+21 oy
589 göst.
Diğer kategorisinde (789 puan) tarafından

Namaza başlayınca sanki her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum nedense bugün böyle bir düşünce sardı içimi. Belki Allah tarafından geldi bilmiyorum … Hem kendim namaza kalkarsam eşimle birbirimizi de teşvik etmiş olur sevap kazanırız hem oğlumuzda bizden feyz alır . Namazda yapılan duaların kalbimize göre bize göre en hayırlı şekilde kabul olunacağına inanıyorum . Öyle buraya da paylaşmak istedim belki teşvik olur :) 

33 Cevaplar

+9 oy
(720 puan) tarafından

Allah'ımmm inşallah daim eder ❤️ Çok çok mutlu oldum ❤️ canım benim bu dünyada kalıcı değiliz , sorguya çekileceğimiz zaman ahirette  imandan sonra ilk sorulacak soru namaz olacak . 

Allah'ım kabul etsin inşallah ❤️ gözlerim doldu ya :'(

(789 puan) tarafından
Valla öyle ihmal ediyoruz sürekli dünya halinden amin ❤️çok sağol abla ❤️
-Reklam-
+4 oy
(3,119 puan) tarafından
Rabbim devamı da getirsin inşallah sen iste gerisi gelir 
(789 puan) tarafından
Amin canım amin . Devamlı olması benim de temennim bedavaya psikolojik destek resmen hem de ibadetini yerine getiriyorsun bazen nereden geldiğimizi unutup dünya haline çok alışıyoruz belki de bu yüzden sınanıyoruz Rabbimizin verdiği nimetlere hayata da karşılık vermek gerekiyor
(3,119 puan) tarafından
Aynen öyle çok doğru söylüyorsun eşimde hep öyle der namaz kılınca içim rahatlıyor huzur buluyorum der
+4 oy
(268 puan) tarafından
Çok sevindim kız senin vesilenle bende geri başlarım bari kaç gündür niyetleniyorum kalıyor 
(789 puan) tarafından
Hadi inşallah çok mutlu olurum ❤️
(2,196 puan) tarafından
Sevgi niye sildin hesabını :)
İnşAllah bacım başla ❤️
(268 puan) tarafından
Ya ben arkadaş için giriyorum sadece burdan konuşuyorduk ben silerken gitti geri gelir diye açtım bekliyorum sırf geri acar diye tekrar açtım
(2,196 puan) tarafından
Anladım cnm,gözler arıyor olsun gitme :)
(268 puan) tarafından
Canımsın tamam ❤️
+3 oy
(688 puan) tarafından
Ya ben de istiyorum ama şeytana uyup bir türlü yapamayacakmjsim gibi hissediyorum 
(789 puan) tarafından
Beraber başlayalım aşkım istersen ❤️
(688 puan) tarafından
Aslında olabilir canım benim reglime az kaldı o da geçsin öyle baslayayim
(115 puan) tarafından
Erteleyenler helak oldu. Diye bi laf var hep şu bitsin bu gelip gecsin diye diye kendimizi kandırıp durduk.
+3 oy
(883 puan) tarafından
Ay maşallah:) benim de niyetim var ama nefsim o kadar ağır basıyor ki :( 
(789 puan) tarafından
Benim de basıyordu ama bazı şeylerle imtihan oluyorum gibi hissediyorum bu yüzden başlama kararı aldım
(883 puan) tarafından
Maşallah Allah devamını getirsin inşallah ben kızım için istiyorum özellikle ya. Allah diyecek ben sana böyle bir evlat verdim sen benim için ne yaptın diye..
+3 oy
(1,014 puan) tarafından
Namaz huzurun başıdır Allah herkese huzur nasip eylesin
(789 puan) tarafından
Amin canım çok teşekkür ederiz :)
+3 oy
(3,893 puan) tarafından

Valla yine posta basmadan okudum dedim kesin idil'dir Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah kalbin namaza ısınır inşallah güzellikler seni bulsun senin adına çok çok çok sevindim güzel kardeşim ❤️❤️ hatta çok duygulandım maşallah sübhanallah:'(❤️❤️

(789 puan) tarafından
Çok sağol canım benim Allah razı olsun ❤️
(3,893 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim benim ❤️
+3 oy
(1,057 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Buna çok sevindim maşaAllah la havle vela kuvvete illa billah. Namaz kılınca öyle her şey güzel olacak diye kendini kodlama hiç de öyle olmuyor çünkü. Eğer kendini böyle kodlarsan başına gelen aksiliklerden dolayısı ile MuhafazanAllâh namazı bırakmaya gider. Çünkü şeytan lanetullahi aleyh sana yaklaşıp bak namaz kılıyorsun hayatın hiç güzel gitmiyor namazı bırak diye vesvese verir. Bunları kendimden demiyorum çok böyle olaylara şahit olduğum için söylüyorum. Tâbi Allâh'ın lütfudur zahmet çektirmeden rahmetini vermez. Çocuğunun huysuzluğu vs o dahi hep bir şeylerin doğuşunun sancısı. Hayatta her şeyi iyi değerlendirmek lazım ki sen de az çok bir şeylerin farkına varmışsın. Rabbim farkındalığını arttırsın.

Rabbim muvaffak etsin. Sen namazı kılarken namaz da seni iyi bir insan kılsın. Elhamdülillahi rabbil alemin güzel kalbini namazın daha da güzelleştirsin.

