+2 oy
632 göst.
Diğer kategorisinde (4,462 puan) tarafından
Kızlar selam halamın torunu oldu kuzenimin bende geline 2 oldu yazıyorum annemle gelcez sana diye  bir bahane olup kabul etmiyor .dün  yazdım pazar sana gelmek istiyorum bebek görmek için dedim 6 aylık oldu küçük değil ( ben ameliyat olmuştum gidemedim o sıralar doğduğunda )kızım hasta ateşli bronşit oldu kusura bakma kabul edemem abla demiş akşamına da konum AVM olacak şekilde eşi ve  kızıyla foto atmış . 

Bende hiç ses etmedim kızla çok muhabbetim yok halamın kuzenimin hatrina gitmek istiyorum ama 2 oldu kabul etmiyor bende artık kabul etmediğini düşünüyorum annem daha da sorma gitmeyelim halana veririm hediye dedi 

Siz olsanız ne düşünürsünüz istemediğini mi düşünürsünüz foto atmış olmasa benim aklıma böyle şey gelmezdi ama aynı günün akşamı gezmeye götürmüş çocuğu bilemedim açıkçası sizce kötü mü düşünüyorum yoksa hislerimde haklı mıyım 

36 Cevaplar

+1 oy
(18,356 puan) tarafından
Sadece biz değiliz koca tarafı akrabaları sevmeyen bizim gelinlerimiz de sevmiyor istemiyor evinde koca tarafını:)
(4,462 puan) tarafından
Ben tanımadgim bana kötülüğü dokunmayan birini kabul etmemizlik etmedim hiç koca tarafından oda beni çok tanımıyor nezaketen de olsa bı kez kabul edebilirdi ki özellikle eşinin evde olduğu günü söyledim
(18,356 puan) tarafından
Haklı demiyorum canım kesinlikle terbiyesizlik ama yani istemediği için bahane uydurmuş genelde burdaki gelinler koca tarafı şöyle böyle der ya sevilmeyen kişiler yani sizde ona göre koca tarafısınız belli ki istemiyor.
 Açıkçasi ben halamın torunu oldu diye bebek görmeye gitmem ama biri benim evime bebek görmeye gelmek istiyor ise ( lohusa iken değil ) müsade isteyip uygun zamanda ağırlardım
(4,462 puan) tarafından
Benim halamın hatri çoktur bende gelinin annesi de iş yerinden arkadaş onunla da gidip geliriz ben ameliyat oldum o geldi halamla kızı gelmedi ama bırakmadı sırf onların hatrina
-Reklam-
+1 oy
(5,593 puan) tarafından
Canim açık açık istemiyo. Hediye de verme bidaha da gitme girisiminde bulunma. 
(4,462 puan) tarafından
Vermem gitmem de
+1 oy
(800 puan) tarafından
Ne hediye veririm nede selam veririm artık 
(4,462 puan) tarafından
Bende öyle yapcam halam da sorsun hele bı
+1 oy
(4,226 puan) tarafından
Alınmadan kusmeden daha arama sebebin ne olduğunu bilmiyorsun kendi kendine de kurma boşuna, üzerine düşeni yapmissin.

Benim kizimi götürdüğüm hastahanenin içinden avm ye geçiliyor bizde genelde minnosu goturdukten sonra içerden avm geçip bir çay kahve içip eve geçiyoruz.Aklima kendim geldim.

Ama ben böyle birsey olsa karşı tarafi ilk musaitlik durumunda arar kendim çağırırım.

Eğer sizi buyur edesi varsa o arar artık bundan sonra..
(4,462 puan) tarafından
Kendi kendime kurmuyorum beraber foto çekilip atmışlar ve kız da gayet iyi ateşler içinde bronsitli dedi resmen yalan . Beni istemeyen evime gelir mi
+1 oy
(2,330 puan) tarafından
Kabul etmeyen bahane üreten birisinin evine gidilmez, evine gitmediğin birisinin de hediyesini vermen saçma olur. Yarın öbür gün de hediye vermedin konusu olursa, 2 kere söyledik bahane uyduruldu çağrılmadık der geçersin 
(4,462 puan) tarafından
Halam sorar zaten 6 ay kınası yapar yakında
+1 oy
(3,498 puan) tarafından
Boşver gitme sende belliki istemiyor 
(4,462 puan) tarafından
Gitmem hediyesini de vermem
+1 oy
(24 puan) tarafından

Artık cagirsa bile gitmeyin. Eğer olur da birgün kendisi size gelmek isterse sizde kabul etmeyip aynısını yapın :devil::D

(4,462 puan) tarafından
Sanmam çağırmaz
+1 oy
(1,233 puan) tarafından
Eşimle akşam gezmeye gideceğiz demek daha kaba olurdu. Ama ileriki zamanda buyurun çayımı için diyebilirdi. Bilemedim ama havalar kötü salgın var misafir gelsin istemiyordur belki. Mesela bende kış aylarında kimse gelsin istemiyorum. Biri gelince çocuğumu odaya getirmiyorum. 
(4,462 puan) tarafından
Bilemedim
+1 oy
(1,458 puan) tarafından
Evine de gitmem hediyemi de vermem.
(4,462 puan) tarafından
Vermicem cagrsa da gitmemm
+1 oy
(1,476 puan) tarafından
Ya canım birden fazla çocuğu varsa gerçekten evi müsait olmayabilir yardım edeni de yoksa doğru düzgün. Foto atması olmamış ama benim 3 çocukla bir sürü haber bekleyen var bebek görmeye. Evim rutubetli çok eski. Bir türlü dip köşe temizlik yapıp çağıramadım bir sürü bekleyen var. Temizliği yapsam ikramlık yetişmiyor. Müsait olunca çağırır inşallah ve sen de küsme lütfen gerçekten yetiştiremiyordur.  Allah tüm annelerin yardımcısı olsun..
(4,462 puan) tarafından
Tek çocuk. Bence tamamen bahane istemedi net . Ben ondan ikramlık bile beklemedim
+1 oy
(573 puan) tarafından
Bacim bi kapıyı 3 kereden fazla zorlama sonra sen suçlu olursun. Sen yaptın sen ettin , senin yüzünden olur hersey. Zaten böylelerine gitsen bi hal gitmesen. Aynı olayın sonucu benzeri başımda.  Yuzler8ne dahi bakmıyorum kaynanamla oturuyoruz dublexte altlıustlu geçen geldiler ayağımdan asıldı resmen kadın yalvardı ama yok asla çıkıp naber demedik eşimle demem de . Anam hatrinq çiğ tavuk yerim deyimi yerindeyse çok şey oldu o konuda yedim de elti lanetine karşı söz konusu annemdi ama artık çiğ tavuklar mide bulandırdı.  Bu gelişinde tepeden bakmayı gördüler . 

Herkes yerini ve haddini bilecek . Heleki dediklerin aynen böyle olduysa yazıklar olsun o anaya babaya evladının üzerinden böyle yalanlar dediği için. Bigun ateslenir de havale gibi daha kötü sahnelere dönerse Allah korusun işte ozaman bugün gelir aklına.  Sen tavsiyem gitmede aramada sormada görürsen merhaba merhaba.  Ama ona özel ama gidem görem şunu yapayım edeyim yapma önce saygı gör,  sonra kendini harca değen insana değmeyecek kişilere varya bi bardak su vermem ben . Böylelerini Allaha havale ediyorum içimizdeki iyi insanı delirtiyorlar kimseye bu konuda taviz verme bosver bugünde seni istemeyen senin zor gününde zaten yanında olmaz boş insan teneke kutusu gibidir tingirdar oda başta ağrı yapar SALLLLLLAAAAAAA.... ÖLÜMLÜ DUNYA. SEN ENERJINI ESINE COCIGUNA HARCA  hediyeni de ver ihtiyaç sahibi varsa dogum yapmış çocuğu olan sevindir onu sevaptır. 
(4,462 puan) tarafından
Daha da gitmem evine kapısını da açmam
+1 oy
tarafından
Kibarca misafirle ya da sizinle ugrasamam demis resmen cocuk hasta diye sizi kabul etmiyo aksam gezmeye gidiyo sizi kabul etmedim ama cocugum hasta falsn degil bak geziyoruz yani gelme ben olsam bunu anlarim bilemedim 
(4,462 puan) tarafından
Anladım zaten daha da gitmem evine
+1 oy
(23 puan) tarafından
Sen nezaket olarak yapacağını yapmışsın ben olsam bir daha sormam müsait misin diye. O davet ederse de davet şekline bakarım samimi mi yoksa yarım ağız mı çağırıyor ona göre karar veririm
(4,462 puan) tarafından
Annem kesin ve net gitmem evine asla dedi
+1 oy
(3,605 puan) tarafından
Acikca istemedigini soylemis zaten canım 

Bi daha da sorma da gitme de 

Daha da aciklamasi olamaz ki
(4,462 puan) tarafından
Evet bende öyle düşünüyorum
+1 oy
(943 puan) tarafından
Hedşyede verme halana
(4,462 puan) tarafından
Vermicem
+1 oy
(927 puan) tarafından
Kabul etmiyorsa gitmezdim ben olsam.
(4,462 puan) tarafından
Kabul etmedi

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 495 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hilay (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 182 göst.
29 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 307 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 120 göst.

410,766 soru

12,360,283 cevap

41,439 kullanıcı

Kategoriler

...