0 oy
172 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,117 puan) tarafından
Aranızda giden varmı acaba . Evliliğimiz terapist sayesinde kurtuldu diyen varmı yada

6 Cevaplar

0 oy
(18,181 puan) tarafından
Giden var mı bilmiyorum ama eşimi ikna edebilsem ben giderim 
(3,117 puan) tarafından
Ben ikna ettim sonunda . 14 senelik evliyim şükür yeni ikna oldu
Yoksa kötüye gitcekti
-Reklam-
0 oy
(19,861 puan) tarafından
Eşimi ikna edebilsem ben de gitmek isterim. Ortada bir problem yok. Ama bence her ilişkide profesyonel bir 3. Gözün yorumu tavsiyeleri gerekli. Çevremde giden hiç duymadjm. Ama keşke herkes gitse bence çok faydalı olur. 
(3,117 puan) tarafından
Gidicez inşallah yoksa çok kötüye gidiyor evlilik 14 sene çöp olucak
(19,861 puan) tarafından
Düzelir inşallah dostum.
0 oy
(3,066 puan) tarafından
Geçen cuma gittik yarın gene gidecez sorun eşimde ona test yaptılar yarın soru cevab yapacaklar ama bana çok iyi geldi eşim asla evde beni dinlemez kendimi ifade edemiyordum
(3,117 puan) tarafından
Bende yeni ikna ettim eşimi. Ama öyle herkesi dinleyip nasihat alacak biri de değildir oturur kendi nasihat verir doktora die korkuyorum
(3,066 puan) tarafından
Benimkide öyleydi emin ol doktor işi biliyor
(8,085 puan) tarafından
İsmin yanlış olmuş. Gril diye bilerek mi yaptın. Girl olacaktı
0 oy
(734 puan) tarafından
Gitmedim ama keşke eşimle konuşsam da gitsek isterim yani kabul edeceğini sanmıyorum ama asla hatalarını kabul etmez en azından bir başkasının gözünden kendini tanısa hatalarını görse çok isterim
0 oy
(146 puan) tarafından
Biz gittik.esimle şükür daha iyiyiz dört seans falan çocukları bir yere bırakın öyle gelin dedi bırakacak kimsemiz olmayınca gitmeyi bıraktık gittiğimizde çok iyi ilerlemistik eşimle daha iyi anliyorduk birbirimizi 
0 oy
(8,085 puan) tarafından
Bizde de eşim istiyor. Çünkü en son artık yeter ya boşanalım dedim. Ailesi ile aranıza sınır koyması gerekiyor. Bakın mesafe demiyorum, sınır. Hani çekirdek ailemizin mutluluğu, huzuru için geniş ailelere sınır koymak en güzel yöntem lakin eşim bunu geç olmadan umarım anlar. Terapiste de gitmek istiyor. Bakalım. Biz de gideceğiz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 122 göst.
0 oy
4 cevap 258 göst.
25 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 151 göst.
0 oy
11 cevap 331 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Fadik1 (32 puan) tarafından soruldu

409,789 soru