+2 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (1,051 puan) tarafından
Dün görümcem, eltim ile dışarı çıktık. Elime ev alındı ev için bir şeyler bakacaktı. Eşim sen de git ev için bir şey lazımsa sen de al dedi para da attı hesabıma. Mağazadan aldığım her şey için görümcem birsürü şey söyledi. Sanki parasını o veriyormuş gibi. 

Ben kaçarak evlendim hiç çeyizim olmadı. Bir tane kız çeyizini satıyordu. Mutfak malzemelerimi ondan aldılar hepsi eski modeldi. Fincan takımı alıyorum senin 2 takım var. Tava alıyorum sende var yumurta sahanı alıyorum sende var. Var ama o kadar dandikti ki aldıkları içleri hepsinin rengi aktı çizildi. Yemek yapmak bile istemiyordum. Hem de sağlıksız. 

Tencere takımı almak istiyorum. 2 tane büyük tencerem var hiç kullanmadığım onları bize verirsin o zaman diyorlar. 

Nerede ne ucuzsa hep onu aldılar bana. Halılarım bile her odada farklı renktir. Ev ev satmaya gelen insanlardan almışlardı. Hepsinin parasını eşim verdi. Ev de almıştık o zaman onun da fazla parası yoktu o yüzden herşeyi kabul ettim ama şimdi var ki evime bir şey alıyorum ona bile karışıyorlar

. Hatayı başta yapmışım. 

Çok doldum biraz içimi rahatlatmak için yazmak istedim sadece 

13 Cevaplar

+5 oy
(195 puan) tarafından
Burda kim ne yazarsa yazsın sen kendin ağzının payını vermedikçe rahatlatamazsin
(1,051 puan) tarafından
Söylüyorum ama yüzsüz o anlamıyor o yüzden
(195 puan) tarafından
Direk seni ilgilendirmez diyeceksin
-Reklam-
+3 oy
(227 puan) tarafından
Çok basit sende var diyorsa sanane deyip ağzının payını vereceksin canım yoksa ezerler seni. 
(1,051 puan) tarafından
Haklısın
+2 oy
(12,463 puan) tarafından
içine atma. kaçarak evlendin diye seni ezmelerine izin verme. beğendim alıyorum  kocam sağolsun de geç 
(1,051 puan) tarafından
Söylüyorum canım daha da alacağımı da söylüyorum. Ama yine de vazgeçmiyor işime karışmaktan
+2 oy
(1,847 puan) tarafından
Eşinde iş bitiyor karışmayacaksınız  diye ağırlığını koyacak benim evim benim param benim karım diye
+1 oy
(281 puan) tarafından
Onlar öyle diyince sen susuyor musun? Susuyorsan o yuzden boyleler
+1 oy
(17,754 puan) tarafından
Muhteşem Yüzyıl dizisinin en sevdiğim repliği Ben öyle uygun gördüm diyor :) Kanunî Sultan Süleyman aldığım kararlara burnunu sokan herkese bende bu cevabı veriyorum daha kaba haliyle de sanane diyorum şiddetle tavsiye ederim 
+1 oy
(2,459 puan) tarafından
Direk benm evime ne aldigim yada naptigim kimseyi ilgilendirmez.parasi benden cikiyor istersem yaramayan bisi alirim kimse bisj diyemez de.bukadr karismasina izin verme.gerekirse esinde soylesin.sert bi sekilde bi kac kez desen yerini bildirsen bidaha sesini cikaramaz.
+1 oy
tarafından
Bende kaçarak evlendim herşeye karıştılar bir kulağımdan girdi diger kulağımdan çıktı mesela kimseyi ilgilendirmez evime aldığım şey bana kocam istediğini al dedimi dedi eşime sormama bile gerek yok yani alırım söylediler ettiler blendir seti ya her eve lazm demi kayinbabam yalandan lazmmis gbi alma para felan vermem dedi o zmnda evi duzuyorduk çok istemstim almadı eşimde yömiye isndeydi ezdiler beni çok istedgim olmadi taaki eşim sigortalı işe girdi bulaşık makinası aldı blendir seti aldı o kadar mutlu oldum ki Rabbim eşinde hayırlısıni versin eşimi. Ailesiyle bağını kopardım zaten gorusmuyorm
+1 oy
(6,893 puan) tarafından
Takmıcaksın o konuşsun dursun sonuçta evin ayrı kocan birşey demiyor o yüzden hiç düşünme takma içine sineni al bende ayrı ev istiyorum Rabbim nasip ederse kimseyi takmam içime sinen neyse onu alırım fikir alırım elbette ama onların dediği olacak diye birşey yok o evde yaşayan biziz onlar değil alıp ta içine sinmedikten sonra boşuna masraf içine dert boşver konuşsun dursun 
0 oy
(567 puan) tarafından
Ne değişik insnlar var.... 

Sanane dicen... Bide beraber çıkmayın gerekşrse eşinle çık bence. 

Hadi çıktınız beraber diyelim o zaman onu bize ver dediklerinde hayır oda lazım de. De yani bişeyler ters git böyle konularda.. Sınırını koyamazsan aşarlar
0 oy
(628 puan) tarafından
Hiç umursamasaydin ne istiyorsan alsaydın o da konustuguyla kalsaydi
(1,051 puan) tarafından
Alıyorum zaten o amca konuşuyor
0 oy
(1,719 puan) tarafından
Burda bu postları okuyunca asabi biri olduğumu hatirliyorum.... ✓
(1,051 puan) tarafından
Bende öyleyim. Bazen kafama takıyorum o postlaeı
(1,719 puan) tarafından
Ben takmıyorum biri lafmi sokdu sokarım...susani ***** sanıyorlar ...hiç susmam adım deliye çıkmıştır ama kafam rahat aynısını yapsın yeterli saçından tuttuğum gibi firlatirim  onu .... gözüm dönüyor hemen :D
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Sen de var dedigi zaman Sanane canm istiyor alıyorum de belki keser sesini.

O öyle söylediği zaman cevap vermesen bile al ,almazsan onu dinledigini düşünür. Bu fırsati ona verme

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 1,376 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde SVB (34 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 274 göst.
26 Aralık 2024 Aile kategorisinde vellenizanim (825 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 217 göst.
0 oy
10 cevap 231 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu