0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından
Y kızlar vatsaba giris yapamıyorum kod gelmio.  Watsap yasal uygulaması indirin dio  basıyorum aynı watsap çıkıo bilgisi olan. Yada başına gelen varmı 

3 Cevaplar

0 oy
(4,893 puan) tarafından
Hattı çıkar farklı bir telefona tak WhatsAppı indir sonra tekrar telefonunda yap 
(107 puan) tarafından
Kız yptim yine olmuo nasıl olacak  yaa
(4,893 puan) tarafından
Nasıl yaptın
(107 puan) tarafından
Canim ohlumun tlfonuna watsap hesabı kurdum oldu sonra tekrar öbür kendi tlfonumla denedim o yine yasal vatsap uygulaması fln dio kod gelmio
(4,893 puan) tarafından
Hattını çıkarıp diğer telefona taktın mı peki

Benimde öyleydi dediğim gibi yaptım düzeldi
(107 puan) tarafından
Evet öyle yaptım ama olmadı fotoğraflarımi yedekliyip tlfonu sıfırliycam bakiyim oluyormu
-Reklam-
0 oy
(798 puan) tarafından
Arat kendini orada SMS almadıysanız ara gibi bi yazı var ona bas bekle arasınlar seni
(107 puan) tarafından
Yapıyorum olmuyor
(798 puan) tarafından
Canım olmadıysa  WhatsApp business var onu indir oda normal WhatsApp sadece bilgisayarda falan kullanmak için olan
(107 puan) tarafından
Vala çok denedim olmadı farklı tlfonda oluo eşimin numarasida oluo ama bnm numaramı bnm tlfonum kabul etmio şuan oğlumun tlfonumda watsabim var kendi tlfonumda hattım var  tlfoncuya giycen sanırım numara degidiriliyormus ancak yada tlfon
0 oy
(97 puan) tarafından
WhatsApp aero veya herhangi hileli WhatsApp kullandıysanız artık olmaz benimde öyle oldu telefon değiştim
(107 puan) tarafından
Yok tlfonumun ekranı kırıldı başka tlfona indirdim yaptırana kadar yotirdim ona indiriyorum olmuo

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 479 göst.
9 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy
9 cevap 385 göst.
17 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 245 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mutlulukperisi (24 puan) tarafından soruldu

410,434 soru

12,344,734 cevap

39,957 kullanıcı

Kategoriler

...