+1 oy
597 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,693 puan) tarafından
Geçen kontrole gittik doktor %80 ihtimalle kız ama emin değilim dedi bizde kız olarak algıladık bı kaç isim bakmaya başladım eşim yanıma geldi tatlı tatlı diyor ki aşkım ben annemin ismini koymayı çok isterim bende dedim ki ne alaka çocuğumuza özel kendine ait bir isim koymak varken neden ben başkasının ismini koyayım annesinin isminin kötü olmadığını ama koymak istemediğimi söyledim daha sonra dedi eğer ben o ismi koymazsam üzerimdeki sorumluluğu yerine getiremem dedi ben de dedim senin öyle öyle bir sorumluluğun yok bu eskiden bir gelenekmiş dedim o da sen beni kırmazsın dedi bebeğin ismini benim koyacağımı biliyor çünkü bu konuyu net bir şekilde kapatıyorum ve tekrar açmamani istiyorum dedim ama belli ki tekrar açılacak 

32 Cevaplar

0 oy
önce (735 puan) tarafından
Senin gene kaynana ismi koyulsun denildi. Kaynanam eski gelininin adını koyalım dedi ☺️☺️☺️
önce (1,693 puan) tarafından
Ne ne neee
önce (735 puan) tarafından
Evet evet doğru duydunuz
-Reklam-
0 oy
önce (398 puan) tarafından
Dinimize göre isim verme hakkı babanın diye biliyorum. Ama vermezsen sorumluluklarımı yerine getiremem demesi tuhaf yani ne demek bu
Dinimizde baba veriyor ismi ama iki buçuk yıldır bebek sahibi olmak için çekmediğim kalmadı bulantısı hamileliği cabasi bana göre annenin en çok hakkı
önce (398 puan) tarafından
Yani sana göresi bana göresi yok bu işin dinen bu şekilde
Baba kulağına ismi okumakla yükümlü öncesinde eşiyle planlama yapması daha güzel olur
0 oy
önce (42 puan) tarafından
Ay Allah'ım deliricem ya. Biri babasının ismini koymak ister biri annesinin. Ya eskiden varmış böyle birşey tamam ama şuan ne alaka ya. O senin evladın. Annenin ismiyle ona seslenmek bile bı tuhaf eder insanı. Kendi seçtiğiniz ismi seçmek varken bu nedir. Annenin ismini koyunca ne oluyor? Çocuk büyüdüğünde bundan memnun kalacak mı? Boşver canım ne yap et kendi seçtiğin ismi koy. İnsan hergün çocuk doğurmuyor. Bı an inşAllah erkek olur diyecektim cidden. Hayırlısı olsun elbette ama benim eltimede 100% 83 erkek dediler. Sonra kız olduğunu öğrendi 
Kız denmesine çok sevindim inşallah öyledir ama isim konusunda da kesinlikle ısrarciyim çocuğun sağlıklı olmasını istemek varken dusugundugum konuya bak ya
0 oy
önce (4,257 puan) tarafından
Herkes kendi adiyla yasasin. Gerek yok boyle seylere.
Evet aynen
0 oy
önce (1,337 puan) tarafından
Şöyle ki doğum olduğu zaman devlet hastaneleri bebeğin adını anneden öğreniyor belge hazırlanıyor ve direkt nüfus müdürlüğüne gidiyor kimlik eve geliyor direkt yani siz ne isterseniz o olur annesinin adını koymak istiyorsa bir tane de kendisi doğursun koysun 
Valla aynen öyle bunca derdini çekmişim ismini de istediğimi koyamayacaksam niye yaşıyorum
önce (1,337 puan) tarafından
Aynen öyle valla 9 ay taşı mide yanmasını bel ağrısını doğum kasılmasını çek bide üstüne doğur sonra annemin adını koyalım oh ne güzel ya erkekler ne yaşıyor anlamıyorum geçekten
0 oy
önce (134 puan) tarafından
Bebek ismi babaya düşüyor diye biliyorum cnm . Ama esine kibar dille anlatmadan fayda vardır. Eşim isim konusunda ikimiz karar veriyoruz . Cnm o koydu ogluöuzun ismini bu uda eşim koydu. 
0 oy
önce (4,304 puan) tarafından

Teklif edebilir saygı duyarım ama ustelemesi saçma benim eşimde babasının kini koymak istedi ben açık açık begenmedigimi soyledim sonra ortak isim koyduk

0 oy
önce (1,530 puan) tarafından
Eger ismi guzelse ikinci bir isim olarak belki dusunurdum ilk isim olarak kendi istedigmi koyardim
0 oy
önce (115 puan) tarafından
Üff o kadar ay sen taşı yorgunluğu stresi sen çek gelsin annemin ismini koyacam desin aşırı saçmaaa asla izin verme 
0 oy
önce (2,056 puan) tarafından
Kaynananın ismi ne merak ettim. Bu arada ben de koymadım. Gerçi kimse bana koy demedi. 
Ayşe ismi
0 oy
önce (3,284 puan) tarafından
Ayy ne saçma ne aptalca bi düşünce 

Allah'm yaa ne cahillik
0 oy
önce (92 puan) tarafından
Hiç sevmiyorum bu konuları cok güzel kararını vermissin ve net sölemissin inş acılmaz 

Kızıma kaynanamın adını ve ek isin koydum daha cocuk yok ortada oglan olursa babamı koyarız diyor bende benm babam vefat etti ayrıca iki tane babanın ismi var öncelik benm degilmi kzımıza koyduk sizden sırayı bozmayalım dedim de bakalım rabbim bizede nasip etsin saglıklısından ama bidaha kızım olursa annemin adını koyarım cok hosuma gidiyor güzel bi isimde 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 936 göst.
6 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Damlakaramuk (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,918 göst.
19 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 480 göst.
14 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,432 soru

12,271,530 cevap