+2 oy
514 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Kızlar benim biri 5 biri 3 iki oğlum var . Acaba diyorum bı tane daha getirip hep beraber buyusunler mi açıkçası kızım olsun istiyorum tabi Rabbimin nasibi . Yoksa bunlar iyice büyüsün sonra mi getireyim fikir istiyorum.  

34 Cevaplar

0 oy
(883 puan) tarafından
ikiz kızım var 1 buçuk yaşındalar. 3. için yola çıktım nasip olursa. eğer istiyorsan ve kendine güveniyorsan çık yola
(21 puan) tarafından
Maşallah Rabbim hayırla sağlıkla birde oğluş nasip eder bana da hayırla sağlıkla kız nasip eder inşallah
(883 puan) tarafından
inşallah önce sağlık tabi de hepimizin gönlüne göre olur inş
-Reklam-
0 oy
(2,619 puan) tarafından
Hadi 2 neysede bu devirde 3 çocuk büyük cesaret. Henüz çocuklarınız küçük olduğu için farkında değilsiniz sanırım bir tanesinin bile okula başlaması büyük masraf. İhtiyaçları istekleri bitmiyor okulların. Geçen gün bi arkadas post açmıştı öğretmenin istediği etkinliği alıp yapamadım param yoktu diye. Çok üzüldüm açıkçası. Sırf beraber büyüsünler kardeşi olsun diye çocuk yapılmaz bakabildiğin maddi manevî yetebildiğin kadar yapılır. Her çocuk aynı sartlarda büyümeli buna imkaniniz varsa yapın 
(21 puan) tarafından
Arkadaşım maddiyat konusunda sıkıntım olsa ikinciyi de düşünmezdim çok şükür Rabbime rabbim herkese bol rızık versin maddiyat konusunda hiçbir sıkıntım yok çocuklarımın egitimine de geleceğine de çocuklarına da yetecek maddi gücüm var elhamdülillah. Ama maddiyata güvenmemek lazım bugün var yarın yok rızkı veren Allah'tır . Önemli olan ona verebileceğimiz güzel ahlak insanlık topluma kazandırabilmek yetiştirebilmek rizka Allah kefil tabiki önemli noktalar var zaten buna güvenmeyen bı çocukla kalmalı .
0 oy
(145 puan) tarafından
Yapabileceğimi bildiğim için 2 yıldır uğraşıyorum olmuyor cok pişmanım zamanında arka arkaya yapsaydim
(21 puan) tarafından
Sizin kaçıncı olacak olursa
(145 puan) tarafından
4 olacak
(21 puan) tarafından
Rabbim hayırla sağlıkla gönlüne göre versin canım
(145 puan) tarafından
Amin cümlemize
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Bnm kızım 3 buçuk oğlum ocakta 2 olacak . Kızım meleğim çok uysal oğlan  yavrum eyvah eyvah çok hareketli maşallah . Bende aslında üçüncüyü istiyorum yaşım 31 olacak  . Geçiyor zaman  bizim akraba içinde erken menopoz şeyi var korkuyorum bende . Eşim istemiyor üçüncüyü bnde zorlamak istemiyorum. Maddi sorunumuz yokta işte o rahattinda 

