+1 oy
435 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (72 puan) tarafından
Arkadaslar dogum yaptim suan 70 kilo falan varim Eskiden 60,65 kiloydum. 

Dun cok afedersiniz iliskiye girerken esim iste zayif olsaydin daha iyi olurdu gibi bi laf etti,neyse kirildim. Siz olsaniz ne yapardiniz ne derdiniz?

19 Cevaplar

+2 oy
(12,610 puan) tarafından
o esnada söylemesi ayıp olmuş ama bunu daha kibar söyleyebilir. 
-Reklam-
+1 oy
(882 puan) tarafından

zayıflaaa :) ben olsam zayıflardım eşin beğendiği gibi olmanı istiyor bunda kötü bişey yok bence. kaldı ki eskiden beğendiği gibiymişsin zaten ;)

(217 puan) tarafından
++++++
+1 oy
(7,450 puan) tarafından

Umursamazdim öyle de yapıyorum :D

(129,596 puan) tarafından
puhahahahahahahahaah
+1 oy
(4,354 puan) tarafından
Valla esine de hak veriyorum ya canim. Hareket ve pozisyon kaybı oluyo cunku :)))) adam eski hatununu ozlemis. Tabi senin bedenin senin kararın ne kadar zaman once dogum yaptin bilmiyorum ama emzirirken rahat verebilirsin. Ben de diyetisyene gidiyorum emzirdigim icin gunde 1600 kalori yakiyomusum. Hemsire bana emzirmek karin kaslarini calistirir demisti.  İnsan cok acikiyo biliyorum ama kendini kotu hissediyosan sutunu etklemeyecek sekilde dikkat edebilirsin
0 oy
(3,247 puan) tarafından
Aman hiç takmam valla 

Ha daha kibarca söyleseydi olurdu 

İlişki esnasında demesi olmamis 

Ama onun dışında begenmeyebiilir sende bi gün gelir ona dersin başka bisey olur biter 
0 oy
(2,266 puan) tarafından
onun söyleme şekli ve zamanı yanlış.. bende doğumdan sonra kilo almıştım 64 kilo iken bana şişkom benim diye seslenirdi bazen eşim, ona gıcık oluyordum , ama bende açıkçası memnun değildim kilomdan diyet yaptım bibara şuan 50 kiloyum. seninde çok fazlan yok aslında da kendin için istiyorsan yapabilirsin 
(35 puan) tarafından
Diyetisyen yardımı ile mi yaptın
(2,266 puan) tarafından
yok canım kendim diyet yaptım
(35 puan) tarafından
Hım bende diyetisyene mi gitsem diyorum kendin nasıl yaptın
(2,266 puan) tarafından
aralıklı oruç, makarna ekmek şeker abur cubur falan hiç yemiyordim bide günde 1.5 litre su içiyorum
(35 puan) tarafından
Saol bende deneyeyim
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Boyun kaç ki 
0 oy
(9,925 puan) tarafından
Benim eşimde sürekli kilo al diyo önceleri haklıydı. Çünkü 46 kiloydum 10 yıl sonra 60 oldum hala al diyo.ama ben 58 olmuştum en son boyda önemli tabi 165 boyum
0 oy
(19,494 puan) tarafından
Eşin doyumsuzluk yapıyor. 60 65 fazla bir kilo değil ki. Eşim bana o sırada bu lafı söylese pişman ederim 
0 oy
(865 puan) tarafından
Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman zayıfla. Ama kendi sağlığın ve özgüvenin için zayıfla. Şimdi bunu dediği için belkide her ilişkide aklına gelecek özgüvenin zedelenecek. Oğlumu doğurduktan sonra 8 kilo fazlam kalmıştı 6. Aydan sonra yavaş yavaş verdim ama asla eski kiloma dönemedim. Hala doğumdan önceki ben' i özlerim :( 
0 oy
(27 puan) tarafından
Ahh bacım ahh benim eşimde bana zayıflama istemiyorum der bende 72 kiloyum bu halin daha hoşuma gidiyo der bende diyet yapmak zayıflamak istiyorum ama eşim asla izin vermiyor 
0 oy
(149 puan) tarafından
Ona bir evlat vermişsin bunu sana derken utanması yetmezmiş gibi bide elleriylede beslemesi lazim ama erkekler hep böyle o yüzden çokta takma yani boşver he he de geç kolaysa kendi dogursun bir tanede
0 oy
(1,075 puan) tarafından

Zayifliyorum benimki de bana neler dedi neler iyiki de demiş diyorum 40 dk yürüyüş bandına çıktım 3.800 kilometre yürüyüş yaptım 270 kalori yanmış. Şuan duşumu aldım ve balkonda keyif kahvemi içiyorum. 

