+2 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (1,150 puan) tarafından
Devlet veya şehir hastanesinde yaptıran var mı? Güncel fiyatlar nedir? Özel klinik mi tercih edilmeli? Siz kimi tercih ettiniz? Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz?

10 Cevaplar

+1 oy
(107 puan) tarafından
Belediye ücretsiz yapıp ayakabisindan papyonuna kadar kıyafetini veriyor bu yaz yaptim
(1,150 puan) tarafından
Her belediye herkese yapıyor mu canım? Nasıl basvuruyorsun?
(107 puan) tarafından
Evet ilk baharda Mayıs aykarinda yapılıyor
(1,150 puan) tarafından
Hmm toplu sünnet mi oluyor o zaman?
-Reklam-
+1 oy
(6,961 puan) tarafından
Ben belediye tarafından özelden yaptık ...devlet ücretsiz yapiyo cnm 
(1,150 puan) tarafından
Her belediye yapıyor mu canım? Nasıl basvuruyorsunuz? İhtiyacı olanlara mi yapılıyor yoksa herkese mi?
(6,961 puan) tarafından
Bildiğim kadarı ile yapiyo ben ankarada yaptırdım haziranın başında basvurdum ortasında hastane çağırdı gitti yaptık sünnetten bir iki ay sonra toplu sünnet düğünü yaptılar sünnet kıyafetlerini hepsini verdiler
(1,150 puan) tarafından
Hastane özel mi peki? Lokal mi genel anestezi ile mi yaptılar?
+1 oy
(1,796 puan) tarafından
Biz gecen sene Antalya /Gursel Ates hocaya yaptirdik. Uykuda sunnet oldu 

Ortalama 4 dk surdu.

Sunnet sonrasi  sadec epecete icine kremleri surup kullandik. Şükür sorunsuz gecirdik.

Oglum 19 aylikken sunnet oldu. Doktor ne demek bildigi icin lokal anestesi ve genel anestesi olmasini istemedim. O yuzden uykuda sunnet tercih ettik
(1,150 puan) tarafından
Uykuda da olsa acıyı hissetmez mi ki?
(1,796 puan) tarafından
Yani uyudugu zaman  doktor lokal anestezi yapti igne ve sunnet anini gormedi demek istedim.
(1,150 puan) tarafından
Aa çok iyi. Özelin avantajı bu sanırım. İnsan duygularını önemsemeleri.. Devlette travmatik olaylar çok oluyor. Ben de ondan cekiniyorum zaten
(1,796 puan) tarafından
Evet bende bu yuzden ozeli tercih ettim.  Bir de bardak kapama  gibi seyler duymustum bu uygulamalardan hic birini yapt8rmadi doktor . Kontrole dahi gitmedik gunluk fotosunu attim doktora telefondan yonlendirdi. Sukur ki sorunsuz atlattik
0 oy
(163,210 puan) tarafından
ben ozeli tercih etmistim cokda memnun kaldiydim
(1,150 puan) tarafından
Hangi yöntemle yaptınız peki? Lokal genel, dikişli dikişsiz?
(163,210 puan) tarafından
lokal dikisli
(1,150 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(1,899 puan) tarafından
Size tavsiye klipsli yöntem tercih etmeyin.Ben özelde yaptırdım ve memnun kaldım.Devleti bilmiyorum.Zamanında çok araştırmacı yaptım.6 aylıkken lokal anestezi ile yapıldı.Evet bebek strese giriyor,korkuyor ama hem yaşı küçüktü hem de genel anestezinin riskini göze almak istemedim.
(1,150 puan) tarafından
Aa neden? Klipsli yöntem iyi diye biliyordum ben de
0 oy
(8,264 puan) tarafından
Bir sene önce özelde 4500 yaptırmıştık.
(1,150 puan) tarafından
Fiyat sordum ben dün. 6000-8000 arası şu an. Ocakta bi de zam gelecekmiş. 10000i bulur artık
0 oy
(2,511 puan) tarafından
Özel 17 bin istedi işten ayrıldım ben şuan durumumuz yok ama param olsa yaptirirdim
(1,150 puan) tarafından
Ayyy size cok söylemişler ya. Ben dün sordum iki doktora. Biri 6000 biri 7500 dedi
0 oy
(6,169 puan) tarafından
Özel de çocuk  cerrahisine yaptirdim  lokal dikişli 55 günlüktü  oğlum  2021 yılın da hemen de iyi oldu anne sütü aldigi için antibiyotik gibi anne sütü dedi 
(1,150 puan) tarafından
Darısı başımıza inşallah. :)Teşekkür ederim cevabınız için
0 oy
(3,295 puan) tarafından
Bende oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyorum araştırıyorum da belediye tarafından ücretsiz yaptım diyen arkadaşlar yaş sınırı vardı diye biliyorum ben Ankara'dayim mesela bir ara belediyenin hesabından paylaşım yapıldı 4 yaş itibariyle yapılıyordu yanlış mıyım 
(1,150 puan) tarafından
Aa öyle miymiş
(3,295 puan) tarafından
Bizim belediye öyle yazmıştı diğerlerini bilmiyorum
0 oy
(463 puan) tarafından
Eğitim araştırma hastanesinde öğretim görevlisine yaptırdım 3 muayene ücreti aldı ücret olarak. 2 aylıkken yaptırdım
(1,150 puan) tarafından
Anladım. Çok teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 130 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde H&A&Z (2,358 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 176 göst.
0 oy
20 cevap 498 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,134 puan) tarafından soruldu

Kategoriler