0 oy
493 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (700 puan) tarafından
Hergün hazırlarmısınız özel onun için kalkıp hazirlarmısınız. Benim arada kalkamadigim zamanlar oluyorda sonradan kalkamadigim için içimden tutuyor

46 Cevaplar

0 oy
(1,408 puan) tarafından
Ben şanslıyım o konuda eşim beklemez uğraşmamıda. İstemez vardiyalı çalışıyor sabahçı olduğunda zaten hazırlanıyorum öğlenci olunca birlikte yapıyoruz akşam yemeği yapmasam bile neden yapmadın demez eşim çünkü sulu yemek felan sevmez patates ekmek yapayım sanki en güzel yemeği yapmışım gibi sevirinir aparatif seviyor:) 
-Reklam-
0 oy
(240 puan) tarafından
Yeni evliyken her gün hazırlardim şimdi arada bir hazırlıyorum aslında Kendi de istiyor ama uyanamıyoruz kalkınca hemen bir tost sandaviç falan yapıyorum götürüyor ballı süt yapıyorum giderken onu içiyor 
0 oy
(3,517 puan) tarafından
Bende duruma göre kalkıyorum valla 

Bazen kalkıyorum bazen kalkamıyorum 

Bi de şimdi tutmadigim oruclara başladım 

Sahur yapıyorum namazimi kılıp yatiyorum
0 oy
(203 puan) tarafından
Hergun istisnasız kalkarım 6:15 de kahvaltıya oturur 
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Her sabah 8 de kahvaltı hazır olur sobasyida yakarım caysiz yollamam✓ asla
0 oy
(107 puan) tarafından
Evet hep hazirlarim bazen yer bazen yemez
0 oy
(138 puan) tarafından
Eşim vardıyalı çalışıyo haftada 2 gün sabahları gidiyo çorba içmeyi çok sever akşamdan yapar sabah kalkıp ısıtırım uğurlarım onu kalkamadım zamanlarda olur hiç sorun yapmaz bazen kendi söyler kalkma diye 
0 oy
(588 puan) tarafından
5 yıldır 5 defa hazırladım herhalde:)))
0 oy
(176 puan) tarafından
Eşim 7 8 gibi gider o saatlerde asla yapmaz saat 10 11 gibi yapar ama yapıcak olsa muhakkak hazırlardım
0 oy
tarafından
Yani soyle pek gunduze gitmiyo zaten genelde gececi gunduze gittiginde de o saatte uykumu bolup sogukta kahvalti hazrlamak zor geliyo valla aksamdsn kahvaltiliklari ekmegine catalina keçiboynuzu pekmezine kadar koyuyorum sabah kalkip yiyo cikarken yolcu ederim ama 
0 oy
(8,759 puan) tarafından
Bazen kalkamıyom bende eşim hazırlıyo bazende ben akşama yemekleri hep hazılarım durumuz ıyı olduğu zamanlar eşim dışardan sipariş veriyodu bazen
0 oy
(4,485 puan) tarafından
Hiç hazırlamadım :D o giderken ben uyuyor oluyorum 
0 oy
(167 puan) tarafından
Eşim sabah 6 da çıkıyor evden rahatım o konuda 
0 oy
(241 puan) tarafından
Eşim genelde haftada gelir eve 4 buçukta kalkar hazırlarım 2 saatlik yolu var çocuk okula gidiyor 7 buçukta ona hergün hazırlarım hafta sonu biraz geç hazırlarım 
0 oy
(3,379 puan) tarafından
Hazırlamiyorhm müsaitsem evet ama erken ise gidiyorsa o hazırlayıp gidiyor 
0 oy
(24 puan) tarafından
Eşim imam yani evde kahvaltı saati. Bazen o hazırlar bazen ben bazen birlikte hazırlarız 
0 oy
(2,662 puan) tarafından
Ne kadar hazırlayım desemde eşim istemediği için hazırlamıyorum
0 oy
(880 puan) tarafından
Vallahi benimki vardiyalı çalışıyor bazen kahvaltı saatlerinde evde olduğumu yiyoruz ama Sabah 6.00'da gittim o hafta hazırlanıyorum kocaman adam eli ayağı tutuyor yesin gitsin kaynanam ondan sonra geliyor vah oğlum aç gitti oğlum kocaman herif dedim karnını da doyuramayacaksa niye evlendi ben dört çocukla Sabah 6.00'da kahvaltı hazırlayamam dedim çok acıyorsan kalk kendin hazırla
0 oy
(767 puan) tarafından
Ben çalışmıyorum hazırlamıyorum o saatte uyanınca bidaha uyuyamam ne anlamı kaldı ev hanımı olmamın yatana kadar mesai bitmiyo ztn bide sabahın köründe kalkamam eli var kolu var bazen dile getiriyo istiyo ama bende çok şeyler istiyorum ki olmuyor hiç kusura bakmasın 
0 oy
(13,590 puan) tarafından

Gittiğini bile duymuyorum :D zaten erken kahvaltı yapmayıda sevmez eşim 

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 1,181 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 657 göst.
18 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde nilanka (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 274 göst.