+1 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (197 puan) tarafından
Şimdi cumartesi günü az kanamayla acile gittim alttan bakıldı kalp atımı yok denilip detaylı ultrasona gönderdiler oradada kalp atımı yok denildi ama ben Perşembe günü kalp atımı dinlemiştim ayın 19undan beri lekelenme vardı cumartesi biraz yoğun geldi bana sorulmadan hemen yatış kararı verip kürtaja alacaklardı kabul etmedim eve geldikten sonra kanamam baya baya arttı dünde aynı sekilde adetin yogununu yaşadım 5 doktoa gittim beside bana 6+1 6+2 denildi özele gittim orda kalp atımı az az gelip gitti ultrasonda sonrabaska bı doğum acilinden bden  bugün için yine detaylı ultrason istendi umudumu kesmistim evde düşük yapmayı bekliyordum ama eşim yürü gidelim bı şansımızı deneyelim az önce gittim ve bebek kanala dahi düşmemiş sağlam duruyo sadece kalp atımı yok ayrıca 6+5gunluk dedi polikinlige geldim tekrar oda baktı ve bana dediki kalp atımı bende duyamadım ama çok küçük olduğundan belki duyamiyolar olabiliriz dedi ayrica kanamam biraz daha baya azaldı duracak gibi neredeyse bana progestan ve folik asit yeniden devam etmemi bir hafta daha beklemenin söyledi 8 9 haftaya kadar kalp atımı duyamayebilriz dedi ve bu birhafta sürekli yatmami istedi sonra gelişip gelişmediği konusunda bilgi verecegz dedi şimdi ben umutlanmalimiyim acaba bu yoğun kanamamnin sebebi alttan bakilmasiyla alakası olabilirmi 

6 Cevaplar

0 oy
(15,721 puan) tarafından
Olabilir canım. Bu kadar erken haftalarda kalp atımı duyulmamasi normal. Sen ilaçlarını kullanıp kalbini ferah tut. Ağrın olursa kanaman artarsa hemen acile git. 
(197 puan) tarafından
Ew bugün ki duyunlarim beni birazda olsa ferahlatti Rabbim kimsenin kucağını boş koyamasin korktuguna ugratmasin inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,027 puan) tarafından
sebep alttan bakılması değildir o konuda kendini suçlama. progestanı hiç bırakma bence de. yüzde elli gibi duruyor bence gebelik devam da edebilir sonlanadabilir ama ben de olsam sen gibi yapardım. eğer bir ölüm yaşanacaksa kesin şekilde Allah'tan geldiğini bilmek isterdim ben de. sana zararı olmayacaksa beklemeye devam edebilirsin. inşallah minik bir mucizen vardır.
(197 puan) tarafından
İnsalla inşallah doktor dedi parça falan gelmediği sürece bı sorun yoktur dedi bana zararı olmayacağını söyledi okadar kanamaya ragamen ne kesede bozulma nede bebegib aşağı düşmesi nde bebeğin etrafında kanama olmadığını söyledi hatta o kanama neyin nesi anlamadılar bile bir hafta bekleme ve yatış verdiler iste
(1,027 puan) tarafından
yaşayacak ömrü varsa sen ne yaparsan yap gelir zaten. inşallah hayırlısı olsun
0 oy
(2,012 puan) tarafından
Altan bakılması kanama neden olabiliyor bende de doktor demişti istememiştim bir hafta bekle tekrar git herseygonlunce olur inşallah 
(197 puan) tarafından
Neden kanama oluyor ki anlamadım halbuki bakılırken hiç canım yanmadı rahatsız olmadım ağrım sızım olmadı beklemedeyim bakalım inşallah inşallah rabbim bana bağışlar Rabbim kimsenin kucağını boş koymasin korktuguna ugratmasin
(2,012 puan) tarafından
Amin amin inşallah bilemiyorum ilk ay bakılınca sanırım açılma oluyor kanama neden oluyor çevrede de çok duydum Altan bakınca kanama olduğu bende gittim kese yok Altan bakalım dedi bende kabul etmedim çoğu kişiye bakınca artık kabul etmiyor Altan bakmayı

Korkma Allah büyüktür nasipte varsa herşey olur sende beklemede kal sürekli dinlen uzan hata ayaklarını arada duvara yasla
(197 puan) tarafından
Him doğrudur bu saaten sonra baktırmam zaten artık çünkü renkli doppler de kanama ile ilgi bişey goremedi bebekle alakalı olmadigini söyledi ve bebekde sağlam duruyor onunla alakalı olsa kese bozulur ve düşer dedi kasıkta çok aşağıda bile değil yukarda duruyo bebek ama bikac doktor kalbi durmuş derken bu doktor kalbi durmuş ölmüs  demedi sadece çok küçük olduğu icin duyulmuyor haftaya gel bakalım bebek düşük olacak gibide durmuyor sağlıklı görünüyor dedi ben tedbiri alayım gerisi Allah'a kalmis artık napalim hayırlısi olsun
0 oy
(659 puan) tarafından
Benim 6 kusur hatirlamiyorum o zman kese goruldu sonrasinda 8 +3 tuk sanirim kusuratini unuttum 8 haftalikken kalp atisi duyuldu stres yapma canim Rabbim simsiki tutundursun insallah bebegini sana.bnimde kanamam olmustu ilk zman oyle 3 aylikken de oldum 3 kez toplam kanamam oldu hatta birinde dedim adet oldum aglayarak gittim hastaneye agrim yoktu serum verip dinlendirdiler cok sukur bisey olmamisti stres yapma
(197 puan) tarafından
İnşallah inşallah tek umudum yeniden kalp atışını duymak sağlıklı olduğunu bilmek
(659 puan) tarafından
Insallah kuzum olur Allahin izniyle icini ferah tut guzel dusun guzeli cagir
0 oy
(3,039 puan) tarafından
Alttan bakmakta alakası yoktur bence ama doktorun dediği gibi kalp atışı için daha küçük. Bende 6 haftalıkken gittiğimde kalp atışı yoktu 8de tekrar gittim vardı. İlaçlara devam et biraz daha bekle bakalim 8 de de kalp atışı yoksa yapacak bişey yok hakkında hayırlısı olsun
(197 puan) tarafından
Öyle olsun inşallah nediyelim Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin kimsenin kucagiji boş koymasin
0 oy
(55 puan) tarafından
Bende 14 haftalık hamileyim kese etrafinda kanama var pregestan kullanıyorum Perşembe günü gidicem bakalım nolcak doktor yat dedi ama iki çocuk var 
(197 puan) tarafından
Geçmiş olsun canm benimde iki çocuğum var ve kız kardeşimi getirdim yanıma birhafta kalkmadan yatyim bana bakacak ilgilencek evle çocuklarla umarım emeğimin karşılığı haftaya müjdeli alırım karmaşık duygular içindeyim çok zor bir durum :((

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 569 göst.
1 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
+1 oy
7 cevap 241 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde akcakus (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 602 göst.

409,958 soru

12,326,018 cevap

39,094 kullanıcı

Kategoriler

...