Birlikte kahvaltı yapmak hoşuma da gider. Ama bugünlerde biraz fazla bosladim . İşe 10 da giderse yapıyoruz genelde. 9 gibi giderse kalkamiyorum
0 oy
tarafından
Hiç hazırlamam cnm

Sabah 7de canı cekmio 

İş yerinde yiyor 
0 oy
(3,633 puan) tarafından
Okula giden çocuğum var aynı zamanda bende çalıştığım için hep hazırladım kahvaltıyı şimdi evdeyım kalkma ben hallederim diyor ama içime sinmiyor namaza kalkıyoruz zaten hazırlayıp geri yatıyorum 
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Benim eşim vardiyalı ya evde olduğu günler börek yaparım pizza yaparım milfoyden pide yada milfoyden pizza yaparım yada ekmek yaparım patates kızartması menemn yaparız kahvaltıyı çok sever eşim o yüzden güzel şeyler hazırlamaya calisiyorum
0 oy
(12,895 puan) tarafından

O bana hazırlıyor Hergün :angel:

0 oy
(2,415 puan) tarafından
Gündüzleri evde olduğu için evet ama ona özel değil hep birlikte kahvaltı yaparız biz oğlan okuldan gelir eşimde kalkar beraber yer içer kalkarız ama bazen hatırlamadığım oluyor sıkılıyorum ya sürekli sürekli 
0 oy
(5,118 puan) tarafından
Servis şoförü eşim 6 da gider kızım da okula o satte gittiği için hazırlarım istisnasız hergun hazırlarım 
0 oy
(1,088 puan) tarafından

Valla ben uyuyorum  Kendısı ekmek arası yapar benı de rahatsız etmez gıder

0 oy
(14,739 puan) tarafından

Çocuklarsan önce kalkıp hazırlıyorum birlikte yapıyorduk çocuklar doğunca kahvaltı Faslı bitti :)

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 1,230 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 681 göst.
18 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde nilanka (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 277 göst.
0 oy
39 cevap 458 göst.

411,313 soru