0 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde (1,633 puan) tarafından
Kızlar verir misiniz bu fiyatı 

16 Cevaplar

+9 oy
(4,915 puan) tarafından
O parayı versem benim uykum kaçar 
(18 puan) tarafından
Bana verin ben uyuturum :):):):)
(2,058 puan) tarafından
Ahahahah beklediğim yorum yeminle. Verilirmi o para hiç
(1,903 puan) tarafından
Bn yazcktim gelecek uyku.varsa oda kaçar ☺️☺️
-Reklam-
+2 oy
(720 puan) tarafından
Uyku eğitiminden kasıt çocuğu beşiğe yatır ağlasın bırak modu onlar. Yazık günah çocuğa . Çocuğun güvenini kırmaktan başka birşey değil. Sonuçta bu çocuk aynı yaşta kalmayacak düzene girecek . Biraz daha sabret canım 
(324 puan) tarafından
Ya sizin yorumuna söyle bişey eklemek istiyorum ben saat 8 yada 9da salarim doyururm uyuturum yarım saat sonra uyanır kendimide parcalasam uyumaz uyutmaya çalıştıkça huysuzlanir ve uyumaz ama bir iki saat oynadıktan sonra uykusu gelir uykuya dalmak ister yani sırf 9da uyusun sabaha kadar die çocuğu ağlatmam yada huysuzlastirmam ya
(720 puan) tarafından
Aynen öyle, kendi çocuğunu keşfetmek zor birsey değil ya
0 oy
(688 puan) tarafından
Asla vermem. 
(1,633 puan) tarafından
Yaa ama mahvediyor beni
(688 puan) tarafından
Kendim verdim ben. Youtubdan videolar izleyerek verdim hem çocuğumu aglatmadan içim rahat bir skeilde
(5,976 puan) tarafından
bence verilir herseye deger . ama burda bebekten cok annenin hazir olmasi lazim . videolar makaleler egitimler herseyi hatim ettim ama inan gozum yemedi bebek olunca . hamileyken uyku herseyden onemli diye hatim ettim herseyi resmen. bizim annemin komsusu uykuperisi mi ne  eda ölmez  ondan almayi dusundum ama kendim de hazir degilim acikcasi okadar sabrim yok diye hic bulasmadim .17 ay memede uyudu emzirirken . simdi ya kendisi siziyor bi kosede. yada salincakta sallyirum uyutuyorum yada kucakta pispis diye daliyor. cok sukur  egitim vermesemde uykusu dakik saatli duzenli digrudgundan beri duzene cok dikkat ettim.
(5,976 puan) tarafından
kizm da 22 ay memede uyumustu o da dakik . uyanmazdi. kolay memede gecerdi uykuya dakikasi gelse tamamdi is . memeyi brakinca kucagimda ois pis yaotm iki ay. sonra aninda kendisi yataginda uyumak istedi. yatagina koydum bende oturdum yere uyumasini bekledim. on ay da oyle devam etti yaklasik 35 ay civari iyigeceler bana seslenirsen duyarim seni icerdeyim deyip yatirip cikiyordum odadan .
0 oy
(5,023 puan) tarafından
Ben verdim,veririm. Uyku egitimi benim çok çok işime yaradı.
0 oy
(6,941 puan) tarafından
4 sene önce 1200 TL vermiştim iyikide vermişim dedim hep canıma okumuştu kızım 3 ay 
0 oy
(630 puan) tarafından
Uyku eğitimini kendinizde, kendi ritminize göre verebilirsiniz. Ki uyku eğitiminin içeriği de önemli burada. 
(1,633 puan) tarafından
Veremiyorum ya ben yapamadım
(630 puan) tarafından
Mesela ben 1 yaşından önce denemek istedim. O kadar çok zorlandım ki. Bazı günler iyiydi, bazı günler kötü. İstikrarlı olmak lazım,en önemlisi bu. Bir yaşından sonra bayağı oturdu ama. Hem öğlen hem akşam, pijamaları giydiririm, odayı karanlık yaparım, sevdiği 1-2  oyuncağı da verir yatağına bırakırım. Bazen öğlenleri uyumaz ama yinede diretme, uyku saati olduğunu biliyor çünkü.
0 oy
(795 puan) tarafından
Ben kendim verdim oğluma uyku egitmini
(1,633 puan) tarafından
Nasıl ya banada yardım et nolur
(795 puan) tarafından
İnstegramda bı sayfa vardı ismini unuttum bulursam yazarım. YouTube bununla ilgili videolar var yardımcı olur sanada
0 oy
(129,283 puan) tarafından
inanki deger     
(1,633 puan) tarafından
Eşim kabul etmiyor bencede değer ama
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Gece beslenmesi yapıyorsa sık sık uyanır 

Memede uyuyorsa yine uyanır gece 

Ayakta sallayarak uyutursan yine sık sık uyanır 

Bunlar var mi sizde bebeğin kaç aylık kaç yaş bilmiyorum ama genelde hastalık diş çıkarma vs olmadığı sürece bu yüzden uyaniyorlar ikiz annesi olrak söylüyorum bende çok çektim zamanında 
(1,633 puan) tarafından
Dokuz aylık canım uyumuyor desteksiz uyutmayi basaramuyorum çok bilgimde yok
0 oy
(1,842 puan) tarafından
İyice sacmaladilar. Sallanmak istediginde salladım. Kucağımda da uyuttum. 11 aylık oldu kendi yatağında uyudu sonra dış çıkardi ayağimda da salladım. İkinciyi doğurdum aynı şekilde devam :) ben 7 8 yaşlarında korkunca anamın koynuna girer yatardim. Korkardım çünkü. Orda huzur bulurdum 28 yaşında da annemi kaybettim. O yüzden bebelerim nasıl ihtiyaç duyuyorsa öyle yapiyorum. Bunu yazarken küçüğü beşikte yatıyor ayağımla salliyorum. Buyuğu de kucağımda uyuyor :))
0 oy
(398 puan) tarafından
Hayatta vermem. Uyutmak için de para mı verilirmiş. Hem çocuğu tek başına bırakıp kendi kendine uyutmalarını sağlıyorlar yanlış hatırlamıyorsam. Çocuk korktuğu için mi uyuyor uykusu geldiği için mi belli değil. 
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Tabiki hayır. Çocuğu en iyi anne büyütür. Ben bu eğitimlerin bir kısmının modern dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum çoğu da gerçekten 'uzman' değil zaten 
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Eğer çok zor durumdaysam durumum da fena degilse veririm gibime geliyor. Ama size bu para çok geliyorsa önce internetten videoları izleyin kendiniz yapmaya çalışın eşinizi de dahil edin olmazsa o zaman verin 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Asla demiyorum çünkü herkes herşeyi beceremeyebilir..anne olarak tahammül seviyemiz azalabilir ....ve ataerkil bir toplumda yaşadığımız için anane ve gelenek göreneklerimiz gibi yapmayı tercih ederim tercih ve maddiyat meselesi olduğunu düşünüyorum ✓
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Benim oğlum çok uykusuz gece yarım saat uyur uyanır sabaha kadar kaç kez kalkıyor sayamıyorum o kadar çok gündüz de uyumaz  garanti işe yarayacaksa veririm ben 
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Allah seni kendin ver daha iyi 10 bini yersin kendin 

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 942 göst.
5 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde sevvalice (1,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 786 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hsret.1234 (78 puan) tarafından soruldu
+1 oy
52 cevap 2,050 göst.