+1 oy
115 göst.
önce Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından
Hanımlar ben 5 yıldır evliyim 5 yılda 4 ev değiştik ilk evim soğuktu diğer evler de ev sahibi evi sattı çıkmak zorunda kaldım şuamki evimde 3 yıldır oturuyorum 10 yıllık bir toki ama kapıları parkeleri tuvalet banyo mutfak dolabı tamamen eskimiş durumda ben geldiğimde de böyleydi buraya tuttuğumuzda çok zor durumdaydık ben görmeden eşim tutmuştu mecbur taşındık bende 2 yıldır temizlik konusunda çok takıntılı oldum bu evde söverler dökülüyor giderleri kokuyor duşakabin sapsarı şimdi de banyo tuvalette lağım sineği oluyor ama pislikle işi yok temeli sıkıntılı çünkü bu evi abartısız he evin dip köle çamaşır suyu ile temizliyorum ama artık yapamıyorum psikolojim bozuldu bu evde takıntılı oldum eşimle bile tartışıyorum temizlik konusunda yemek falan yapasım gelmiyor eşimde diyorkü taşınalım ama şuan uygun fiyata oturuyorum taşınma masrafı en az 60 bin olacak altın bozdurcam sizce napöalıyım çok aklım karışık 

9 Cevaplar

+2 oy
önce (540 puan) tarafından
Vallah o evde huzurlu değilsen bir şekilde çıkabiliyorsan çık derim 
önce (31 puan) tarafından
Canım hiç değilim takıntılı oldum eşim de diyor sen diğer evlerde böyle değildin burda hasta oldun
-Reklam-
+1 oy
önce (398 puan) tarafından
Toki evleri öyle canım seni öyle iyi anlıyorum ki evi mis gibi yapsan da o gider kokusu insanı mahvediyor. Hamileliğimde hastanelik oldum hep o kokudan kusmaktan. Bence boşuna çekme bedava oturmuyorsun sonuçta. Bir de erkeklerden çok hanımlar vakit geçiriyor evde o yüzden önemli bizler için. Ben de evlendim evleneli evle imtihan oluyorum yeni geldim mesela iki hafta durmdan taşındım şimdi bu ev de rutubetli güneş görmüyor havalr ısınınca direk çıkıcaz. Can cezaya dayanmıyor inan ki eski evin derdi bitmiyor neyi tutsam elimde kalıyor. Şöyle üç beş senelik bir ev ideal 
önce (31 puan) tarafından
Aynen canım temizlik içime sinmiyor sürekli sinirli agresifim çocuğuma bile tahammül edemiyorum basen eşimle de temizlik konusunda tartışıyoruz çıkacağım heralde
önce (398 puan) tarafından
Ferah değil toki evleri iç içe dipdibe hakkınızda hayırlısı olsun
+1 oy
önce (909 puan) tarafından
Kendimi gördüm resmen doğum yakındı ev bulamadık tuttuk şimdi oturduğum evi en son tuttuğumuz gün mutlu oldum herhalde şu evde. Banyoya gider koymamış adamlar bir tek duşa kabin içinde var o da suyun gitmediği tarafta her banyo sonrası çekpas yapıyorum banyoyu yıkayamıyorum anca silebiliyorum asla içime sinmiyor mutfak ve koridor fayans fayanslar aşırı eski lekeli ne yapsam çıkmıyor temiz görünmüyor asansörsüz 4. Kat bide verdiğim kira çektiğim çileye değmiyor resmen komşulara değinmiyorum bile daha bizde Mart'ta doğumum var onu bekliyoruz çocuk doğsun kendimizi toparlayalım Haziran temmuz gibi çıkalım dedik inşallah bir ev bulabilirsek asansör falan olmadığı için zaten mecbur evden eve nakliyat tutulacak ücretler almış başını gitmiş valla evde huzur kalmıyor böyle. Elinizde taşınalım diyorsa hiç beklemeyin derim bana kalsa ben şimdi 7 aylık hamile halimle 14 aylık çocukla taşınırım şahsen dk durmam 
+1 oy
önce (1,109 puan) tarafından
Ben olsam çıkardım para gelir ama sağlık gelmez canm orda enfeksiyon kaparsiniz sende psikolojikmen iyi hisstemessin kendini insan evinde huzurlu olmayınca sürekli agresif sınırlı oluyor bende bir tane eski evde oturdum anliyorim seni bence taşın ordan
0 oy
önce (2,620 puan) tarafından
Aynı benim evi anlatmışsın. Bende şimdiki evi görmeden eşim tutmustu. Kapilar parkeler berbat evi yikadiklari için hep şişmiş. Banyo çok kötü kullanılmış 6 ay temizlenmedi ne yaptiysam. Ben evde yaptığım temizlik asla içime sinmiyor. Bikaç ay daha sabredip çıkacağız burdan o yüzden kafaya takmayi bıraktım 
0 oy
önce (4,091 puan) tarafından
Ben 2 sene sabrettim bu haftada taşındım başka yere taşınma ücreti çok pahalı oluyor maalesef 
0 oy
önce (19,483 puan) tarafından
Takıntı haline geldiyse maddi olarak da yetebilecekseniz çıkın. Huzurundan sağlığından önemli değil 
0 oy
önce (3,164 puan) tarafından
İmkan varsa anında çıkarım. Elhamdülillah kayınbaba evi kira ödemiyoruz ama eşimin dükkan hayali olmasa durmayacağım. Kenarda altın olması güzel ama ben mutsuzsam kenarda durmasının bir faydası yok benim için. İnşaAllah sizin için hayırlısı olur 
0 oy
önce (835 puan) tarafından
Çıkabiliyorsan çık canım sonuçta o evde sen oturuyorsun 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 395 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ayse.gul (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 799 göst.
0 oy
3 cevap 488 göst.
18 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Gzde (128 puan) tarafından soruldu