Herşey maddi manevî maalesef eğer hazrsan rizada varsa eşinden neden olmasın 
(21 puan) tarafından
Rizka kefil Allah'tır tabi hicbir anne körü körüne getirmek istemez ama manevi çok önemli tabi yaşım küçük 25 yaşındayım ama bence herşey gençken güzel yaş geçtikçe zorlaşır gibime geliyor
0 oy
(9,922 puan) tarafından
Benimde kızım marta 9 yaşını dolduracak oğlumda 5 yaşında eşim kaç senedir istiyirdu erteleyip durdum cesaretkm ve gücüm yoktu derken aniden tamam dedim şuan 10 haftalık hamileyim 
(21 puan) tarafından
Maşallah Rabbim bağışlasın
0 oy
(3,981 puan) tarafından
Ortanca en azından anasınıfına gitsin yani okula gitsin o zaman yap yaparsan bence. Okula gitmeyen ev civarında da kafasına göre arkadaş yoksa Evin içinde iki küçük çocuk oyalamak çok zor. Bebekle ilgilenmek gerekiyor. Büyüğü de ilgi oyun istiyor. He açarsın tv olur da açma sakın bebeklikten çıkana kadar.
(21 puan) tarafından
Bu zamana kadar hiç telefon vermedim TV de günde bı saat izliyorlar oyun odaları var ordalar sürekli ilgileniyorum hamd olsun ama eğitime başladıktan sonra diyprum 1. Sınıfta bide küçük bebegim olsa daha zor olmaz mı en azından o zamana kadar ,2 yaşında olsa üçüncü
0 oy
(160 puan) tarafından
Sizde doğura dogrura bittomediniz yeter bnce şu zmanda gezin eğlenin
(21 puan) tarafından
Gezip eglenmedigimizi nerden biliyorsun çocuk bize engel değil . Ama size engelse getirme tabi sen doğurma
0 oy
(1,419 puan) tarafından
Maddi durumun el veriyorsa kendini psikolojik olarak hazir hissediyorsan sağlığında bi problem yoksa neyi bekleyeceksin ki yaş ilerledikce daha zor olur
(21 puan) tarafından
Çok şükür tamamiz :)
0 oy
(3,340 puan) tarafından
Kız ben ikinciye cesaret edemiyorum seninkiler uslu galiba maşallah 
(21 puan) tarafından
Yani beni aşırı zorlamiyorlar ama erkek çocuğu ne kadar uslu olabilir :)
0 oy
(3,849 puan) tarafından
Bnmde iki oğlum var inşallah üçüncü istiyorum kız için sağlıklı olsun tabiki ilk önce büyük oğlum 4 ikinci 1 yaşına girecek .ben 4 ve ya  5 sene bekliycem .çünkü sezeryan doğum iki sene vucud kendime gelsin birazda ikinci büyüsün diye
(21 puan) tarafından
Sezeryansa bekle canım senin sağlığın da önemli
(3,849 puan) tarafından
Aynn beklicemm inşallah sağlıkla ucuncum kız olur hayirli evlat olsun cümlemizin ki
(21 puan) tarafından
Rabbim eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı uzun ömürlü uslu guzeller güzeli bir prenses nasip eder inşallah ikimize de ❤️
(3,849 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(5,171 puan) tarafından
Bence gerek yok ya oğlan olursa 3 erkek çok zor, ayrıca kız da olsa bu sefer de kızım tek kızımin bacısı Yok diye üzüleceksin o yüzden gerek yok,2 çocuk iyi,bu devirde ne kadar fazla çocuk o kadar dert
(21 puan) tarafından
Öyle mi diyorsun ,:)
0 oy
(952 puan) tarafından
Nerden getireceğinize bağlı uzaktan gelecekse tam zamanı yakınsa biraz bekleyin 
(952 puan) tarafından
Çocuk Düşünüyoruz ya da bebeğimiz olsun istiyoruz diyoruz:)) bazıları yapacam diyor ama o çok sacma'))
(21 puan) tarafından
Anladım ama sonuçta konuşma şekilleri yöreye göre değişir bı dalga unsuru olmamalı diye düşünüyorum yada sana saçma gelen bazılarının aslı yapacak birşey yok :)
(952 puan) tarafından
Estağfirullah haklsiiniz benim amacım dalga geçmek değildi espriydi incittiysem özür dilerim [3
(21 puan) tarafından
Yok estağfurullah incinmedim tabiki bazen ben birşey söyleyince şaşıran oluyor acaba yine nerde hata yaptım diyorum :))
(952 puan) tarafından
Kültür farkı:)) sizlik bişey yok:)
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Bakabilecekseniz güzel ilgilenebilecekseniz tabi istediginiz zman yapın 
(21 puan) tarafından
Bakarım niye bakamiyayim . Hamd olsun iki tane bir topu gibi evladım var hicbirseyden mahrum değiller
0 oy
(779 puan) tarafından
Senin yaşında önemli. 35ten sonrada zor olur herlade çocuk diye düşünüyorum 
(21 puan) tarafından
25 yaşındayım :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 260 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.
13 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubramustafa (66 puan) tarafından soruldu
0 oy