+4 oy
584 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Biz arkadaş gibiyiz maşallah .umarım hep öyle olur :) sizin kiler nasıl peki?

54 Cevaplar

0 oy
önce (1,848 puan) tarafından
İyiydik... Taaa ki gidip kızına ve kardeşlerine dedikodumu yapana kadar. Görüşmüyorum 1 yıldır. Aradı birkaç kere açmadım. Geri de donmedim. Güvenimi kırdı bir kere bundan sonrası benim için hep şüphe olacak o yüzden ikinci şansı vermiyorum. Zaten beni sevdiğinden aramiyo oğlu için arıyordu. Artık sadece oğlunu arıyor 
-Reklam-
0 oy
önce (286 puan) tarafından
Arada şafti kayıyor ama olsun :))) kendi anam gibi hastaligimda derdimde hemen dibimde bitiyor. Allah başımdan eksik etmesin onu :))
0 oy
önce (789 puan) tarafından
kaynanam 70 yaşında kendi halinde kimseye karışmayan birisi sadece arayınca çok mutlu olur bende hergün ararım severim Allah 1000 kere razı olsun hep anne gibi yaklaşır 
0 oy
önce (857 puan) tarafından
Her kötülüğü yapıp hiç yapmamış gibi yüzüme güler pişkin pişkin benim anladıklarimi eşim anlasa kıyamet kopar ama kafası pırıl piril
0 oy
önce (2,184 puan) tarafından
Ne kötü ne iyi orta hallice takılıyoruz 
0 oy
önce (4,300 puan) tarafından

Evine gitmem evime sokmam oğlumu bile göstermiyorum bu kadar hayırlı bir gelinim dir

0 oy
önce (13,707 puan) tarafından
Allah yokluğunu aratmasın 
0 oy
önce (606 puan) tarafından
Ne çok süper nede kötü , herkes yerini bilince sorun olmuyor arada.
0 oy
önce (3,027 puan) tarafından
Allah a havale benden uzak olsn ser bela Amin
0 oy
önce (22 puan) tarafından
Nazar değmesin benimde aram çok iyi beraber yaşıyoruz biraz saf kayinvalidem her işi yapıyor evin işlerini yemeği falan Allah razı olsun ondan torununu yemek yedirir üstünü değiştirir oyalar 
0 oy
önce (1,154 puan) tarafından
İlk başlarda iyiydik de sonra gerçek yüzünü gösterince kötü olduk.. çok soğudum gerçekten yüzünü görmeye ve sesini duymaya tahammül edemiyorum. Hayatımda ilk kez böyle tuhaf birine rastladım.. 
0 oy
önce (201 puan) tarafından
Kız 90 yaşında garı doğrusunu söylesende kendi yanlışına inanır burda inatlaşacak ara bozacak birşey olamaz genç olsa olur tabi her dediğine tamam anne dediğim için iyi onlar zaten köye biz şehirdeyiz aramasını bilmez bazen ben ararım köye gideriz öyle görüşürüz 
0 oy
önce (3,119 puan) tarafından
Iyi veya kötü diyemiyorum annemle çocuklarımıza bakıyo o yeter bana 
0 oy
önce (3,603 puan) tarafından
İyi çünkü o Türkçe bilmiyor ben Kürtçe birbirimizi anlamıyoruz ki 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 473 göst.
0 oy
2 cevap 415 göst.
23 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde MaviJatun9632 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 294 göst.
0 oy
14 cevap 866 göst.

408,352 soru

12,268,375 cevap

37,529 kullanıcı

Kategoriler

...