Biz yemeğe ciktik randevulu olsada olmasa da restorant dolu olduğunu için hainler 15 20 dk yer boşalmasını bekledik nys yer bulduk bu sefer menüde sadece 2 yemek kalmış al bide burdan yak sonra alışverişe cıktı e bebekten oglusuma zıbın çorap don aldım neymiş üye olmazsak 5 tl fazla ödeyecekmişiz 5 tl fazla ödedik topuklu ayakkabilarla 1 saat idare edebildim 22.30 da evdeydik valla bana göre dün akşam tam bir fiyaskoydu. Tek güzel yanı birbirimize aldığımız hediyelerdi sağlık olsun ne diyeyim...
Hanginiz ah ettiniz kız biz sevgililer gününü yaşamadık sizde yaşamayın diye cabuk söyleyin
Ohhh ne iyi olms bana gulerseniz boyle olursnz iste
Koçiş işten geldi hoşgeldin hayatım hoşbulduk hatun sevgililer günün kutlu olsun dedi çikolata almış hiç gerek yok dedim sonra gömüldüm çikolata ya ❤️
Bizde sevgililer günü yok cnm kutlamıyoruz biraz sancım vardı ben ağladım eşim ağladı
Eşimle ilk sevgililer günümüzdü açıkçası benim için özel değildi ama o çok heyecanliydi ben yemek masası hazırladım mum ışığında oturup yemek yedik sonra hediye almıştı bana görünce kahkahaya tutuldum gül sevmediğimi biliyor plastik gül ve ayıcık almıştı çok güldüm görünce. o kadar hediye bakmaya gidiyorm demişti aldığı plastik gül oldu çok utandi ama sevgisi bana yeter hediyeye ne hacet:)
O değilde benimki geldi pis pis güldü greyfurt getirmiş belki canın çekti diye söyledim bayağı layıklık meselesi bişeye layık görmedin falan derken anam birde nolsun 1 saat sonra göstərdi hediyeyi kolye ve gül yuphii
Bize sevgililer günü uğramadı Eşim gece 12 ye kadar çalıştı ben de arkadaşımın bebişini görmeye gittim annemlerle onun ki çalışarak benim ki bebişle geçti
Bende yaptim yemeklerimi giyindim oturdum bekliyodum kapı çaldi baktim geliyo ellerinde çicekler vazoda güller resmen girdi eve optu falan sonra iyiki evin önünde park yeri buldum uzağa park etseydim bu çiçekle nasil gelicektim eve dedi utaniyomuş herkesin görmesinden beyefendi koşa koşa girdi zaten eve olsun öyle böyle sonucta beni mutlu etti herşeyim hic almasada olurdu
Benimki malum ben hala yatakta pijamalrmla yatarken gitmis cick alms gelmis aksaminada evimi mutfagimi mavh etti bildigz uzere kis gunu kapi pencere acik uyudk gece de birkac bekletnti icindeydi ama cok saolsn kizm daa bizle otrdu onada iyi oldu pes etti yanimzda uyuya kaldi
Malum ben bebekle evdeyim. Hemde bana çok boş gelen bir gündür oldum olası.
İşten geldi bir baktım kırmızı kalp balon uçun da gül bağlamış :D kapitalizm oyununa gelmişsin dedim . olsun dedi :D
https://hizliresim.com/XMl1z7
Ben hiç almadım hediye bugün kadar
Dünde almadım haliyle.
Biz ev taşıdık Bi gün önce .Çok yorgundum Tarihi marihi bile unuttum. Ama eşim unutmamış. Aynı zamanda nişanlanmamızın 1.yılıydı. Eşim orkide hediye etti
1,488,516 soru
24,331,601 cevap
345,683 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın