0 oy
245 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (76 puan) tarafından
Genel de küsen hep eşim konusan ben oluyorum bana bu sefer konuşmayacağım bakalım kaç gün kalacak

18 Cevaplar

0 oy
(2,560 puan) tarafından
Genelde ben küsünce en fazla 3-4 saat sonra yanıma gelip özür diler. O bana küstüyse ben gerçekten hatalı değilsem pek takmam, sonra kendisi gelip konuşur
(76 puan) tarafından
En nefret ettiğim erkek trip atan erkekti iki üç yıldır eşimde de başladı
-Reklam-
0 oy
(1,903 puan) tarafından
Biz 3gun zor kaliyoz
(76 puan) tarafından
Bizim en uzun 1 hafta ama ben konuştum bı sefer 2 gün oldu ne olursa olsun adım atan olmayacagim
(1,903 puan) tarafından
Anladm cnm
0 oy
(567 puan) tarafından
O gelir :) ❤ ben gelemem  

Yol bana gelsin, ben yola gelmem :D 
(76 puan) tarafından
Benimsemem gereken bir yöntem aslinda
(567 puan) tarafından
Kaçan kovalanır tabi her zaman işe yararmı bilemiyorum
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Gün mü :) Ben dauanamam gülerim 2 saate :) 
(76 puan) tarafından
Normalde bende öyleyim ama bu sefer o kadar sinir ettiki gülesin gelmiyor
0 oy
tarafından
Genelde ben küserim en fazla 1 hfta konuşmam yemek vermem yaparım ama hazrlamam kendi geçer yer konuşalım mı der ağzımı kilitlerim resmen asla konuşmam sinirim geçene kadar eşim kuş olsa 1 saat anca sürüyor bana kusmesi :)
(76 puan) tarafından
İşte ben konusmayinca dayanamıyorum
tarafından
Bende ama bazen hakediyor öyle yaptımmi peşimden ayrılmıyor barsmak icn elinden geleni yapıyor:)
0 oy
(691 puan) tarafından
Ben küserim 5 dakikada güldürmeyi başarır o yüzden hiç küs kalmayiz
(76 puan) tarafından
Normal küçük kavgalarda bizde öyle ama konu büyükse haklıda olsa haksizda olsa ben konuşurum
(691 puan) tarafından
Dayanamıyorsun heralde :)
(76 puan) tarafından
Evet özlüyorum bu sefer de ☺️
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Kus kalamayan ben en fazla bir kaç saat kalırım oda gelir gıdıklar özür diler sarılır uzatmayalim kapandı gitti der barisiriz  fazlada uzatma taraftarı değiliz ikimizde 
(76 puan) tarafından
Küçük kavgalarda bizde oyle ama kavga büyükse ben konuşamayana kadar konuşmaz ama bu sefer inat ettim konuşmayacağım
(3,603 puan) tarafından
Bizim kavga genelde eşimin davranislarindan çıkıyor buyuksede ben konuşmam ama o gelir yine özür diler gönlümü almaya çalışır sizinkisi sizden bekliyor sucluda olsa sanırım
(76 puan) tarafından
Evet hep ben konuşursam konuşur
(3,603 puan) tarafından
Konuşma canım bekle nereye kadar duracak illaki gelecek
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Aynı gün barışırız kim hatalıysa özür diler 
(76 puan) tarafından
Yok benimki hep ilk adımı benden bekler pis alıştırdim
(3,122 puan) tarafından
Erkekler maalesef öyle olabiliyor nasıl alışırsa öğle gidiyor ilk zaman bizde öğleydik her zaman ilk adım benden gelirdi çünkü küs kalmayı asla seviyorum ve çok üzülüyorum baktım olacak gibi değil ilk adımı atmadım eşimde değişti şimdi kim hatalıysa o özür diler sende öğle yap bekle
(76 puan) tarafından
Bu sefer bekleyeceğim bu huyundan vazgeçmeli çünkü ben çok sıkıldım ilk adıma atmaktan
0 oy
tarafından
Biz ikimiz de dayanamıyoruz , en fazla yarım saattir 

Depremden sonra bu daha kalıcı oldu küstügum de hemen o insta da ki videolar gelir aklıma gider sarılırım 
(76 puan) tarafından
Tam küs kalmaya niyet etmişim beni duygusallastirmayin lütfen ☺️
tarafından
Ama cidden öyle, karşılıklı bir çaba varsa ve bu hep öyleyse git barış saril♥️

Ama yok bu adam umursamaz uğraşmaz küstügu zaman diyorsan otur oturdun yerde :D
(76 puan) tarafından
Yok şimdi gidip sarılsam bir şey demeden sıkı sıkı sarılır özür falan beklemez ama ne bilim bir seferde o çaba gostersin isteyorum
0 oy
(2,196 puan) tarafından
İlişkimiz yılların getirmesiyle bi değişik laçkalaştı. Zaten küs duramıyorum, artık özür dilemek de yok. İşe giderse akşama kadar anca konuşmam. O da arada kusura bakma der. Sonra yine aynı haltı yer
0 oy
(167 puan) tarafından
Ben kalmak istiyorum ama kalamiyorum gülüyor benimde gülesim geliyor en fazla yarım saat ama kalmak istiyorum bazen ona ders vermek icin
0 oy
(322 puan) tarafından
Kūs kalamam ben ya icim siser ne warsa döker ortaya edeceksem de kavgami eder devam ederim.
0 oy
(556 puan) tarafından
Genelde beni kızdıran eşim haliyle küsen ben ama küsmeme izin vermeyen eşim 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Aylarca belkide yillarca küs kalabilirim ✓
0 oy
(448 puan) tarafından
Büyük kavga da etsek birkaç saat sonra konuşmaya başlıyoruz bir şey olmamış gibi devam ediyoruz öyle küsme falan olmuyor
0 oy
(909 puan) tarafından
Eşimle küs kalmam kırıldığımız anlaşamadığımız bir konu varsa kavga edip uzatacaksak kapatırız konuyu sakinleşince konuşuruz ama asla küs kalmayız. Hem ölümden çok korkarım hemde bu dünyada eşimle küsmemi gerektirecek ne kadar önemli bir konu olabilir ki ? Hangi konu onunla olan iletişimime zarar verecek kadar değerli olabilir. İkimizde böyle düşünürüz ilişkimiz de böyle gidiyor şükür eşim bazen çok sırnaşırsa dalga geçerim hatta git gurur yap biraz falan derim gece gururuma sarılıp yatmıyorum der
0 oy
(220 puan) tarafından
2 saati geçmiyor ya biz küs kalmıyoruz beceremiyoruz
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Bizim küsmeler Bi kahveye bakıyor ya kahveyi yapan özür dilemiş oluyor öyle uygun gördük daha geçen gün trip aldı beni mesela kavga ettik küstüm 2 saat sonra kahve yapıyorum içiyon mu dedi iyi yap hadi içelim dedim barıştık kvkvkvk

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
32 cevap 644 göst.
21 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Xanne (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,423 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde H..A .V.V.A.M (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,438 göst.
7 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nurgizem (274 puan) tarafından soruldu