88den 72.900 e düştüm. Üç hafta kilom durdu veremedim 73.900den aşağıya inmedi bir türlü. Bu hafta tek öğüne geçtim. 

Emziriyorsan katı diyetler yapma günlük 40 dk Leslie yap. Emzirmek çok kalori yakıyor o yüzden iki ay gibi bir sürede on kilo çok rahat verirsin. Önemli olan tekrar almamak. Kırılma hiç kimse şişman yağ tulumu istemez. 10 kilo ile bel ağrılarımdan kurtuldum hayat kalitem arttı be. 

image

(1,156 puan) tarafından
Canım neler yiyip içtiğini paylaşabilir misin zahmet olmazsa çok özendim valla maşallah ❤️
(1,075 puan) tarafından
Her şeyi yiyorum diyebilirim sabah aç karnına sirkeli sıcak su 10.30 türk kahvesi veya hindiba kahve sonra iki öğün yapacaksam ilk öğün saatim kahvaltı için hep 12 1 dilim tam buğday ekmeği chia tohumlu iki yumurtadan omlet veyahut haşlanmış yumurta üstüne keten tohumu veyahut normal dünden kalmış yemek var ise onlar sonra çiğnemeyi tamamen bırakıyorum ki leptin devreye girsin ki yağ yakımi hizlansın diye.

İkinci öğün yaparsam 5de ekmek pilav makarna hariç sebze yemekleri yiyorum. Haşlanmış tavuk ıspanak, kabak, patlıcan, yeşil mercimek salatası , nohut salatası gibi gibi.

Patates bezelye yemiyorum. Havuçu pişmiş şekilde yemiyorum pişince şeker oranı artiyor. Havucu turplu zeytinyağlı olarak yiyorum.

Baklava ve börek yapmıştım bunlardan yedim fakat üç dilim oda sabah öğünümde. Akşam öğünümde kesinlikle yemiyorum diyelim dayanamadım yedim o zaman dengeliyorum ertesi akşam yemek yemiyorum tek öğün yapıyorum.
(1,156 puan) tarafından
Çok teşekkürler canımm ❤️  Allah razı olsun çok açıklayıcı ve anlaşılır olmuş inşallah ben de uygulayabilirim ❤️
0 oy
tarafından
O sırada söylemesi biraz ayıp olmuş ama sende zayıfla madem eşin öyle istiyorsa
0 oy
(6,664 puan) tarafından
Valla kesin zayıflardım ben :) geçen sene bu zayıftım doğum hamilelik aldırdı bana kesinlikle zayıflama böyle kal diyor :) 
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Benm eşimde zayifligimdan bana vuruyor kilo al diyor şuan bebekten biraz aldım hep böyle kal sakın verme diyor keşke verebilseydin bana ver decektim kilonu 

Bu arada esinin demesine bakma bir kadın kendisini nasıl mutlu görüyorsa öyle kalmalı istiyorsan verebilirsin ogunlerini azaltarak spor yaparak
0 oy
tarafından
Valla kimse kusura bakmasın bende kiloluyum beğenmeyen ceker kapıyı gider
0 oy
(17,916 puan) tarafından
Bunu istemesi sorun değil söyleme şekli ve söylediği an yersiz olmuş ben eşimle tanıştımda 70 kilalardaydım 95 e kadar çıktım indim son aylarda düzenli diyetisyen desteği ile epeyce bir kilo verdim eşimde istiyor ve söylüyor ben alinmam buna 
0 oy
(295 puan) tarafından
Ilişki sırasında söylemesi kötü olmuş ama eşim de kiloma takılır 2.gebeliğimdr çok aldım evlendiğimizde 52 kilo idim 2.gebeliği 80 üstü kilo ile tamamladım 74e indim kaldı halimden memnun değildim eşim de şakasını yapıyordu zaten oğlum 3 aylık diyetisyene gidiyorum şimdi 70 oldu 2 haftada. Hedefim yine 52-54 arası.

İlgili sorular

+2 oy
29 cevap 619 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde anne34 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,308 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bilgemete (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 268 göst.
0 oy
2 cevap 76 göst.

408,403 soru