+2 oy
117 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,098 puan) tarafından
Devlet veya şehir hastanesinde yaptıran var mı? Güncel fiyatlar nedir? Özel klinik mi tercih edilmeli? Siz kimi tercih ettiniz? Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz?

10 Cevaplar

+1 oy
önce (87 puan) tarafından
Belediye ücretsiz yapıp ayakabisindan papyonuna kadar kıyafetini veriyor bu yaz yaptim
önce (1,098 puan) tarafından
Her belediye herkese yapıyor mu canım? Nasıl basvuruyorsun?
önce (87 puan) tarafından
Evet ilk baharda Mayıs aykarinda yapılıyor
-Reklam-
+1 oy
önce (3,073 puan) tarafından
Ben belediye tarafından özelden yaptık ...devlet ücretsiz yapiyo cnm 
Her belediye yapıyor mu canım? Nasıl basvuruyorsunuz? İhtiyacı olanlara mi yapılıyor yoksa herkese mi?
önce (3,073 puan) tarafından
Bildiğim kadarı ile yapiyo ben ankarada yaptırdım haziranın başında basvurdum ortasında hastane çağırdı gitti yaptık sünnetten bir iki ay sonra toplu sünnet düğünü yaptılar sünnet kıyafetlerini hepsini verdiler
+1 oy
önce (1,480 puan) tarafından
Biz gecen sene Antalya /Gursel Ates hocaya yaptirdik. Uykuda sunnet oldu 

Ortalama 4 dk surdu.

Sunnet sonrasi  sadec epecete icine kremleri surup kullandik. Şükür sorunsuz gecirdik.

Oglum 19 aylikken sunnet oldu. Doktor ne demek bildigi icin lokal anestesi ve genel anestesi olmasini istemedim. O yuzden uykuda sunnet tercih ettik
Uykuda da olsa acıyı hissetmez mi ki?
önce (1,480 puan) tarafından
Yani uyudugu zaman  doktor lokal anestezi yapti igne ve sunnet anini gormedi demek istedim.
0 oy
önce (124,598 puan) tarafından
ben ozeli tercih etmistim cokda memnun kaldiydim
Hangi yöntemle yaptınız peki? Lokal genel, dikişli dikişsiz?
önce (124,598 puan) tarafından
lokal dikisli
0 oy
önce (1,136 puan) tarafından
Size tavsiye klipsli yöntem tercih etmeyin.Ben özelde yaptırdım ve memnun kaldım.Devleti bilmiyorum.Zamanında çok araştırmacı yaptım.6 aylıkken lokal anestezi ile yapıldı.Evet bebek strese giriyor,korkuyor ama hem yaşı küçüktü hem de genel anestezinin riskini göze almak istemedim.
0 oy
önce (7,835 puan) tarafından
Bir sene önce özelde 4500 yaptırmıştık.
0 oy
önce (1,701 puan) tarafından
Özel 17 bin istedi işten ayrıldım ben şuan durumumuz yok ama param olsa yaptirirdim
0 oy
önce (6,002 puan) tarafından
Özel de çocuk  cerrahisine yaptirdim  lokal dikişli 55 günlüktü  oğlum  2021 yılın da hemen de iyi oldu anne sütü aldigi için antibiyotik gibi anne sütü dedi 
0 oy
önce (1,814 puan) tarafından
Bende oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyorum araştırıyorum da belediye tarafından ücretsiz yaptım diyen arkadaşlar yaş sınırı vardı diye biliyorum ben Ankara'dayim mesela bir ara belediyenin hesabından paylaşım yapıldı 4 yaş itibariyle yapılıyordu yanlış mıyım 
0 oy
önce (289 puan) tarafından
Eğitim araştırma hastanesinde öğretim görevlisine yaptırdım 3 muayene ücreti aldı ücret olarak. 2 aylıkken yaptırdım

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 327 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde uldgdml (542 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 98 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gamzeli.333 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 563 göst.
0 oy
1 cevap 33 göst.

406,969 soru