Ha tam olarak benim evladım talepler konusunda (oyuncakları ile oynar ama benim ki tatmin olmaz ev işi yapmak ister )
Ben yemek yaparken sebzeleri o mutfağa gelmeden yıkarım.
Tabure var koşarak alir gelir tabureye çıkar anne sen yikayamamissindir ben yıkayayim der leğene ılık su koyarım kendi ile birlikte mutfağı islatarak yıkar birde hepsinin tadına bakar beğendikleri yemeye devam eder bir taraftan yıkar)
Kek yaparım mixeri benimle tutar kurabiye yaparım kalıpları kullanır. Makineye bulasik dizerim koşarak gelir o da dizer evi supuruum mopu ben aticam der hereyi ıslak bırakır arkasında havlu ile gezerim.Katli çamaşırları bozar o katlayacakmis çorap eşleştirme ve alt dolapları yerleştirme görevi onun bir gör koydugunu bulamaZsin
İzin vermezsem saatlerce kriz izin versem 5 dk iş en az bir saat arka toplama ile birlikte bende her türlü uğraşacağım bari Huzurumuz kaçmasın Aliriza Bey konumunda devam ediyorum.
Aaa aklıma gelmişken oyuncakları topla derim asla toplamaz daha da dağıtır asla bana yardıma gelmez yatağını kapat derim yorganı yere atar ustunde tepinir benim yatagi toplamaya koşar