Hayırli aksamlar hanımlar umarım hepiniz iyisinizdir . Ben çok doldum konusacak kimsem yok buraya yqzayim rahatlayayım dedim . Kizlar biz depremden sonra kaynanama yerlestik koye yani . Bende pek durumumuz yok 3 cocuk var eve bi destek olayim dedim igne oyasına başladim dayımın kızı yani kuzenim yazma yap bana dedi toplu siparis 27 tane dedi saatlerce konustuk modelleri atti falan tamam dedim ama o kadar param yok gorümcemden 3 bin borc aldim yazmasıdır ipidir aldım dedim yapayım yavaş yavaş 5 tane yazma yaptim bu aksam aradı beni kuzu ya bu malatya(orda oturuyor) el işi konusunda çok ucuz sana attıgım modelleri her sey bayana ait 400 liraya yapacak ben vazgectim yaptirmak istemiyorum dedi biliyorum yalan soylüyor yani yazma olmus 120 lira ipler 15 lira her yazmaya en az 3 renk ip giriyor . Ben kalakaldım böyle mal gibi cok sevinmistim bari cocuklarimin ihtiyacini karsilarim dedim hevesimi kursağımda bıraktı utanmasam oturup aglıycam resmen bu insanlar neden boyle hani oyle cevremde yok satayım edeyim kaldim boyle
409,572 soru
12,312,573 cevap
38,758 kullanıcı