Bacim bi kapıyı 3 kereden fazla zorlama sonra sen suçlu olursun. Sen yaptın sen ettin , senin yüzünden olur hersey. Zaten böylelerine gitsen bi hal gitmesen. Aynı olayın sonucu benzeri başımda. Yuzler8ne dahi bakmıyorum kaynanamla oturuyoruz dublexte altlıustlu geçen geldiler ayağımdan asıldı resmen kadın yalvardı ama yok asla çıkıp naber demedik eşimle demem de . Anam hatrinq çiğ tavuk yerim deyimi yerindeyse çok şey oldu o konuda yedim de elti lanetine karşı söz konusu annemdi ama artık çiğ tavuklar mide bulandırdı. Bu gelişinde tepeden bakmayı gördüler .
Herkes yerini ve haddini bilecek . Heleki dediklerin aynen böyle olduysa yazıklar olsun o anaya babaya evladının üzerinden böyle yalanlar dediği için. Bigun ateslenir de havale gibi daha kötü sahnelere dönerse Allah korusun işte ozaman bugün gelir aklına. Sen tavsiyem gitmede aramada sormada görürsen merhaba merhaba. Ama ona özel ama gidem görem şunu yapayım edeyim yapma önce saygı gör, sonra kendini harca değen insana değmeyecek kişilere varya bi bardak su vermem ben . Böylelerini Allaha havale ediyorum içimizdeki iyi insanı delirtiyorlar kimseye bu konuda taviz verme bosver bugünde seni istemeyen senin zor gününde zaten yanında olmaz boş insan teneke kutusu gibidir tingirdar oda başta ağrı yapar SALLLLLLAAAAAAA.... ÖLÜMLÜ DUNYA. SEN ENERJINI ESINE COCIGUNA HARCA hediyeni de ver ihtiyaç sahibi varsa dogum yapmış çocuğu olan sevindir onu sevaptır.