+2 oy
247 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,571 puan) tarafından
Tek cocuklu anneler ikinciyi ne zaman yapmayın düşünüyor sunuz oğlum 2 bucuk yaşında eşime kalsa hemen yaparsa ben tek kalsın yada 8 9 yaşında yaparız diyorum kafam karışık bilmiyorum ne zamna yapsam etsem en iadel yaş ortalaması kaç olmalı okula falan başlıcak zorkanırmıyom bebekle bşrde benim doğumum bşraz zorlu geçmişti korkuyorum tekrar doğum yapmaktan sancılar dna

26 Cevaplar

0 oy
önce (28 puan) tarafından
Benim oğlum da 2 yaşına yeni bastı Ara ara bana da ikinci çocuk düşünceleri geliyor sonra cesaret edemiyorum bir yandan vermem gereken kilolarım var İki arada bir derede kalmış ama bana göre tam zamanı gibi
-Reklam-
0 oy
önce (833 puan) tarafından
9 yaşındayken yaptım 10 yaşına girdiğinde 2. Kızım doğdu şimdi biri 2.5 biri 12.5 yaşında 
önce (3,571 puan) tarafından
Naısl rahatımı pişman mısın o kadar ara verdin diye
Aslında ben daha erken istemiştim eşim bu kadar uzun tuttu arayı ama birazda böylesi iyi oldu büyüğün hiç bir ağırlığı kalmamıştı bana yeni doğan bebeğimle daha iyi ilgilenebildim kardeş kıskançlığı olmadı büyük yeri geldiğinde en büyük yardımcım oldu erken yapmış olsaydım büyüğü okula götürüp getirme  dersleriyle ilgilenme evin işi birde yeni bebek daha çok zorlayacaktı böylesi daha iyi oldu benim için
önce (3,571 puan) tarafından
Anladım canım büyük olan kız mı
Evet ikiside kız canım
0 oy
önce (28 puan) tarafından
Canım emin ol bebeğin biraz daha büyüsün kendisi istiyor kardeş bnm kızım 4 yaşında ve artık her gün benim niye kardeşim yok herkesin kardeşi var bende kardeş istiyorum diye diye aklımıza girdi ve şu an 4 aylık hamileyim hani elbetteki kendi kararımız ama birazda kızım sürekli etrafı sorgulaması kardeş istemesi bakalm doğunca nasıl olacaklar çok sahiplenici ama aynı zamanda çok kıskanç bir yapısı var kızımn henüz doğmadan net konuşmak istemiyorum ama 3 4 yaş ideal gibi sanki
0 oy
önce (17,409 puan) tarafından
4 5 yaş bence. çok fazla olsun istemem ben kuşak farkı olmasın ayrıca iyice rahata alışmakta istemem. Benim oğlum üç yaşında inşallah düşünüyorum yakın zamanda bakalım kısmet 
0 oy
önce (5,094 puan) tarafından
Oğlumun yaş gününde kızım 12 günlüktü azıcık zor oldu 5-6 ay snr Çok güzel şekildeydi ama kızım 10 aylıkken 3.hamileydim çok zordu bence enaz ilk iki çocuk arasında 2,5 yaş olmalı 
0 oy
önce (1,702 puan) tarafından
1. Evlenip gittikten sonra :))))))))))

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 744 göst.
22 Haziran 2023 Aile kategorisinde Birhilall (1,432 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 322 göst.
28 Mart 2022 Aile kategorisinde arzu07 (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 509 göst.