Kzlar 2. Bebeğim oldu ilkine o kadar alismisimki 5 yıl tek çocukla kalınca sanki tek çocuk benim için en iyisiydi gibi hissediyorum bir bebeğim var 50 günlük olucak ama bazen o kadar iyi düşünüyorum herşey normal buyuyucek diyorum o da konusucak yürüyecek ablasına arkadaş olucak vs diyorum ama bazen tam aksi bir bunalima giriyorum tek çocuk olsaydı diyorum Allah eksikliğini göstermesin tabi ama ben bu lohusa sendromundan bir türlü çıkamıyorum sanki msela dün eşim evdeydi konuştum demiştim size hiç yardımcı olmuyor diye dün evdeydi bebeğe baktı bende çocugumu yıkadım kendim banyo yaptım bebeği falan yıkadım bütün işleri yaptım yetstim herşeye ama bazen bebek gece hiç yatmiyor çığlık çığlık gazdan o zaman hiç bitmycek gibi gekiyor meseka çok uykum var emzrmek olmasaydı diye düşünce geçiyor içimden kış olduğu içinde iyice eve kapandım markete bile çıkmıyorum eskiden kızımla çıkardım hep kısda olsa sklmazdim artık çok skliyorum bu bebek 5 aylık 6 aylık olsa otursa yemek yese rahatliycaz diye diyorum hep akşam olunca annemi birilerini arayıp konuşmak istiyorum ruhum daralıyor sanki çok çocuk doğuran büyüten benim gibi hissetmeyen bütün anneler ellerinizden opuyorum gerçekten keşke bende öyle hissedebilsem şimdiden artık başka çocuk düşünmüyorum diyorum olmayan kıyafetleri herşeyi başkalarına vericem büyüyünce inşallah ne olur bana bu mübarek gecenin hatrina dualarınızı gönderin ismim Serap dua eden kim olursa Allah razı olsun evladima da dua edin ne olur kalça cikigiyla mücadele ediyoruz