0 oy
172 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (315 puan) tarafından
Kızlar kayınvalidem 72 yaşında ama öğlene kadar uyur ben kahvaltıyı hazırlarım bu yaşta ki kadınlar bu kadar uyur mu sizce :)))) 

11 Cevaplar

0 oy
(3,932 puan) tarafından

Sana zararı yoksa bırak uyusun garibim, yaşlılık hali zordur :)

-Reklam-
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Yaşlanınca insanın uykusu daha çok gelirmis
0 oy
(811 puan) tarafından
Aslında uyanıp kahvaltısını yapıp, tekrar uyusa daha sağlıklı onun için 
0 oy
(2,586 puan) tarafından
72 sini bilmem benimki de 60 ına geldi oda uyur ama benimki gamsız vurdumduymaz hiç birşey kafaya takmaz takarsam uyuyamam der keyfine bakar ;) 
(315 puan) tarafından
Aynen benim ki de öyle çok gamsız
0 oy
(5,040 puan) tarafından
Benım kaynana akşama kadar uyur emınım benımkının üstüne yoktur. 56 yasında. 
(315 puan) tarafından
Gerçekten mi beraber yaşamakta zor aslında benim için an azından
(2,433 puan) tarafından
Benimki var :))
(5,040 puan) tarafından
Beraver yaşamıyorux ay şükür. Ama kalmaya gelır geldıgınde de full uyur. Bı ramazanı beraber gecırmıstık. İftara kalkıyodu
(2,433 puan) tarafından
Ahahha :)) bizde öyle Allah'tan ayrıyız ama geldiğinde bile katlanamiyorum hizmetçi gibi hissediyorum kendimi koltuktan sofraya, sofradan koltuğa geçiyor kadın resmen acayip sinirleniyorum
(5,040 puan) tarafından
Evet ya yatacaksan gıt evınde yat yanı ortada gezınmesınden iyidir de. Çok tuhaf gelıyor bana. Bi de lohusaydım o zaman güa bana bakmaya gelmıştı falan :)))
0 oy
(9,925 puan) tarafından
Ben evelendigimde kaynanam 45 yaşındaydi kadın akşam 11 gibi uyurdu öğlen 13 de uyanirdi kahvaltı yer yine uyur taa akşam ezanina yarım saat kala uyanirdj 10 yıldır evliyim 10 yıldır öyle 6 senede birlik yaşadım kocası çocukları bir sürü ne temizlik biterdi ne dirdirlari yetismezdim kadında sadece uyurdu. Akşam ne yaoacaz diye kaldırirdim bazen bazende yapardım kaldirmazdim. Ama kurnaz kadın hep sanki alarm yapiomjs kocasının işten gelmesine yarım saat kala kalkardı. Ne çektim beee 
0 oy
(5,322 puan) tarafından
Vucut yorgunlugu babaannem 80 kusur yasinda bir gün uyandiramadik zile bastik acmadi yatak odasinin camina vurduk acmadi telefonu aradik acmadi en son uyandi ama bizimde yuregimizi agzimiza getirmisti babamda simdi yedek anahtar var ne olur ne olmaz diye gencken hem tarla bahce isleri hem 5 cocuk bakmis dedem hep koy disinda calismis gitmedigi il yok birseyler alip satarmis sonra sehre göcmusler burda da hem bakkal hem torunlar hem ekstra baska cocuk bakarmis dedemde baska yerde calisirmis simdi vucut bu kadar yorgunlugu kaldirmiyor uyuyor oglene kadar dedemde vefat etti kalk et diyen de yok
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Babannem 76 yaşında artık eskisi gibi uyanamıyor. O gücü yok, kullandığı tansiyon kalp ilaçlarının da etkisi var. Ama çok üzülür, artık erken uyanamıyorum diye. Birde kaynanam var akşam uyku ilacını içer öğlen 2'ye kadar uyur, dünya umrunda değil. 
0 oy
(2,433 puan) tarafından
Kahvaltı yapıp ogleden sonra uyuyan versiyonları da var bunun:))
0 oy
(573 puan) tarafından
Kaynanam 70 yaşında 6.30 da kalkar işini gücünü bitirir
0 oy
(1,650 puan) tarafından
83 yaşında anneannem var asla okadar uyumaz sabah namazına kalkar namazdan sonra 1 2 saat anca uyur sonra kalkar çay koyar hemen :) akşamda en geç 9 da uyur 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 653 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 319 göst.
11 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 365 göst.
11 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 985 göst.