0 oy
146 göst.
önce Kültür-Sanat kategorisinde (780 puan) tarafından
Valla hiç birşey anlatamaz oldum insanlar çok kıskanç olmuş hemen içleri tuhaf olur,hüzünlenirler veya kinlenirler.Eskiden böyle fesatmıydı insanlar

6 Cevaplar

+2 oy
önce (124,566 puan) tarafından
nence hep oylelerdide bizim gozumuze perde inmisti☺️ artik babama bile guvenmiyorum☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
+1 oy
önce (19,212 puan) tarafından
Örnek versen daha iyi anlarız aslında. Eskiden de nefis tasiyodu insanlar. Şimdi ama herkes her yaptığını her sahip olduğunu özellikle sosyal medya aracılığıyla ballandirdigi için herkes birbirinden daha çok etkileniyor. Dolayısıyla evet bu devrin insanları daha kıskanç oluyo bence 
+1 oy
önce (2,254 puan) tarafından
Bence eskiden bu kadar değildi ne zaman sosyal medya kullanımı arttı herşey lüks adı altında yapılmaua başlandı ozaman arttı diye düşünüyorum şuan benim gördüğüm sürekli birşeyleri yarıştırılmaya başlandı ve işin kötüsü büyükleri geçtim daha çocukluktan başlanıyor eskiden masum tatlı kıskançlıklar vardı şimdi tamamen düşmanlığa kine yönelik kıskançlıklar var ama tabi bazı insanlarda bilerek kuyruğa basma tabirinin tam vücut bulmuş halini yaşayıp inadına anlatıyor oda ayrı 
0 oy
önce (657 puan) tarafından
Sana bunu düşündüren ne oldu peki yani kıskandıklarını yada hasetlendiklerini nerden anladın
0 oy
önce (50 puan) tarafından
Annemgil anlatırdı mesela yeni bı eşya aliyolarmis akrabası veya arkadaşları biz çok mutlu oluyoduk diyo onları mutlu görünce bende çok mutlu olurdum diyo biz hiç kıskançlık gözümüzde yoktu kimde olursa sanki kendilerinde yemiş gibi çok mutlu oluyolarmjs
0 oy
önce (4,908 puan) tarafından
Ben hiç öyle değilim ya kğm olursa olsun en iyisini alsn ıstedıgını yapsın etsın hiç gözüm yok beni ilgilendirmez. Etrafımda da maddi olarak değil ama ev içinde eşle falan huzrlu olunca kıskananları göruyorum. Kaos olunca pek bi hevesliler konusmaya. 
önce (780 puan) tarafından
karı koca anlaşmalarını çekemelen eltiler varmış sizcede doğru mu
önce (4,908 puan) tarafından
Kesınlıkle doğru eltm mesela benm kpcam sneınkı gibi olsa söyle okur böyle olur deyıp duruuyo

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 434 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Dnz40 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 841 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Vuslat_vuslat (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 616 göst.
16 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Ben geldm (2,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,245 göst.