Kendine bir de bunları mânâları ile birlikte ezberleyerek güzel bir hâyr yap ❤️

• Sübhaneke duâsı
  • Fatiha Sûresi 
  • Seyyid'ül istiğfar 
  • Ayetel Kürsi 
  • Amenerrasulü 
  • 7 büyük salavat / salavatların mânâlarını her yerde bulamazsın nette yok dilediğin vakit ben den iste ben yazarım nasibse bi iznillâh. Yeterki evvelkileri bitir sıra bunlara gelsin. 
(789 puan) tarafından
Yok canım namaz kıldık diye sihir olsun demiyorum herhalde :D benim  amacım ibadetimi yerine getirmek dua etmek :)
Allah razı olsun canım ❤️
(1,057 puan) tarafından
Yorumu düzenledim tekrardan okuyabilir misin ❤️
(789 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum Nurayım ❤️❤️
+3 oy
(639 puan) tarafından
Bende başlamak istiyorum ama nefsim bilmediğim süreler var kabul olmazsa diye kendi kendime kuruntu yapıyorum 
(1,057 puan) tarafından
Bildiklerinle var secdeye
(639 puan) tarafından
Kabul olur degilmi bunu Allah bilir ama bununla ilgili hadis falan varmı acaba içimi rahatlatacak bişey
(1,057 puan) tarafından
(789 puan) tarafından
Ben de tam bilmiyorum ki bildiğimle başlayacağım bilmediklerimi öğreneceğim
(639 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun o sureleri biliyorum
+2 oy
(16,446 puan) tarafından
Adınıza çok sevindim ben kilinca kızım da oğlumda yanımda kılar bazen ❤️
(789 puan) tarafından
Teşekkür ederim fato :).inşallah bizim oğlumuzda bizden örnek alır :)
+2 oy
(1,612 puan) tarafından
Allah muvaffak etsin. İsterseniz namaza dair biraz araştırmalar yapın, namazla ilgili kitaplar okuyun iyice pekişir. Bu aralar Huzura Varınca kitabini çok görüyorum alıp okumak istiyorum onun gibi kitaplar iyi gelebilir 
(789 puan) tarafından
Amiiin :). Bir başlayayım da inşallah onları da okurum çok teşekkür ederim
+2 oy
(3,182 puan) tarafından
Maşallah çok sevindim canım. Allah kabul etsin. Çocuklar neyi duyar görürse o şekilde yaşıyor zaten
(789 puan) tarafından
Kesinlikle öyle inşallah bizde oğlumuza güzel örnek oluruz .)
+2 oy
(3,244 puan) tarafından
Ben tekrar basladim 

O kadar güzel bi duygu ki 

Kilmadan önce boşa yaşıyorum diyordum 

Ama şuan çok ferah kalbim çok rahatım 

2 ay oruç borcum var onları da tutuyorum 

Bence hemen başla
(789 puan) tarafından
Evet Yarın başlamayı düşünüyorum Allah izin verirse :)
+2 oy
(17,736 puan) tarafından
Namaz ruhun gıdasıdır☺️ çok mutlu oldum senin adına 
(789 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum :) çok sağol ❤️
+2 oy
(4,721 puan) tarafından
MaşaAllah canım çok sevindim Rabbim dâim etsın ❣️emin ol huzuru bulacaksın
(789 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim amiiin ❤️
+2 oy
(2,354 puan) tarafından
MaşaAllah Rabbim ömrünce daim etsin inşaAllah 
(789 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım amin ❤️
+2 oy
(5,038 puan) tarafından
Ne güzel canım allah kabul etsın devamlı olsun inşallah . Çocuklar gercekten örnek alyor beenım eşim kılıyor kızım teyzesını görunce anneler namaz kılmaz babalar kılar diyor. Dün de babası kızıma sordu annen neden kılmıyor dıye annem yemek yapıyo resım yaoıyo ıs yapıyo benle oynuyo diyodu. Üzücü bi durum aslnda benım için :( darısı bana
(789 puan) tarafından
Sorumluluğumuz fazla ama elbet hayatımızda en fazla 10 15 dk alacak ibadet için bahane olmuyor işte inşallah sen de bir gün başlarsın canım benim her şeye vakit buluyoruz ama ibadetlere bulamıyoruz  :(
+2 oy
(51,324 puan) tarafından
namaz kılınca huzurlu oluyosun kilmadiginda hep içinde sıkıntı huzursuzluk oluyo benimde yine baslamam lazim
(1,057 puan) tarafından
Evet bir vakit bile kılmayınca ya da son işte vakit çıkacak üzerinde insanın dağ gibi bir yük var bunu hissediyorsa o kişinin imânı kuvvetlidir. Namaz kılınca bir hafiflik gelmesi lazım. Kılmayınca da ağırlık. Sen de olan durum bu. Bak daha akşam ezanı okumadan hayız halinde değilsen abdestini al ikindinin farzını kıl.
(51,324 puan) tarafından
nurayim gecici ise girdim basla birak olacak su is bitsin baslicam insallah beynamazlara döndüm iyice
(1,057 puan) tarafından
Kız iş eğer namazdan ali koyuyor ise o iş hayırlı değildir.

Bir şeyin tamamı yapılmasa da hepsi terk edilmez.
(789 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum.
+2 oy
(7,431 puan) tarafından

Ayy çok sevindim senin adına <3inşallah daim olur

(789 puan) tarafından
Amin canım çok sağol ❤️
+1 oy
(129,283 puan) tarafından
şimosda kilmaya calisiyo ama tam beceremiyo sinirlenip yatiyo onume☺️
(789 puan) tarafından
Hahhha belki ulaş ta yapar tam taklıtcı benim oğlan :)

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 356 göst.
0 oy
8 cevap 308 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 489 göst.
0 oy
13 cevap 354 göst.
23 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (2,366 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,581 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...