Buna çok sevindim maşaAllah la havle vela kuvvete illa billah. Namaz kılınca öyle her şey güzel olacak diye kendini kodlama hiç de öyle olmuyor çünkü. Eğer kendini böyle kodlarsan başına gelen aksiliklerden dolayısı ile MuhafazanAllâh namazı bırakmaya gider. Çünkü şeytan lanetullahi aleyh sana yaklaşıp bak namaz kılıyorsun hayatın hiç güzel gitmiyor namazı bırak diye vesvese verir. Bunları kendimden demiyorum çok böyle olaylara şahit olduğum için söylüyorum. Tâbi Allâh'ın lütfudur zahmet çektirmeden rahmetini vermez. Çocuğunun huysuzluğu vs o dahi hep bir şeylerin doğuşunun sancısı. Hayatta her şeyi iyi değerlendirmek lazım ki sen de az çok bir şeylerin farkına varmışsın. Rabbim farkındalığını arttırsın.
Rabbim muvaffak etsin. Sen namazı kılarken namaz da seni iyi bir insan kılsın. Elhamdülillahi rabbil alemin güzel kalbini namazın daha da güzelleştirsin.
Kendine bir de bunları mânâları ile birlikte ezberleyerek güzel bir hâyr yap ❤️
-
Sübhaneke duâsı
-
Fatiha Sûresi
-
Seyyid'ül istiğfar
-
Ayetel Kürsi
-
Amenerrasulü
-
7 büyük salavat / salavatların mânâlarını her yerde bulamazsın nette yok dilediğin vakit ben den iste ben yazarım nasibse bi iznillâh. Yeterki evvelkileri bitir sıra bunlara gelsin.