Dün görümcem, eltim ile dışarı çıktık. Elime ev alındı ev için bir şeyler bakacaktı. Eşim sen de git ev için bir şey lazımsa sen de al dedi para da attı hesabıma. Mağazadan aldığım her şey için görümcem birsürü şey söyledi. Sanki parasını o veriyormuş gibi.
Ben kaçarak evlendim hiç çeyizim olmadı. Bir tane kız çeyizini satıyordu. Mutfak malzemelerimi ondan aldılar hepsi eski modeldi. Fincan takımı alıyorum senin 2 takım var. Tava alıyorum sende var yumurta sahanı alıyorum sende var. Var ama o kadar dandikti ki aldıkları içleri hepsinin rengi aktı çizildi. Yemek yapmak bile istemiyordum. Hem de sağlıksız.
Tencere takımı almak istiyorum. 2 tane büyük tencerem var hiç kullanmadığım onları bize verirsin o zaman diyorlar.
Nerede ne ucuzsa hep onu aldılar bana. Halılarım bile her odada farklı renktir. Ev ev satmaya gelen insanlardan almışlardı. Hepsinin parasını eşim verdi. Ev de almıştık o zaman onun da fazla parası yoktu o yüzden herşeyi kabul ettim ama şimdi var ki evime bir şey alıyorum ona bile karışıyorlar
. Hatayı başta yapmışım.
Çok doldum biraz içimi rahatlatmak için yazmak istedim sadece